Montelka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 zdjęcia jak stoją na tym pagórku we trójkę- bezcenne ! od razu można drukować i wieszać na ścianę :) Zdrówka i Wesołego Alleluja ! Quote
zuzolandia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Hello Kochana... Wspólczuje naprawde tego dziadowskiego bólu mam nadzieje z ereszta badan i konsultacje w koncu doprowadzą do tego ze chociaz bolesność zniknie albo chociaz będzie mniej upierdliwa . Kciukaski bd trzymac za obrastanko ale jak znam zycie to pięknie Ci się wysierściują na wystawe ;-) Buziamy słodko!!!!! Quote
Doginka Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='zuzolandia']...Wspólczuje naprawde tego dziadowskiego bólu mam nadzieje z ereszta badan i konsultacje w koncu doprowadzą do tego ze chociaz bolesność zniknie albo chociaz będzie mniej upierdliwa . Do bólu można się przyzwyczaić, zaciskasz zęby, przełykasz łzy i idziesz dalej, ale żeby chociaż wróciła sprawność, bo na razie mam straszny przykurcz i praktycznie jestem inwalidą:sad: Mam tylko jedną rękę:bigcry: Buziaki kochana i życzę Ci Wesołych Świąt;-) Wszystkie posty przeczytane, za wszystkie wpisy dziękuję, ale tak mnie boli łapka, że nie odpisuję na każdy post, ale czytam wszystkie;-) I życzę WSZYSTKIM: Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Smacznego jajka oraz obfitego Lanego Poniedziałku. [FONT=&]Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół. [/FONT][FONT=&]Wesołego „Alleluja” [/FONT] Quote
Doginka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Nikt nie zagląda:sad:, ale i tak coś wstawię:eviltong: Takie są dziś nasze drogi:razz: A tak psy pokonują drogę podczas spacerku:roflt: Quote
Doginka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Nasi nowi znajomi:lol: Nie pamiętam imion:oops::oops::oops: Quote
Alicja Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 oooo to wszędzie tak samo ....biało :diabloti: Quote
Doginka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Alicja']oooo to wszędzie tak samo ....biało :diabloti: Ja chcę już zielonooooooooooooooo:bigcry: Quote
Doginka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 To wszystko są zaległe foty sprzed Lanego Poniedziałku, bo dziś śniegu mamy tyle, co na 3 pierwszych fotach - droga z samochodu;-) Quote
Doginka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Wpraszamy się na rączki, a raczej wymuszamy:diabloti: I odpoczywamy:lol: Quote
Doginka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 A to już biała do bólu teraźniejszość:cool3: I nowy kolega:p Quote
Doginka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Struś czy nurek śniegowy?:hmmmm::evil_lol: Te plamy na Lotosie, to zasypany śniegiem obiektyw:angryy: Sypało i nie zauważyłam, że zaśnieżyło mi oczko aparatu:mad: Quote
Doginka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 I atak na Pańcia:evil_lol: Czyżby chciał coś Panu wygryźć?:hmmmm::crazyeye::evil_lol: Quote
Doginka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 A tak wygląda nasze podwóreczko:lol: Przedzieramy się do karmnika, aby nakarmić ptaszki:diabloti: A takie bukieciki dostaję co rano:loveu: - namiastka wiosny;-) Quote
Doginka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Taki mi zakwitł - ten wysoki nad tulichłopkami;-) Quote
Alicja Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 :lol::lol::lol:poczekajcie https://lh5.googleusercontent.com/-5rPSZq3zOak/UVyFU8fN_-I/AAAAAAAAftE/bio2p0VJShQ/s640/Lany%2520Poniedzia%25C5%2582ek%25202013%2520047.JPG Quote
Doginka Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Alicja']:lol::lol::lol:poczekajcie https://lh5.googleusercontent.com/-5rPSZq3zOak/UVyFU8fN_-I/AAAAAAAAftE/bio2p0VJShQ/s640/Lany%20Poniedzia%C5%82ek%202013%20047.JPG Nie ma czasu na czekanie:evilbat: [quote name='AnkaG']Zaglądamy tylko nie piszemy. Pozdrowionka :) :hand: Quote
Fides79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 piękny berneńczyk :p a kwiaty też śliczne, fajnie tak dostać bez powodu :lol: Quote
Recommended Posts