Justa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Jetem jak widać niedokształcona w cz-s minikach :p Ale to pewnie dlatego, że moje marzenia fruwają gdzieś o rozmiar więcej ;) Tak czy siak fajniutko zbudowana :loveu: W jakim wieku jest na tym zdjęciu? Wstawiłam u siebie zdjęcie Brunka po moich postrzyżynach, ale podobno nie dokonałam masakry :p Quote
Doginka Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Justa']... W jakim wieku jest na tym zdjęciu? Wstawiłam u siebie zdjęcie Brunka po moich postrzyżynach, ale podobno nie dokonałam masakry :p[/QUOTE] 6 listopada skończy 5 miesięcy:lol: Zaraz lece do Ciebie oblukać pieseczka:lol: 9 listopada będzie u mnie;-) Quote
Justa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Doginka']6 listopada skończy 5 miesięcy:lol: Zaraz lece do Ciebie oblukać pieseczka:lol: 9 listopada będzie u mnie;-)[/QUOTE] Jak rozumiem szykuje się na karierę wystawową? :razz: Wiem wiem, słyszałam, żeby tylko śnieg nie spadł do tego czasu i temperatura poniżej zera :shake: Quote
Doginka Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Justa']Jak rozumiem szykuje się na karierę wystawową? :razz: Wiem wiem, słyszałam, żeby tylko śnieg nie spadł do tego czasu i temperatura poniżej zera :shake:[/QUOTE] W tym sęk, że po 6 listopada maja przyjść śniegi:sad: Nie oglądałaś dziś pogody na TVN?:hmmmm::lol: Quote
Justa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Doginka']W tym sęk, że po 6 listopada maja przyjść śniegi:sad: Nie oglądałaś dziś pogody na TVN?:hmmmm::lol:[/QUOTE] :mdleje: To chyba jakiś golfik będzie musiała Brunkowi sprawić Monika :p Chyba że nie rwać go do łysa i choć trochę mu tego podszerstka zostawić? Nie oglądam ostatnio telewizji :diabloti: Quote
ariss Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 fajna ta Gordonkowa dziewczynka:cool3: jak Twoje zdrowie? Quote
Doginka Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Justa']:mdleje: To chyba jakiś golfik będzie musiała Brunkowi sprawić Monika :p Chyba że nie rwać go do łysa i choć trochę mu tego podszerstka zostawić? Nie oglądam ostatnio telewizji :diabloti:[/QUOTE] Być może zrobię go w rollingu;-) [quote name='ariss']fajna ta Gordonkowa dziewczynka:cool3: jak Twoje zdrowie?[/QUOTE] Mała cudeńko:loveu: A ja mam kaszel, katar, boli mnie gardło, ale to małe piwo, z moja siostra jest źle:-( Ma raka jajnika:-( Quote
Fides79 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 no ta Gordonkowa córcia całkiem fajna :p Tobie życze zdrówka, zeby dolegliwosci szybko mineły a co do siostry, to wyciac "zwierzątko" ! Quote
WATACHA Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Doginka']Być może zrobię go w rollingu;-) Mała cudeńko:loveu: A ja mam kaszel, katar, boli mnie gardło, ale to małe piwo, z moja siostra jest źle:-( Ma raka jajnika:-([/QUOTE] :glaszcze: będzie dobrze Quote
ahedok Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 wpadłam tylko pogratulować, piękne psiaki, to i się należą opisy ;) u nas wyjątkowo foty, zapraszamy stęsknionych za Irkiem :roll: Quote
Tekla64 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 no mala mi sie podoba zdrowk i tobie i siostrze szybkeigo pozbycia sie innego Quote
Doginka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='Fides79']no ta Gordonkowa córcia całkiem fajna :p Tobie życze zdrówka, zeby dolegliwosci szybko mineły a co do siostry, to wyciac "zwierzątko" ![/QUOTE] Mała z budowy lepsza od Lotosa:loveu: Z dolegliwości to mi pozostał dziś tylko straszny ból głowy, a gardziołko juz nie boli po syropku z cebuli i miodku lipowego;-) W tym sęk, ze siostra miała wycinane "zwierzątko" we wrześniu i od tego czasu to dziadostwo odrosło i to wielokomórkowe:-( [quote name='WATACHA']:glaszcze: będzie dobrze[/QUOTE] Mam nadzieje, czekamy na wynik histo-pato tego, co odrosło:roll: [quote name='ahedok']wpadłam tylko pogratulować, piękne psiaki, to i się należą opisy ;) u nas wyjątkowo foty, zapraszamy stęsknionych za Irkiem :roll:[/QUOTE] lecę do was, bo jak są foty, to oznacza cud:lol: [quote name='Tekla64']no mala mi sie podoba zdrowk i tobie i siostrze szybkeigo pozbycia sie innego[/QUOTE] "Inne" niestety było już pozbyte, ale odrosło w gigantycznym tempie i w kolosalnej wielkości:-( Quote
weszka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Cholerne raczory. Trzymam kciuki! No i życzę zdrówka dla Ciebie! PS. A córeczka elegancka :) Quote
Tekla64 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 mimo wszytsko trzymam kciuki coby i ta raza sie go pozbyc u siostry no i czekamy na zdjecia Quote
Doginka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='weszka']Cholerne raczory. Trzymam kciuki! No i życzę zdrówka dla Ciebie! PS. A córeczka elegancka :)[/QUOTE] Kciuki bardzo się przydadzą;-) [quote name='eria']Córeczka śliczna!!! Rak... masakra :([/QUOTE] Niooooooo, ale być tak może, że nie złośliwy, chciało by się;-) [quote name='Tekla64']mimo wszytsko trzymam kciuki coby i ta raza sie go pozbyc u siostry no i czekamy na zdjecia[/QUOTE] Zdjęcia będą może jutro - będę polować na bobry, których mamy aż 5 szt. Dziś samiec ogromniasty zaatakował mojego Rapcia:mad: A ja zajrzałam śmierci w oczy, ale całe szczęście uszłam bez skazy - no chyba, że w psychice:roflt: Jechałam samochodem i na trasie zablokowało mi się sprzęgło:nerwy: Zblokowało mi skrzynię biegów, a wszystko podczas jazdy na ruchliwej trasie, w nocy, ok 20 z minutami:roll: Quote
Korenia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Na 'bobery' uważaj ;) bo mogą być 'wścieknięte' ;) Quote
Doginka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Korenia']Na 'bobery' uważaj ;) bo mogą być 'wścieknięte' ;)[/QUOTE] Byłam w szoku, ze samiec zaatakował:crazyeye: Ale był większy od Rapera:crazyeye: Bobry zeżarły prawie wszystkie mniejsze drzewka wzdłuż jeziorka:mad: Postaram sie je jutro złapać w okienko Nikona, ale nie wiem czy mi się uda, bo w nocy nie za bardzo umiem foty robić:oops: Quote
Korenia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Wow... pamiętam, że kiedyś Nerisową z dogo bóbr udziabał w nogę... Quote
Tekla64 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 a co wszytsko sie cywilizuje bobry juz prawie mieszkaja u nas w wiosce i tyz zaczynaja sie nie bac psow ani czleka jesli dobrze wyczytalam to znowu skladam gratulacje Quote
Doginka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Korenia']Wow... pamiętam, że kiedyś Nerisową z dogo bóbr udziabał w nogę...[/QUOTE] Wowo, będę w takim razie uważać;-) [quote name='Tekla64']a co wszytsko sie cywilizuje bobry juz prawie mieszkaja u nas w wiosce i tyz zaczynaja sie nie bac psow ani czleka jesli dobrze wyczytalam to znowu skladam gratulacje[/QUOTE] Mnoży się toto jak króliki, niszczy wszystko wokół siebie, a są pod ochrona:roll: Ale są piękne moim zdaniem:loveu: Magda czego mi gratulujesz, bo ostatnia moja wystawa to był Poznań:lol:Wydaje mi się, że już gratulowałaś, ale i tak ślicznie dziękuję[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002053E.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"] [/URL] Quote
Alicja Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Za siostrę trzymam :kciuki: ...wiem jak się czeka na wyniki histo... nie raz przez to przechodziłam ..... Na bobery uważaj co by Cię nie wciągnęły do wody ;) Quote
Tekla64 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 zdawalo mi sie ze jeszcze przed Poznaniem to bylo ale jak mnie sie pogubilo to sorki[ wiesz czasem babci sie wsio merda hihihi ma prawo powoli] no to se wez te gratulacje do czego ino ci tam pasuje hihihi Quote
Doginka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Alicja']Za siostrę trzymam :kciuki: ...wiem jak się czeka na wyniki histo... nie raz przez to przechodziłam ..... Na bobery uważaj co by Cię nie wciągnęły do wody ;)[/QUOTE] Ja też mam już to opracowane - walczyłam z rakiem kilkanaście lat;-) Niby był niezłośliwy, ale odrastał, dopiero po ostatniej operacji odpuścił:multi: Już minęło 8 lat i czysto jest:multi: [quote name='Tekla64']zdawalo mi sie ze jeszcze przed Poznaniem to bylo ale jak mnie sie pogubilo to sorki[ wiesz czasem babci sie wsio merda hihihi ma prawo powoli] no to se wez te gratulacje do czego ino ci tam pasuje hihihi[/QUOTE] Gratki łapię, chowam do kieszonki wystawowej, może mi szczęście przyniosą na następnej wystawie;-) Quote
Montelka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 nie nie nie ! żadnego śniego po 9 listopada, bo mi pies zamarźnie ! ale jakby co to psi sweterek mamy :) A o co chodzi z tym rollingiem ? Trzymamy kciuki za zdrowie siostry ! A Twoje pieski już zdrowie, bo nie ogarnęłam czy coś pisałaś ? Quote
Recommended Posts