Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginko Fotki super jak zwykle ja to nie umiem takich robić nie nadaje się...:( Jutro będę na wystawie to coś porobię i wam pokaże ;) Od 12 są sznaucerki także czuje że będę tam sporo siedzieć;) a tak wogóle to masz fajną córę chętnie bym się z nią skumplowała;) Zdradzę że może w przyszłym roku idę na podbój Warszawy to wspólne spacery obowiązkowe:)

Posted

[quote name='niunka04']...a tak wogóle to masz fajną córę chętnie bym się z nią skumplowała;) Zdradzę że może w przyszłym roku idę na podbój Warszawy to wspólne spacery obowiązkowe:)
Nic nie stoi na przeszkodzie - zapraszam częściej do nas:lol:
Chętnie obejrzę foty z wystawy, bo my w tym roku żadko będziemy się wystawiać:diabloti:Tylko kilkanaście wystaw mam zaplanowanych:lol:

Posted

Korenia napisał(a):
A do Wrocławia się wybieracie na wystawę ?!

A.. Jarek to kto ;p? a tutaj od niedawna ;)

Do Wrocka niestety nie jedziemy:shake:
Jarek to mój były TZ, ale chyba się pogodziliśmy w święta:lol:;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Do Wrocka niestety nie jedziemy:shake:
Jarek to mój były TZ, ale chyba się pogodziliśmy w święta:lol:;-)

Aha ;)

No to tracicie najlepszą wystawę! w najładniejszym mieście :eviltong: no i się nie spotkamy :P

Doginka, a ja mam takiego prywata :P mogłabyś ocenic po fotkach czy Amy należy skubac, czy strzyc czy co tam jej robic :P

Posted

[quote name='niunka04']nie no kilkanaście to mało mało:splat:
Kilka zagranicznych mam zamiar zaliczyć;-)
[quote name='Korenia']Aha ;)

No to tracicie najlepszą wystawę! w najładniejszym mieście :eviltong: no i się nie spotkamy :P

Doginka, a ja mam takiego prywata :P mogłabyś ocenic po fotkach czy Amy należy skubac, czy strzyc czy co tam jej robic :P
Jutro zajrzę do Was, bo dziś wklejam wszystkie zaległe foty i idę spać, jak na grzeczną dziewczynkę przystało;-) Jutro szczonki muszą mnie poznać wypoczętą i skorą do zabawy:lol:
[quote name='niunka04']ja to bym się ze swoim rozstać nie mogła jakoś tak nie wiem;) Nie wiem czy gratulować czy nie??? Ale domek ma ładny nie powiem...;)
ja mam już kilka rozstań i powrotów do TZa:roflt:

Posted

[quote name='despera']Chyba się zakocham w tym rottku, cudny jest!!! I taki radosny:loveu:
Z zachowania to taki słodki misio - zero agresji:loveu:

Tu Gordon ma zajefajną minę:loveu: