Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jetem jak widać niedokształcona w cz-s minikach :p Ale to pewnie dlatego, że moje marzenia fruwają gdzieś o rozmiar więcej ;)
Tak czy siak fajniutko zbudowana :loveu:
W jakim wieku jest na tym zdjęciu?

Wstawiłam u siebie zdjęcie Brunka po moich postrzyżynach, ale podobno nie dokonałam masakry :p

Posted

[quote name='Justa']...
W jakim wieku jest na tym zdjęciu?

Wstawiłam u siebie zdjęcie Brunka po moich postrzyżynach, ale podobno nie dokonałam masakry :p[/QUOTE]
6 listopada skończy 5 miesięcy:lol:

Zaraz lece do Ciebie oblukać pieseczka:lol:
9 listopada będzie u mnie;-)

Posted

[quote name='Doginka']6 listopada skończy 5 miesięcy:lol:

Zaraz lece do Ciebie oblukać pieseczka:lol:
9 listopada będzie u mnie;-)[/QUOTE]

Jak rozumiem szykuje się na karierę wystawową? :razz:

Wiem wiem, słyszałam, żeby tylko śnieg nie spadł do tego czasu i temperatura poniżej zera :shake:

Posted

[quote name='Justa']Jak rozumiem szykuje się na karierę wystawową? :razz:

Wiem wiem, słyszałam, żeby tylko śnieg nie spadł do tego czasu i temperatura poniżej zera :shake:[/QUOTE]
W tym sęk, że po 6 listopada maja przyjść śniegi:sad: Nie oglądałaś dziś pogody na TVN?:hmmmm::lol:

Posted

[quote name='Doginka']W tym sęk, że po 6 listopada maja przyjść śniegi:sad: Nie oglądałaś dziś pogody na TVN?:hmmmm::lol:[/QUOTE]

:mdleje:
To chyba jakiś golfik będzie musiała Brunkowi sprawić Monika :p
Chyba że nie rwać go do łysa i choć trochę mu tego podszerstka zostawić?

Nie oglądam ostatnio telewizji :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']:mdleje:
To chyba jakiś golfik będzie musiała Brunkowi sprawić Monika :p
Chyba że nie rwać go do łysa i choć trochę mu tego podszerstka zostawić?

Nie oglądam ostatnio telewizji :diabloti:[/QUOTE]
Być może zrobię go w rollingu;-)

[quote name='ariss']fajna ta Gordonkowa dziewczynka:cool3: jak Twoje zdrowie?[/QUOTE]
Mała cudeńko:loveu:
A ja mam kaszel, katar, boli mnie gardło, ale to małe piwo, z moja siostra jest źle:-( Ma raka jajnika:-(

Posted

[quote name='Doginka']Być może zrobię go w rollingu;-)

Mała cudeńko:loveu:
A ja mam kaszel, katar, boli mnie gardło, ale to małe piwo, z moja siostra jest źle:-( Ma raka jajnika:-([/QUOTE]

:glaszcze: będzie dobrze

Posted

[quote name='Fides79']no ta Gordonkowa córcia całkiem fajna :p

Tobie życze zdrówka, zeby dolegliwosci szybko mineły
a co do siostry, to wyciac "zwierzątko" ![/QUOTE]
Mała z budowy lepsza od Lotosa:loveu:
Z dolegliwości to mi pozostał dziś tylko straszny ból głowy, a gardziołko juz nie boli po syropku z cebuli i miodku lipowego;-)
W tym sęk, ze siostra miała wycinane "zwierzątko" we wrześniu i od tego czasu to dziadostwo odrosło i to wielokomórkowe:-(

[quote name='WATACHA']:glaszcze: będzie dobrze[/QUOTE]
Mam nadzieje, czekamy na wynik histo-pato tego, co odrosło:roll:

[quote name='ahedok']wpadłam tylko pogratulować, piękne psiaki, to i się należą opisy ;)
u nas wyjątkowo foty, zapraszamy stęsknionych za Irkiem :roll:[/QUOTE]
lecę do was, bo jak są foty, to oznacza cud:lol:

[quote name='Tekla64']no mala mi sie podoba
zdrowk i tobie i siostrze szybkeigo pozbycia sie innego[/QUOTE]
"Inne" niestety było już pozbyte, ale odrosło w gigantycznym tempie i w kolosalnej wielkości:-(

Posted

[quote name='weszka']Cholerne raczory. Trzymam kciuki!
No i życzę zdrówka dla Ciebie!
PS. A córeczka elegancka :)[/QUOTE]
Kciuki bardzo się przydadzą;-)

[quote name='eria']Córeczka śliczna!!!
Rak... masakra :([/QUOTE]
Niooooooo, ale być tak może, że nie złośliwy, chciało by się;-)

[quote name='Tekla64']mimo wszytsko trzymam kciuki coby i ta raza sie go pozbyc u siostry
no i czekamy na zdjecia[/QUOTE]
Zdjęcia będą może jutro - będę polować na bobry, których mamy aż 5 szt. Dziś samiec ogromniasty zaatakował mojego Rapcia:mad:

A ja zajrzałam śmierci w oczy, ale całe szczęście uszłam bez skazy - no chyba, że w psychice:roflt: Jechałam samochodem i na trasie zablokowało mi się sprzęgło:nerwy: Zblokowało mi skrzynię biegów, a wszystko podczas jazdy na ruchliwej trasie, w nocy, ok 20 z minutami:roll:

Posted

[quote name='Korenia']Na 'bobery' uważaj ;) bo mogą być 'wścieknięte' ;)[/QUOTE]
Byłam w szoku, ze samiec zaatakował:crazyeye: Ale był większy od Rapera:crazyeye:
Bobry zeżarły prawie wszystkie mniejsze drzewka wzdłuż jeziorka:mad: Postaram sie je jutro złapać w okienko Nikona, ale nie wiem czy mi się uda, bo w nocy nie za bardzo umiem foty robić:oops:

Posted

[quote name='Korenia']Wow... pamiętam, że kiedyś Nerisową z dogo bóbr udziabał w nogę...[/QUOTE]
Wowo, będę w takim razie uważać;-)

[quote name='Tekla64']a co wszytsko sie cywilizuje bobry juz prawie mieszkaja u nas w wiosce i tyz zaczynaja sie nie bac psow ani czleka

jesli dobrze wyczytalam to znowu skladam gratulacje[/QUOTE]
Mnoży się toto jak króliki, niszczy wszystko wokół siebie, a są pod ochrona:roll: Ale są piękne moim zdaniem:loveu:
Magda czego mi gratulujesz, bo ostatnia moja wystawa to był Poznań:lol:Wydaje mi się, że już gratulowałaś, ale i tak ślicznie dziękuję[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002053E.gif[/IMG][/URL]

[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"]
[/URL]

Posted

zdawalo mi sie ze jeszcze przed Poznaniem to bylo ale jak mnie sie pogubilo to sorki[ wiesz czasem babci sie wsio merda hihihi ma prawo powoli]
no to se wez te gratulacje do czego ino ci tam pasuje hihihi

Posted

[quote name='Alicja']Za siostrę trzymam :kciuki: ...wiem jak się czeka na wyniki histo... nie raz przez to przechodziłam .....

Na bobery uważaj co by Cię nie wciągnęły do wody ;)[/QUOTE]
Ja też mam już to opracowane - walczyłam z rakiem kilkanaście lat;-) Niby był niezłośliwy, ale odrastał, dopiero po ostatniej operacji odpuścił:multi: Już minęło 8 lat i czysto jest:multi:

[quote name='Tekla64']zdawalo mi sie ze jeszcze przed Poznaniem to bylo ale jak mnie sie pogubilo to sorki[ wiesz czasem babci sie wsio merda hihihi ma prawo powoli]
no to se wez te gratulacje do czego ino ci tam pasuje hihihi[/QUOTE]
Gratki łapię, chowam do kieszonki wystawowej, może mi szczęście przyniosą na następnej wystawie;-)

Posted

nie nie nie !
żadnego śniego po 9 listopada, bo mi pies zamarźnie ! ale jakby co to psi sweterek mamy :)
A o co chodzi z tym rollingiem ?

Trzymamy kciuki za zdrowie siostry !
A Twoje pieski już zdrowie, bo nie ogarnęłam czy coś pisałaś ?