rwpb Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [URL]http://i47.tinypic.com/2r3cf9z.jpg[/URL] jakaś nowa rasa białobrodaczy? Quote
zuzolandia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [url]http://i47.tinypic.com/2l9o3eo.jpg[/url] [B][I]oo jaki sliczny rottek .......mielismy takiego w mojej pracy ..był psem po przejsciach któremu były wlasciciel podawał jedzonko na łopacie .....mój szef wytargał go ztej gehenny i przytaszczył do nas.....2 dni bylismy jak sparalizowani...ale wędzony boczek załatwił sprawe ..był superanckim kumplem..odszedł 2 lata temu ..miał na imie Bartek;-) pozdrowionka nocne ;[/I][/B]-) Quote
Cheritka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Marek ma też lęk wysokości i dlatego nie wjechaliśmy kolejką na sam szczyt, ale gondolami pojechaliśmy na szczyt z pudlami, nikt nam nie mówił, że nie wolno. Ci którzy wracali od kolejki to opowiedali, że niektórzy nie wytrzymują tych wrażeń i naprawdę robią w gacie, albo nawet są omdlenia, ale to latem, wtedy wszystko widać i widać jaką masz pod sobą głębie !!! Quote
zuzolandia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [url]http://i50.tinypic.com/8wlcfs.jpg[/url] [B][I]najbardziej pogodne zdjecie z całej sesji ;-) hihihihi witankoo popoludniowe....... ps .zamiast zwalac sople ludziom na łeb trza im było foty porobic ;-) [/I][/B] Quote
rwpb Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 U nas też pierwsze małe sopelki, ale rosną :lol: Quote
madziamn Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Śliczne foteczki z gór Doginko, fantastyczny rotek i fajowe ośnieżone sznupelki. Quote
Justa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ah, ale mi się tatr zachchiało przez te Wasze wyjazdy.. Quote
weszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Nie wiem za co ale też trzymam bo to chyba cosik ważnego :) Quote
ariss Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [CENTER]Wiedziałam, że tak się to skończy!!!! :laola::cunao::popcorn::laola::cunao: [/CENTER] Quote
Doginka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Już Wam mówię:diabloti: Moje kochane pieseczki mialy badane oczka na zaćmę, PRA i inne choroby genetyczne i są zdrowe, a Gordon to ma nawet oczy w doskonałym stanie jak młodzieniec:multi::multi::multi: :sweetCyb::cunao::sweetCyb: Jestem przeszczęśliwa:multi::multi::multi: Quote
Cheritka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Doginka']Już Wam mówię:diabloti: Moje kochane pieseczki mialy badane oczka na zaćmę, PRA i inne choroby genetyczne i są zdrowe, a Gordon to ma nawet oczy w doskonałym stanie jak młodzieniec:multi::multi::multi: :sweetCyb::cunao::sweetCyb: Jestem przeszczęśliwa:multi::multi::multi:[/QUOTE] No prosze : To dawaj zdjęcia z kolejki :D Quote
malawaszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 no to super!!!!! najwazniejsze jest zdrówko :laola: Quote
Doginka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='NATKA']...A jak Erni i sznupki się dogadują?[/QUOTE] Erni + Raper = miłość wielka:loveu: Erni + Gordon = nienawiść i walka o życie:placz:- oczywiście prowodyrem do walk jest nie kto inny, tylko wielki mały agresor Gordon:angryy:Kiedyś Erni nie wyrobi i go zje:evil_lol: [quote name='rwpb'][URL]http://i47.tinypic.com/2r3cf9z.jpg[/URL] jakaś nowa rasa białobrodaczy?[/QUOTE] Sznaucer miniaturowy cz-s kulisty:evil_lol: [quote name='zuzolandia'][URL]http://i47.tinypic.com/2l9o3eo.jpg[/URL] [B][I]oo jaki sliczny rottek .......mielismy takiego w mojej pracy ..był psem po przejsciach któremu były wlasciciel podawał jedzonko na łopacie .....mój szef wytargał go ztej gehenny i przytaszczył do nas.....2 dni bylismy jak sparalizowani...ale wędzony boczek załatwił sprawe ..był superanckim kumplem..odszedł 2 lata temu ..miał na imie Bartek;-)[/I][/B] [I][B]pozdrowionka nocne ;[/B][/I]-)[/QUOTE] Wszystkie rottki jakie znam są milutkie:loveu:Witanko siostro:loveu: [quote name='Cheritka']Marek ma też lęk wysokości i dlatego nie wjechaliśmy kolejką na sam szczyt, ale gondolami pojechaliśmy na szczyt z pudlami, nikt nam nie mówił, że nie wolno. Ci którzy wracali od kolejki to opowiedali, że niektórzy nie wytrzymują tych wrażeń i naprawdę robią w gacie, albo nawet są omdlenia, ale to latem, wtedy wszystko widać i widać jaką masz pod sobą głębie !!![/QUOTE] Nawet gdyby można było wziąć psy, ja nie ryzykowałabym:shake: Tam z 3 stron jest jedna wielka przepaść i liche barierki, przez które moje pieseczki z łatwością by się prześliznęły i mogłyby spaść:razz: Quote
Doginka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='zuzolandia'][URL]http://i50.tinypic.com/8wlcfs.jpg[/URL] [B][I]najbardziej pogodne zdjecie z całej sesji ;-) hihihihi[/I][/B] [I][B]witankoo popoludniowe.......[/B][/I] [I][B]ps .zamiast zwalac sople ludziom na łeb trza im było foty porobic ;-) [/B][/I][/QUOTE] Musiałam pożyczyć aparat i jeszcze go nie odebrałam:shake: [quote name='rwpb']U nas też pierwsze małe sopelki, ale rosną :lol:[/QUOTE] Rosną, rosną na potęgę:crazyeye: [quote name='ariss']Trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Mocno zaciskałaś i z pozytywnym skutkiem:multi::loveu: [quote name='madziamn']Śliczne foteczki z gór Doginko, fantastyczny rotek i fajowe ośnieżone sznupelki.[/QUOTE] Dziękuję:loveu::oops: [quote name='Justa']Ah, ale mi się tatr zachchiało przez te Wasze wyjazdy..[/QUOTE] Tobie taka wycieczka przydałaby się na odstresowanie;)Masz tyle nauki, że ja na Twoim miejscu już dawno bym się załamała:razz: [quote name='weszka']Nie wiem za co ale też trzymam bo to chyba cosik ważnego :)[/QUOTE] Nawet bardzo ważnego - badanie na PRA i zaćmę;)Dziękuję za kciukaski:loveu: [quote name='ariss'] [CENTER]Wiedziałam, że tak się to skończy!!!![/CENTER] [CENTER]:laola::cunao::popcorn::laola::cunao:[/CENTER] [/QUOTE] Bo mocno zaciskałaś pazurki:loveu::loveu::multi:DZIĘKUJĘ:loveu: Quote
Doginka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='Cheritka']No prosze : To dawaj zdjęcia z kolejki :D[/QUOTE] Z kolejki są nudne i nic nie widać, bo zaszronione były szybki, a poza tym na zewnątrz była mgła na dole, a na górze chmury:eviltong:;) [quote name='malawaszka']no to super!!!!! najwazniejsze jest zdrówko :laola:[/QUOTE] Dokładnie:pI ja już wiem, że mam zdrowe piesińskie nasienia:diabloti::multi: [quote name='ewka i haker']gratulacje wyników:)[/QUOTE] Dziękuję;-) Teraz muszę odreagować stres, więc idę spać:diabloti: Quote
eria Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 no to super że oczyska sprawdzone i zdrowe!!!! :) Quote
zuzolandia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [B][I]No to gratki ;-) superancko ze sznupaski zdrowee łocy majom ;-) buzioleeeeeee popoludniowe ;-)[/I][/B] Quote
Doginka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Jeszcze się pochwalę;-) [IMG]http://i50.tinypic.com/8yrejt.jpg[/IMG] I pożalę - mam grypę żołądkową:-( Dobranoc:-( Quote
Justa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Doginka']Tobie taka wycieczka przydałaby się na odstresowanie;)Masz tyle nauki, że ja na Twoim miejscu już dawno bym się załamała:razz: [/QUOTE] Ja już dawno stwierdziłam, ze nie umiem odpoczywać, więc nie wiem czy taki wyjazd wogóle miałby rację bytu ;) :p Quote
weszka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 edit. coś mi się nie otworzyło wszystko za pierwszym razem :mad: Teraz już wiem o co chodzi i bardzo się cieszę :multi::multi::multi: I gratulacje dla Miśki :multi: Quote
Cheritka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Doginka']Jeszcze się pochwalę;-) I pożalę - mam grypę żołądkową:-( Dobranoc:-([/QUOTE] No to teraz wiadomo kto m\nam będzie robił banerki i stronki :) A Ty odpoczywaj i kuruj się. Quote
Recommended Posts