Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Elegancik z brudną brodą, bo jak tylko wyszedł spod moich nożyc, to polazł i wytarzał mordę w ryżu, który mu mój J dał:lol:[/QUOTE]

trzeba było mu na papiloty zakręcić :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Fides79']trzeba było mu na papiloty zakręcić :evil_lol:[/QUOTE]
I tak przed wystawa będę myć brodę i łapy:lol:

[url]http://ansblog.com/2010/10/alien-baby-found-in-mexico-aliens-on-earth/?utm_source=avalanchers.com&utm_medium=referral&utm_campaign=avalanchers[/url]

Edited by Doginka
Posted

Hahaha masz swój prywatny kopiec w ogródku ;)
Trzeba przyznać że w wersji na elegancko sznaucer lepiej wygląda. Ja szukam napędu żeby zabrać się za swoje zaniedbane suki :D

Posted

[quote name='jonQuilla']jak zapuściłaś to teraz morduj się z uporządkowaniem! xD[/QUOTE]
Ależ dzięki za wsparcie:roflt:

[quote name='weszka']Hahaha masz swój prywatny kopiec w ogródku ;)
Trzeba przyznać że w wersji na elegancko sznaucer lepiej wygląda. Ja szukam napędu żeby zabrać się za swoje zaniedbane suki :D[/QUOTE]
Wy macie swój Kopiec Kościuszki, a ja swój Kamińskiej:roflt:
Bierz się za dziepsinki :mad:

[quote name='Tekla64']zwlaszcza Doginkowe piesy zrobione sa zupelnie inne niz te moje najczesciej nie zrobione hihihi do konca[/QUOTE]
Oj bo się zawstydam:oops:
Niestety moje pieski po opitoleniu futra zaniemogły:sad: Chyba poprzeziębiały pęcherze:sad:

Posted

[I][B][url]http://i53.tinypic.com/280meiw.jpg[/url]

powalajaca fotaaaa........faktycznie cwaniactwo az mu bokami wyłazi hihihihihihih

i tez fakt niezaprzeczalny ze czas biegnie jak szalony ...az strach pomyslec ...hihihi

Buziam Cie mroznie Sis ;-)[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B][url]http://i53.tinypic.com/280meiw.jpg[/url]

powalajaca fotaaaa........faktycznie cwaniactwo az mu bokami wyłazi hihihihihihih

i tez fakt niezaprzeczalny ze czas biegnie jak szalony ...az strach pomyslec ...hihihi

Buziam Cie mroznie Sis ;-)[/B][/I][/QUOTE]
Faktiko, mina cffffffffaniaka jak sie masz;-):roflt:
Wreszcie się pokazałaś Śłońce :loveu:

[quote name='Tekla64']no i jak tam z ichnimi pecherzami juz lepiej?

bo ma byc calkiem w porzadku i to szybko!!!![/QUOTE]
Szybka reakcja, wizyta u Veta - dostały heparenol na 10 dni, ale to tylko tak na w razie czego. Burki lekko przemarzły i dlatego sikały jak "baby" i bardzo długo, ale już powróciło wszystko do normy:multi: I nawet Raper po proszeczkach na tarczycę biega jak ta lala i sam zaczepia do zabawy:lol:

Jutro z samego rana wyjeżdżamy do Rzeszowa, więc potrzebne będą kciuki - w szczególności za Lotosa, żeby ładnie poszedł na ringu:modla:, bo o Gordona jestem spokojna;-)

Posted

[quote name='Doginka']Jutro z samego rana wyjeżdżamy do Rzeszowa, więc potrzebne będą kciuki - w szczególności za Lotosa, żeby ładnie poszedł na ringu:modla:, bo o Gordona jestem spokojna;-)[/QUOTE]

Doginko, trzymamy kciuki za Was :kciuki::kciuki::kciuki: i czekamy na wiesci ;):lol:.

Posted

[quote name='Doginka']
Wy macie swój Kopiec Kościuszki, a ja swój Kamińskiej:roflt:
Bierz się za dziepsinki :mad:[/QUOTE]
No pewnie, się gra się ma ;)
Wzięłam się za dziepsinki, troszkę je uładziłam :)

[quote name='Doginka']
Jutro z samego rana wyjeżdżamy do Rzeszowa, więc potrzebne będą kciuki - w szczególności za Lotosa, żeby ładnie poszedł na ringu:modla:, bo o Gordona jestem spokojna;-)[/QUOTE]

Oooo i Ty też będziesz! Ale silna ekipa. Aż szkoda że się nie zgłosiłam. Trzymam kciuki żeby poszło superowo! Jutro całe ręce zajęte bo mój Olo debiutuje więc też za niego ściskam, no i jeszcze za Grusię i za Asternigery.

Posted

[quote name='kaho']Doginko, trzymamy kciuki za Was :kciuki::kciuki::kciuki: i czekamy na wiesci ;):lol:.[/QUOTE]
O Kto tu się pojawił:lol: Dzięki za kciuki;-)

[quote name='WATACHA']trzymam:kciuki:[/QUOTE]
Dobrze trzymałaś:buzi:

[quote name='Alicja']no szczymam :kciuki:[/QUOTE]
I tak trzymać:lol: Ale już można puścić;-)

[quote name='weszka']No pewnie, się gra się ma ;)
Wzięłam się za dziepsinki, troszkę je uładziłam :)

Oooo i Ty też będziesz! Ale silna ekipa. Aż szkoda że się nie zgłosiłam. Trzymam kciuki żeby poszło superowo! Jutro całe ręce zajęte bo mój Olo debiutuje więc też za niego ściskam, no i jeszcze za Grusię i za Asternigery.[/QUOTE]
Żałuj, że Cię nie było - Sędzia bardzo dokładny, ostry, ale wydaje mi się SPRAWIEDLIWY;-) No i w naszej hotelowej restauracji byśmy bibkę na więcej osób zrobili:roflt: Było super - mam nadzieję Ewa potwierdzi:lol:

[quote name='Tekla64']no ciekawa jestem co to trzymanie dalo? bo chyba juz nie trza co jak myslicie?[/QUOTE]
Puść, puść, tylko kciuki a nie co innego:roflt: Baaaaaardzo się przydały :thumbs:;-)

[quote name='zuzolandia'][I][B]i cooooooooooooooooooooo ???? i coooooooooooo???????[/B][/I][/QUOTE]
I kocham Was Wszystkie za kciuki:buzi:

DZIĘKUJĘ WAM ZA KCIUKASKI KOCHANE - POMOGŁY:lol:
Może nie dokońca Lotosowi, ale w dużej mierze pomogły, bo Lotos nie chciał chodzić, a mimo to wziął CWC. Później o CACIB się ciągnął jak glut z doopy:roflt:, ale już o Res.CACIB poszedł jak ta lala - nakręcił się na zielonego, piszczącego smoka:lol:
Gordon jak to Gordon - zawsze idzie jak burza:loveu:

I tak:
Sasquehanna /FCI/ LOTOS - ocena doskonała, V1, CWC, Res.CACIB:multi:
Sasquehanna /FCI/ GORDON - ocena doskonała, V1, Najlepszy Weteran, 2 BIS Weteran:multi::loveu:

Foty będą jak skończę zmniejszać i wyostrzać, ale kokosów nie będzie, bo mam za ciemny obiektyw do Rzeszowskiego oświetlenia:roll:

Posted

oooooo mój boże !!!!!
GRATULACJE!!!!!!
widze, że ta wystawa poszła wszystkim w naszym gronie dość dobrze :D
a Lotos nie mógł iść słabo jak zgarnął V1, CWC i res.CACIB-a ! :) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Doginka']O Kto tu się pojawił:lol: Dzięki za kciuki;-)

Dobrze trzymałaś:buzi:

I tak trzymać:lol: Ale już można puścić;-)

Żałuj, że Cię nie było - Sędzia bardzo dokładny, ostry, ale wydaje mi się SPRAWIEDLIWY;-) No i w naszej hotelowej restauracji byśmy bibkę na więcej osób zrobili:roflt: Było super - mam nadzieję Ewa potwierdzi:lol:

Puść, puść, tylko kciuki a nie co innego:roflt: Baaaaaardzo się przydały :thumbs:;-)

I kocham Was Wszystkie za kciuki:buzi:

DZIĘKUJĘ WAM ZA KCIUKASKI KOCHANE - POMOGŁY:lol:
Może nie dokońca Lotosowi, ale w dużej mierze pomogły, bo Lotos nie chciał chodzić, a mimo to wziął CWC. Później o CACIB się ciągnął jak glut z doopy:roflt:, ale już o Res.CACIB poszedł jak ta lala - nakręcił się na zielonego, piszczącego smoka:lol:
Gordon jak to Gordon - zawsze idzie jak burza:loveu:

I tak:
Sasquehanna /FCI/ LOTOS - ocena doskonała, V1, CWC, Res.CACIB:multi:
Sasquehanna /FCI/ GORDON - ocena doskonała, V1, Najlepszy Weteran, 2 BIS Weteran:multi::loveu:

Foty będą jak skończę zmniejszać i wyostrzać, ale kokosów nie będzie, bo mam za ciemny obiektyw do Rzeszowskiego oświetlenia:roll:[/QUOTE]

BRAWO :klacz: :Rose:

Posted

[B]WOW[/B] (ze powiem tak z amerykanska:grin:) - to poszliscie na calosc:multi:.
[B]Wielkie GRATULACJE[/B] za osiagniecia :klacz::klacz::klacz:- wyczochraj porzadnie od nas dzielnych chlopakow :loveu::loveu::loveu:.