Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cheritka napisał(a):
Ty przynajmniej na spacerku masz jakieś rasy, a my tylko yorki i pseudo yorki

U nas jest dużo rużnorodności, chyba tylko "filetów" brakuje:lol:

Ale jutro będzie się działo - cała czwórka bierze udział w zawodach - równo skakali, a Adaś powalczy o złoto:multi: Oddał diś super skok:multi::klacz:

Posted

Doginka napisał(a):
U nas jest dużo rużnorodności, chyba tylko "filetów" brakuje:lol:

Ale jutro będzie się działo - cała czwórka bierze udział w zawodach - równo skakali, a Adaś powalczy o złoto:multi: Oddał diś super skok:multi::klacz:

My też oglądamy i czekamy na medale,
ale jak nie skoczy daleko to też go będziemy kochać, bo już dużo dla nas zdobył :D

Posted

niunka04 napisał(a):
u nas wiewiórki owczarki dziki no i sznaucer z radarami:angryy:
i pomyśleć że my tylko kolo 15km od Białołęki a taka dzicz;)

Ten sznaucer z radarami to chyba najdzikszy z tych zwierzaków:lol:

AnkaG napisał(a):
Doginko kupiłam tę karmę odchudzającą co polecałyście royala - ile dawałaś dziennie sznupom? Tylko u mnie raz jedzą gotowane a raz suche.

Aniu, ja dopiero zaczynam dawać, ale nie mieszam z gotowanym - moje jedzą tylko raz dziennie i tylko suchą karmę;-)
ariss napisał(a):
od jakiegoś czasu nie mam weny do pisania:shake: ale chce żebyś wiedziała, że zaglądam systematycznie;)

Cieszę się, że w ogóle o nas jeszcze pamiętasz:loveu:
Cheritka napisał(a):
My też oglądamy i czekamy na medale,
ale jak nie skoczy daleko to też go będziemy kochać, bo już dużo dla nas zdobył :D

Ja nigdy w Adasia nie zwątpiłam i jak wszyscy gadali, że Adam się kończy, to ja mówiłam On Wam jeszcze pokaże - i pokazał - MAMY SREBRO :multi: Brawo dla Adasia:klacz:

Posted

Witaj Doginko, od razu wpadam się przywitać :loveu: - tyle mnie ominęło :shake:, ale mam nadzieję to nadrobić :razz:. Póki co ściskam Cię bardzo mocno i wytargaj za uszami Gordonka i Raperka od nas :loveu:.