Fides79 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [QUOTE]Elegancik z brudną brodą, bo jak tylko wyszedł spod moich nożyc, to polazł i wytarzał mordę w ryżu, który mu mój J dał:lol:[/QUOTE] trzeba było mu na papiloty zakręcić :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 (edited) [quote name='Fides79']trzeba było mu na papiloty zakręcić :evil_lol:[/QUOTE] I tak przed wystawa będę myć brodę i łapy:lol: [url]http://ansblog.com/2010/10/alien-baby-found-in-mexico-aliens-on-earth/?utm_source=avalanchers.com&utm_medium=referral&utm_campaign=avalanchers[/url] Edited February 6, 2012 by Doginka Quote
jonQuilla Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 jak zapuściłaś to teraz morduj się z uporządkowaniem! xD Quote
weszka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Hahaha masz swój prywatny kopiec w ogródku ;) Trzeba przyznać że w wersji na elegancko sznaucer lepiej wygląda. Ja szukam napędu żeby zabrać się za swoje zaniedbane suki :D Quote
Tekla64 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 zwlaszcza Doginkowe piesy zrobione sa zupelnie inne niz te moje najczesciej nie zrobione hihihi do konca Quote
Doginka Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='jonQuilla']jak zapuściłaś to teraz morduj się z uporządkowaniem! xD[/QUOTE] Ależ dzięki za wsparcie:roflt: [quote name='weszka']Hahaha masz swój prywatny kopiec w ogródku ;) Trzeba przyznać że w wersji na elegancko sznaucer lepiej wygląda. Ja szukam napędu żeby zabrać się za swoje zaniedbane suki :D[/QUOTE] Wy macie swój Kopiec Kościuszki, a ja swój Kamińskiej:roflt: Bierz się za dziepsinki :mad: [quote name='Tekla64']zwlaszcza Doginkowe piesy zrobione sa zupelnie inne niz te moje najczesciej nie zrobione hihihi do konca[/QUOTE] Oj bo się zawstydam:oops: Niestety moje pieski po opitoleniu futra zaniemogły:sad: Chyba poprzeziębiały pęcherze:sad: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [I][B][url]http://i53.tinypic.com/280meiw.jpg[/url] powalajaca fotaaaa........faktycznie cwaniactwo az mu bokami wyłazi hihihihihihih i tez fakt niezaprzeczalny ze czas biegnie jak szalony ...az strach pomyslec ...hihihi Buziam Cie mroznie Sis ;-)[/B][/I] Quote
Tekla64 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 no i jak tam z ichnimi pecherzami juz lepiej? bo ma byc calkiem w porzadku i to szybko!!!! Quote
Doginka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='zuzolandia'][I][B][url]http://i53.tinypic.com/280meiw.jpg[/url] powalajaca fotaaaa........faktycznie cwaniactwo az mu bokami wyłazi hihihihihihih i tez fakt niezaprzeczalny ze czas biegnie jak szalony ...az strach pomyslec ...hihihi Buziam Cie mroznie Sis ;-)[/B][/I][/QUOTE] Faktiko, mina cffffffffaniaka jak sie masz;-):roflt: Wreszcie się pokazałaś Śłońce :loveu: [quote name='Tekla64']no i jak tam z ichnimi pecherzami juz lepiej? bo ma byc calkiem w porzadku i to szybko!!!![/QUOTE] Szybka reakcja, wizyta u Veta - dostały heparenol na 10 dni, ale to tylko tak na w razie czego. Burki lekko przemarzły i dlatego sikały jak "baby" i bardzo długo, ale już powróciło wszystko do normy:multi: I nawet Raper po proszeczkach na tarczycę biega jak ta lala i sam zaczepia do zabawy:lol: Jutro z samego rana wyjeżdżamy do Rzeszowa, więc potrzebne będą kciuki - w szczególności za Lotosa, żeby ładnie poszedł na ringu:modla:, bo o Gordona jestem spokojna;-) Quote
kaho Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='Doginka']Jutro z samego rana wyjeżdżamy do Rzeszowa, więc potrzebne będą kciuki - w szczególności za Lotosa, żeby ładnie poszedł na ringu:modla:, bo o Gordona jestem spokojna;-)[/QUOTE] Doginko, trzymamy kciuki za Was :kciuki::kciuki::kciuki: i czekamy na wiesci ;):lol:. Quote
weszka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='Doginka'] Wy macie swój Kopiec Kościuszki, a ja swój Kamińskiej:roflt: Bierz się za dziepsinki :mad:[/QUOTE] No pewnie, się gra się ma ;) Wzięłam się za dziepsinki, troszkę je uładziłam :) [quote name='Doginka'] Jutro z samego rana wyjeżdżamy do Rzeszowa, więc potrzebne będą kciuki - w szczególności za Lotosa, żeby ładnie poszedł na ringu:modla:, bo o Gordona jestem spokojna;-)[/QUOTE] Oooo i Ty też będziesz! Ale silna ekipa. Aż szkoda że się nie zgłosiłam. Trzymam kciuki żeby poszło superowo! Jutro całe ręce zajęte bo mój Olo debiutuje więc też za niego ściskam, no i jeszcze za Grusię i za Asternigery. Quote
Tekla64 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 no ciekawa jestem co to trzymanie dalo? bo chyba juz nie trza co jak myslicie? Quote
zuzolandia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [I][B]i cooooooooooooooooooooo ???? i coooooooooooo???????[/B][/I] Quote
Doginka Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='kaho']Doginko, trzymamy kciuki za Was :kciuki::kciuki::kciuki: i czekamy na wiesci ;):lol:.[/QUOTE] O Kto tu się pojawił:lol: Dzięki za kciuki;-) [quote name='WATACHA']trzymam:kciuki:[/QUOTE] Dobrze trzymałaś:buzi: [quote name='Alicja']no szczymam :kciuki:[/QUOTE] I tak trzymać:lol: Ale już można puścić;-) [quote name='weszka']No pewnie, się gra się ma ;) Wzięłam się za dziepsinki, troszkę je uładziłam :) Oooo i Ty też będziesz! Ale silna ekipa. Aż szkoda że się nie zgłosiłam. Trzymam kciuki żeby poszło superowo! Jutro całe ręce zajęte bo mój Olo debiutuje więc też za niego ściskam, no i jeszcze za Grusię i za Asternigery.[/QUOTE] Żałuj, że Cię nie było - Sędzia bardzo dokładny, ostry, ale wydaje mi się SPRAWIEDLIWY;-) No i w naszej hotelowej restauracji byśmy bibkę na więcej osób zrobili:roflt: Było super - mam nadzieję Ewa potwierdzi:lol: [quote name='Tekla64']no ciekawa jestem co to trzymanie dalo? bo chyba juz nie trza co jak myslicie?[/QUOTE] Puść, puść, tylko kciuki a nie co innego:roflt: Baaaaaardzo się przydały :thumbs:;-) [quote name='zuzolandia'][I][B]i cooooooooooooooooooooo ???? i coooooooooooo???????[/B][/I][/QUOTE] I kocham Was Wszystkie za kciuki:buzi: DZIĘKUJĘ WAM ZA KCIUKASKI KOCHANE - POMOGŁY:lol: Może nie dokońca Lotosowi, ale w dużej mierze pomogły, bo Lotos nie chciał chodzić, a mimo to wziął CWC. Później o CACIB się ciągnął jak glut z doopy:roflt:, ale już o Res.CACIB poszedł jak ta lala - nakręcił się na zielonego, piszczącego smoka:lol: Gordon jak to Gordon - zawsze idzie jak burza:loveu: I tak: Sasquehanna /FCI/ LOTOS - ocena doskonała, V1, CWC, Res.CACIB:multi: Sasquehanna /FCI/ GORDON - ocena doskonała, V1, Najlepszy Weteran, 2 BIS Weteran:multi::loveu: Foty będą jak skończę zmniejszać i wyostrzać, ale kokosów nie będzie, bo mam za ciemny obiektyw do Rzeszowskiego oświetlenia:roll: Quote
jonQuilla Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Podwójne gratulacje z mojej strony :multi: Quote
Culineo Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 oooooo mój boże !!!!! GRATULACJE!!!!!! widze, że ta wystawa poszła wszystkim w naszym gronie dość dobrze :D a Lotos nie mógł iść słabo jak zgarnął V1, CWC i res.CACIB-a ! :) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Fides79 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 gratki, dzielne te Twoje chłopaki no i fajnie ze smok pomógł :p Quote
Alicja Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Doginka']O Kto tu się pojawił:lol: Dzięki za kciuki;-) Dobrze trzymałaś:buzi: I tak trzymać:lol: Ale już można puścić;-) Żałuj, że Cię nie było - Sędzia bardzo dokładny, ostry, ale wydaje mi się SPRAWIEDLIWY;-) No i w naszej hotelowej restauracji byśmy bibkę na więcej osób zrobili:roflt: Było super - mam nadzieję Ewa potwierdzi:lol: Puść, puść, tylko kciuki a nie co innego:roflt: Baaaaaardzo się przydały :thumbs:;-) I kocham Was Wszystkie za kciuki:buzi: DZIĘKUJĘ WAM ZA KCIUKASKI KOCHANE - POMOGŁY:lol: Może nie dokońca Lotosowi, ale w dużej mierze pomogły, bo Lotos nie chciał chodzić, a mimo to wziął CWC. Później o CACIB się ciągnął jak glut z doopy:roflt:, ale już o Res.CACIB poszedł jak ta lala - nakręcił się na zielonego, piszczącego smoka:lol: Gordon jak to Gordon - zawsze idzie jak burza:loveu: I tak: Sasquehanna /FCI/ LOTOS - ocena doskonała, V1, CWC, Res.CACIB:multi: Sasquehanna /FCI/ GORDON - ocena doskonała, V1, Najlepszy Weteran, 2 BIS Weteran:multi::loveu: Foty będą jak skończę zmniejszać i wyostrzać, ale kokosów nie będzie, bo mam za ciemny obiektyw do Rzeszowskiego oświetlenia:roll:[/QUOTE] BRAWO :klacz: :Rose: Quote
weszka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Hehehe no właśnie tej całej atmosferki troszkę żałuję ;) [B]GRATULACJE DLA CHŁOPAKÓW!!![/B] Quote
WATACHA Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [COLOR=red][B]Bravo !!![/B][/COLOR][COLOR=black]:)[/COLOR] Quote
zuzolandia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: [I][B][SIZE="5"]No toście poszli po rzeszowskiej fantazji !!!! GRATULACJEEE KOFFANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/I] Quote
kaho Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [B]WOW[/B] (ze powiem tak z amerykanska:grin:) - to poszliscie na calosc:multi:. [B]Wielkie GRATULACJE[/B] za osiagniecia :klacz::klacz::klacz:- wyczochraj porzadnie od nas dzielnych chlopakow :loveu::loveu::loveu:. Quote
Recommended Posts