Doginka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Korenia']A ten piękny Erni to czyj jest ;>? Jarka:lol: i prawie mój:roflt: Quote
Doginka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 A tak w ogóle to jestem mile zaskoczona przez Dogomanię, bo nie muszę pisać przymusowych 10 znaków:multi: Quote
niunka04 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Doginko Fotki super jak zwykle ja to nie umiem takich robić nie nadaje się...:( Jutro będę na wystawie to coś porobię i wam pokaże ;) Od 12 są sznaucerki także czuje że będę tam sporo siedzieć;) a tak wogóle to masz fajną córę chętnie bym się z nią skumplowała;) Zdradzę że może w przyszłym roku idę na podbój Warszawy to wspólne spacery obowiązkowe:) Quote
Doginka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='niunka04']...a tak wogóle to masz fajną córę chętnie bym się z nią skumplowała;) Zdradzę że może w przyszłym roku idę na podbój Warszawy to wspólne spacery obowiązkowe:) Nic nie stoi na przeszkodzie - zapraszam częściej do nas:lol: Chętnie obejrzę foty z wystawy, bo my w tym roku żadko będziemy się wystawiać:diabloti:Tylko kilkanaście wystaw mam zaplanowanych:lol: Quote
Korenia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A do Wrocławia się wybieracie na wystawę ?! A.. Jarek to kto ;p? a tutaj od niedawna ;) Quote
Doginka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Korenia napisał(a):A do Wrocławia się wybieracie na wystawę ?! A.. Jarek to kto ;p? a tutaj od niedawna ;) Do Wrocka niestety nie jedziemy:shake: Jarek to mój były TZ, ale chyba się pogodziliśmy w święta:lol:;-) Quote
Korenia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Doginka napisał(a):Do Wrocka niestety nie jedziemy:shake: Jarek to mój były TZ, ale chyba się pogodziliśmy w święta:lol:;-) Aha ;) No to tracicie najlepszą wystawę! w najładniejszym mieście :eviltong: no i się nie spotkamy :P Doginka, a ja mam takiego prywata :P mogłabyś ocenic po fotkach czy Amy należy skubac, czy strzyc czy co tam jej robic :P Quote
niunka04 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ja to bym się ze swoim rozstać nie mogła jakoś tak nie wiem;) Nie wiem czy gratulować czy nie??? Ale domek ma ładny nie powiem...;) Quote
Doginka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='niunka04']nie no kilkanaście to mało mało:splat: Kilka zagranicznych mam zamiar zaliczyć;-) [quote name='Korenia']Aha ;) No to tracicie najlepszą wystawę! w najładniejszym mieście :eviltong: no i się nie spotkamy :P Doginka, a ja mam takiego prywata :P mogłabyś ocenic po fotkach czy Amy należy skubac, czy strzyc czy co tam jej robic :P Jutro zajrzę do Was, bo dziś wklejam wszystkie zaległe foty i idę spać, jak na grzeczną dziewczynkę przystało;-) Jutro szczonki muszą mnie poznać wypoczętą i skorą do zabawy:lol: [quote name='niunka04']ja to bym się ze swoim rozstać nie mogła jakoś tak nie wiem;) Nie wiem czy gratulować czy nie??? Ale domek ma ładny nie powiem...;) ja mam już kilka rozstań i powrotów do TZa:roflt: Quote
despera Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Chyba się zakocham w tym rottku, cudny jest!!! I taki radosny:loveu: Quote
Doginka Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='despera']Chyba się zakocham w tym rottku, cudny jest!!! I taki radosny:loveu: Z zachowania to taki słodki misio - zero agresji:loveu: Tu Gordon ma zajefajną minę:loveu: Quote
Recommended Posts