Doginka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Korenia']http://i39.tinypic.com/14tarna.jpg Zestaw obrazków bombowy :evil_lol: Ale ten na samym dole najlepszy :loveu: Jestem tego samego zdania:lol: [quote name='niunka04']o kurcze ale ona jest śliczna... Chłopaki to się chyba w kolejce ustawiają;) He he też mam taką koleżankę z lokami ale ona ma do pasa prawie;) Kiedyś jej prostowałam t zajęło nam to prawie 3 godziny co sobie robię 15 minut;) no właśnie nic nie dostałam dlatego tu pisze;) Miśka znowu ma loki, bo w nocy się skręciła:dibloti: [quote name='kaho']Uppps i stalo sie :cool3:http://images8.fotosik.pl/263/414c0671cc729f81.jpg Doginko, co powiesz na czwartek? Już wiesz, że powiem przyjeżdżaj:hand: [quote name='weszka']No no niezła sesja! Fajna fryzurka :) bo że Miśka super to wiadomo. Po nocy z fryzurki nic nie zostało:roflt: Teraz jest poczochraniec:lol: [quote name='Lucky.']Ale sesja ! Gdzie tam emo ;d ? ;P Emo to ja, a tu tego dowody:lol:;-) Quote
Doginka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Jak Wam się widzi mój nowy styl?:lol::hmmmm: Pasuje mi:hmmmm: Quote
niunka04 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Eee ale że Gothik??? nie no całkiem spoko...:) Doginko Ty mnie ja coś czuje jeszcze trochę i dość będziesz miała;) Quote
Doginka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 niunka04 napisał(a):...Doginko Ty mnie ja coś czuje jeszcze trochę i dość będziesz miała;) Nie ma takiej opcji - jestem elastyczna jak goomka w gatkach:diabloti:;-) Quote
Lucky. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Jak takie emo to powinno się jeszcze zdjęcie z żyletką zrobić :lol: Ładnie, ładnie ;) ;) Quote
Doginka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 AnkaG napisał(a):Wolę jak się uśmiechasz :) Ciotka fiu fiu :) rozumiem, ze może być:lol: Lucky. napisał(a):Jak takie emo to powinno się jeszcze zdjęcie z żyletką zrobić :lol: Ładnie, ładnie ;) ;) Z emo to ja tylko styl ubierania się i czesania popieram - reszta jest do doopy:lol: Quote
niunka04 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 fajnie włosy emo sobie robią...;) Może chłopaków tak na emo... Ale chyba by im się nie podobało... Quote
Tekla64 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 no piknie , piknie!!!! ale zdecydowanie bardziej mi sie podoba jak sie papula smieje. Bardzo super piknie fajna sesja sciskam i wytargaj siersciuchy Quote
kaho Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nooooo Doginko - nigdy wczesniej nie widzialam Cie w makijazu - dla mnie BOMBA:thumbs:. Quote
Doginka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 niunka04 napisał(a):fajnie włosy emo sobie robią...;) Może chłopaków tak na emo... Ale chyba by im się nie podobało... hahahaha, Raper już od dawna jest emo - to ponure spojrzenie, ta wystrzępiona grzywka i potargana wiecznie broda:loveu: Tekla64 napisał(a):no piknie , piknie!!!! ale zdecydowanie bardziej mi sie podoba jak sie papula smieje. Bardzo super piknie fajna sesja sciskam i wytargaj siersciuchy Wytargałam sierściuchy i teraz zagłębiam się do swojej szafy w poszukiwaniu czerni;-) kaho napisał(a):Nooooo Doginko - nigdy wczesniej nie widzialam Cie w makijazu - dla mnie BOMBA:thumbs:. Bo za krótko mnie znasz:lol: Ja maluję się baaaaaardzo żadko, najczęściej na jakieś większe imprezy i święta, ale coraz bardziej podoba mi się gotycki styl, dlatego chyba zacznę mocno podkreślać oczy czarną kredką;-) Quote
niunka04 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 No i już znamy sekret wyglądu jak 20 latki...;) Ja to się muszę malować bo wyglądam bez jak 15 latka Quote
Doginka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 niunka04 napisał(a):No i już znamy sekret wyglądu jak 20 latki...;) Ja to się muszę malować bo wyglądam bez jak 15 latka To po 40 przestaniesz sie malować:hmmmm: Quote
zuzolandia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 http://images8.fotosik.pl/265/1573cb5194b42507.jpg ten z lewej hipnotyzuje mnie wzrokiem :evil_lol::evil_lol: nooooooo niezle niezle ..ładna fryzurka i twarzowy makijaz ..tylko USMIECHAJ SIE KOBITOOO :evil_lol:... Osobiscie tez lubie czern tylko ze jakos mi w niej nie do twarzy :diabloti:...no chyba ze opalona jestem bo inaczej to taka jakas zmeczona wygladam :evil_lol: a co to znaczy styl emo? :oops:.... buziammmmm nowonarodzona gothko:loveu: Quote
Doginka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='zuzolandia']http://images8.fotosik.pl/265/1573cb5194b42507.jpg ten z lewej hipnotyzuje mnie wzrokiem :evil_lol::evil_lol: nooooooo niezle niezle ..ładna fryzurka i twarzowy makijaz ..tylko USMIECHAJ SIE KOBITOOO :evil_lol:... Osobiscie tez lubie czern tylko ze jakos mi w niej nie do twarzy :diabloti:...no chyba ze opalona jestem bo inaczej to taka jakas zmeczona wygladam :evil_lol: a co to znaczy styl emo? :oops:.... buziammmmm nowonarodzona gothko:loveu: Oj tak, ten wzrok hipnotyzuje, chociaż to tylko plakat:crazyeye: Styl emo? - myślałam, że to coś podobnego do gotic;-) Emo są raczej smutni, mają myśli samobójcze(?) Mają fajne fryzurki i ciuchy;-) A tak dziś wygladam - hahaha, sama się dziwię, że jeszcze tak mogę wygladać:lol: Quote
Doginka Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 :hand: Idę na spacerek z psimi:hand: Quote
Doginka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Dla stęsknionych Gordon, Raper, Tekilla i Luna:loveu: Wczoraj moje psisko tak sobie wykorzystało nieschowaną podusię Dominiki:lol: Kocio na czyimś balkonie;-) Quote
Recommended Posts