Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ariss napisał(a):
Sylwia może na klubową zrobimy naszym sznupiastym takie brody jak ma ta koza:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hihihih a potem nagle na kolejnych wystawach cala konkurencja będzie mieć takie brody :D

Posted

ja sie pewnie znowu powtorze, z koza mozna tak samo jak z psem na spacery chodzic ale ja mialam znajomych co do konia wstawili koze do stajni coby sam nie stal bo to nie sluzy , i wszedzie chodzily razem w teren tez az tak sie oba nauczyly ze bez siebie za cholere sie nie chcialy ruszyc i jak chcieli se konno pojezdic to w parze ino z koza , to dopiero byla atrakcja , jezdziec wierzowiec i koza wszedzie razem !!!

Posted

Korenia napisał(a):
Ciekawa jestem jakby tak wychowac SE kózkę i normalnie na spacer z nią brykac... :P Wielkośc dużego psa, więc gabarytowo spoko, wcina zieleninę - problemu nie ma, nauczyc qpy i siq na dworze i hej ;) Miny ludzi pewnie byłby bezcenne xD

I jeszcze mleko daje ta sznupokoza:lol:
ariss napisał(a):
Sylwia może na klubową zrobimy naszym sznupiastym takie brody jak ma ta koza:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Może na niedzielną wystawę tak zrobię Lotosa, jak myślisz wygra wtedy ?:hmmmm::roflt:
eria napisał(a):
hihihih a potem nagle na kolejnych wystawach cala konkurencja będzie mieć takie brody :D

Ale byłoby jajo:roflt:
Tekla64 napisał(a):
ja sie pewnie znowu powtorze, z koza mozna tak samo jak z psem na spacery chodzic ale ja mialam znajomych co do konia wstawili koze do stajni coby sam nie stal bo to nie sluzy , i wszedzie chodzily razem w teren tez az tak sie oba nauczyly ze bez siebie za cholere sie nie chcialy ruszyc i jak chcieli se konno pojezdic to w parze ino z koza , to dopiero byla atrakcja , jezdziec wierzowiec i koza wszedzie razem !!!

Baśka łazi za babcia jak pies;-)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
brzmi jak choroba :roflt:

No i sprawiłaś, zż się znowu posikałam:roflt: jednak koza daje dużo radości, nawet jak się jej osobiście nie posiada:roflt:

Posted

Doginka napisał(a):
No i sprawiłaś, zż się znowu posikałam:roflt: jednak koza daje dużo radości, nawet jak się jej osobiście nie posiada:roflt:

widze jakieś problemu z pęcherzem :roflt: kozy są fajne takie 'swojskie' :)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
jak pozują :-o

Pozują wszystkie na słowo "pozuj";-)
Tekla64 napisał(a):
nooo prosze to teraz przechodzimy na tryb nocny!!!
a to z powodu satanizmu czy tak dla klimatu?
hihihi
chlopaki jak zwykle superanckie

To nie widzisz, ze to diabły wcielone?:hmmmm: Ten pośrodku to Lucyfer, ten z uszami i ogonem Belial, a ten drugi kopiowany to Belzebub:roflt:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]święta trójca :) :loveu:
co Ty robisz że one pozują tak ładnie? :roll: ja swojego psa zazwyczaj nie mogę nakłonić nawet do tego żeby spojrzał w obiektyw :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Doginka']Pozują wszystkie na słowo "pozuj";-)[/QUOTE]

o muszę mojego tego nauczyć :hmmmm:

śliczne chłopaki, chciałabym sobie miniaturkę czarno-srebrną kopiowaną sprawić ;)