ariss Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Tam chyba olbrzymy to takie nie bardzo były????? Na niektórych wystawach oczu oderwać nie mogę,a na fotkach żaden mnie nie zachwycił:shake:;) Quote
AnkaG Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Doginka to super że dzieci mają ładne uszka. :loveu: Nooo może się nie obrażę. :cool3: :eviltong: Piękne te sznupy. Chociaz niektóre to już jak dla mnie mają za dużo tych włosów. Wyglądają jak pudle. ;) Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 gassira napisał(a):Tam chyba olbrzymy to takie nie bardzo były????? Na niektórych wystawach oczu oderwać nie mogę,a na fotkach żaden mnie nie zachwycił:shake:;) Mnie też żaden nie zachwycił, tym bardziej, że tylko w międzyczasie mogłam na nie zerknąć, bo przy minikach byłam:razz: AnkaG napisał(a):Doginka to super że dzieci mają ładne uszka. :loveu: Nooo może się nie obrażę. :cool3: :eviltong: Piękne te sznupy. Chociaz niektóre to już jak dla mnie mają za dużo tych włosów. Wyglądają jak pudle. ;) Mam nadzieję, że się nie:shake: łobrazisz:diabloti::diabloti::diabloti: A sznupy z owłosionymi łapkami są super - ja preferuję Amerykany:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ta od " niebieskiej pani" to PITMARK MIA COSA NOSTRA A to Ratafia :razz: Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 A tu najlepsza Juniorka:loveu::loveu::loveu: - Nelly Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 A tego psa to ja chyba nie:shake: znam:diabloti::razz: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ten pies co jest z panią w niebieskim na ostatniej focie wyszedł jak gremlin:evil_lol: Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Nelka wygrała:multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='AnkaG']ogląąądamy. :lol: To super, bo nie chciałoby mi się wklejać na pusto:diabloti::loveu: Brykanko z radości:multi::multi::multi: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 taaaaaaaaaaaaaa średniaczek:multi::multi::multi: ale on chyba nie startował:crazyeye:bo taki zarośnięty jak mop:evil_lol: Quote
Recommended Posts