Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://i47.tinypic.com/2l9o3eo.jpg[/url]

[B][I]oo jaki sliczny rottek .......mielismy takiego w mojej pracy ..był psem po przejsciach któremu były wlasciciel podawał jedzonko na łopacie .....mój szef wytargał go ztej gehenny i przytaszczył do nas.....2 dni bylismy jak sparalizowani...ale wędzony boczek załatwił sprawe ..był superanckim kumplem..odszedł 2 lata temu ..miał na imie Bartek;-)

pozdrowionka nocne ;[/I][/B]-)

Posted

Marek ma też lęk wysokości i dlatego nie wjechaliśmy kolejką na sam szczyt,
ale gondolami pojechaliśmy na szczyt z pudlami, nikt nam nie mówił, że nie wolno.

Ci którzy wracali od kolejki to opowiedali, że niektórzy nie wytrzymują tych wrażeń i naprawdę robią w gacie,
albo nawet są omdlenia, ale to latem, wtedy wszystko widać i widać jaką masz pod sobą głębie !!!

Posted

[url]http://i50.tinypic.com/8wlcfs.jpg[/url]

[B][I]najbardziej pogodne zdjecie z całej sesji ;-) hihihihi

witankoo popoludniowe.......

ps .zamiast zwalac sople ludziom na łeb trza im było foty porobic ;-) [/I][/B]

Posted

Już Wam mówię:diabloti:
Moje kochane pieseczki mialy badane oczka na zaćmę, PRA i inne choroby genetyczne i są zdrowe, a Gordon to ma nawet oczy w doskonałym stanie jak młodzieniec:multi::multi::multi: :sweetCyb::cunao::sweetCyb:
Jestem przeszczęśliwa:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Doginka']Już Wam mówię:diabloti:
Moje kochane pieseczki mialy badane oczka na zaćmę, PRA i inne choroby genetyczne i są zdrowe, a Gordon to ma nawet oczy w doskonałym stanie jak młodzieniec:multi::multi::multi: :sweetCyb::cunao::sweetCyb:
Jestem przeszczęśliwa:multi::multi::multi:[/QUOTE]

No prosze :
To dawaj zdjęcia z kolejki :D

Posted

[quote name='NATKA']...A jak Erni i sznupki się dogadują?[/QUOTE]
Erni + Raper = miłość wielka:loveu:
Erni + Gordon = nienawiść i walka o życie:placz:- oczywiście prowodyrem do walk jest nie kto inny, tylko wielki mały agresor Gordon:angryy:Kiedyś Erni nie wyrobi i go zje:evil_lol:

[quote name='rwpb'][URL]http://i47.tinypic.com/2r3cf9z.jpg[/URL] jakaś nowa rasa białobrodaczy?[/QUOTE]
Sznaucer miniaturowy cz-s kulisty:evil_lol:
[quote name='zuzolandia'][URL]http://i47.tinypic.com/2l9o3eo.jpg[/URL]

[B][I]oo jaki sliczny rottek .......mielismy takiego w mojej pracy ..był psem po przejsciach któremu były wlasciciel podawał jedzonko na łopacie .....mój szef wytargał go ztej gehenny i przytaszczył do nas.....2 dni bylismy jak sparalizowani...ale wędzony boczek załatwił sprawe ..był superanckim kumplem..odszedł 2 lata temu ..miał na imie Bartek;-)[/I][/B]

[I][B]pozdrowionka nocne ;[/B][/I]-)[/QUOTE]
Wszystkie rottki jakie znam są milutkie:loveu:Witanko siostro:loveu:
[quote name='Cheritka']Marek ma też lęk wysokości i dlatego nie wjechaliśmy kolejką na sam szczyt,
ale gondolami pojechaliśmy na szczyt z pudlami, nikt nam nie mówił, że nie wolno.

Ci którzy wracali od kolejki to opowiedali, że niektórzy nie wytrzymują tych wrażeń i naprawdę robią w gacie,
albo nawet są omdlenia, ale to latem, wtedy wszystko widać i widać jaką masz pod sobą głębie !!![/QUOTE]
Nawet gdyby można było wziąć psy, ja nie ryzykowałabym:shake: Tam z 3 stron jest jedna wielka przepaść i liche barierki, przez które moje pieseczki z łatwością by się prześliznęły i mogłyby spaść:razz:

Posted

[quote name='zuzolandia'][URL]http://i50.tinypic.com/8wlcfs.jpg[/URL]

[B][I]najbardziej pogodne zdjecie z całej sesji ;-) hihihihi[/I][/B]

[I][B]witankoo popoludniowe.......[/B][/I]

[I][B]ps .zamiast zwalac sople ludziom na łeb trza im było foty porobic ;-) [/B][/I][/QUOTE]
Musiałam pożyczyć aparat i jeszcze go nie odebrałam:shake:
[quote name='rwpb']U nas też pierwsze małe sopelki, ale rosną :lol:[/QUOTE]
Rosną, rosną na potęgę:crazyeye:
[quote name='ariss']Trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Mocno zaciskałaś i z pozytywnym skutkiem:multi::loveu:
[quote name='madziamn']Śliczne foteczki z gór Doginko, fantastyczny rotek i fajowe ośnieżone sznupelki.[/QUOTE]
Dziękuję:loveu::oops:
[quote name='Justa']Ah, ale mi się tatr zachchiało przez te Wasze wyjazdy..[/QUOTE]
Tobie taka wycieczka przydałaby się na odstresowanie;)Masz tyle nauki, że ja na Twoim miejscu już dawno bym się załamała:razz:
[quote name='weszka']Nie wiem za co ale też trzymam bo to chyba cosik ważnego :)[/QUOTE]
Nawet bardzo ważnego - badanie na PRA i zaćmę;)Dziękuję za kciukaski:loveu:

[quote name='ariss'] [CENTER]Wiedziałam, że tak się to skończy!!!![/CENTER]

[CENTER]:laola::cunao::popcorn::laola::cunao:[/CENTER]
[/QUOTE]
Bo mocno zaciskałaś pazurki:loveu::loveu::multi:DZIĘKUJĘ:loveu:

Posted

[quote name='Cheritka']No prosze :
To dawaj zdjęcia z kolejki :D[/QUOTE]
Z kolejki są nudne i nic nie widać, bo zaszronione były szybki, a poza tym na zewnątrz była mgła na dole, a na górze chmury:eviltong:;)
[quote name='malawaszka']no to super!!!!! najwazniejsze jest zdrówko :laola:[/QUOTE]
Dokładnie:pI ja już wiem, że mam zdrowe piesińskie nasienia:diabloti::multi:

[quote name='ewka i haker']gratulacje wyników:)[/QUOTE]
Dziękuję;-)

Teraz muszę odreagować stres, więc idę spać:diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Tobie taka wycieczka przydałaby się na odstresowanie;)Masz tyle nauki, że ja na Twoim miejscu już dawno bym się załamała:razz: [/QUOTE]

Ja już dawno stwierdziłam, ze nie umiem odpoczywać, więc nie wiem czy taki wyjazd wogóle miałby rację bytu ;) :p

Posted

edit. coś mi się nie otworzyło wszystko za pierwszym razem :mad:
Teraz już wiem o co chodzi i bardzo się cieszę :multi::multi::multi:
I gratulacje dla Miśki :multi:

Posted

[quote name='Doginka']Jeszcze się pochwalę;-)
I pożalę - mam grypę żołądkową:-(

Dobranoc:-([/QUOTE]

No to teraz wiadomo kto m\nam będzie robił banerki i stronki :)

A Ty odpoczywaj i kuruj się.