ariss Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ja poproszę płytke z tymi fotkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem co cytować:loveu: a tu gass wyszła jak miniak:evil_lol: http://images6.fotosik.pl/319/2094635d1b884175.jpg Quote
Doginka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 ariss napisał(a):...a tu gass wyszła jak miniak:evil_lol: http://images6.fotosik.pl/319/2094635d1b884175.jpg :evil_lol:Rzeczywiście:loveu: - mały czarnuszek:p Quote
sleepingbyday Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 doginka, a może bysmy na spacer poszły któregoś wieczora! sto lat żeśmy się nie widziały!!! Quote
osobek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Doginko, przytrzymujac reką ringowke przy szyji, mozesz palcem sprobowac zaslonic ta plamke- o to mi chodzilo. Quote
AngelsDream Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 No ja mam nadzieję, że cłopak sobie tylko jaja robi i trzymam za to mocno kciuki. Fotki urocze i dużo Baaja :D Quote
Doginka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 AngelsDream: Bardzo bym chciała, żeby z tymi jąderkami były tylko jaja, ale w poniedziałek idę do veta to sprawdzić - może znasz jakiegoś dobrego veterynarza?:razz: osobek: W tym miejscu nie da się przytrzymać ręką, ani zasłaniać palcem:shake: - zresztą ja nie muszę podtrzymywać Gordonowi głowy, bo on się sam wystawia;) sleepingbyday: Pewnie, że musimy spacerek razem zaliczyć, bo już się stęskniłam za plamiastą:loveu:, chłopsiaki też:diabloti: Quote
AngelsDream Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 A znam - doktor Jurke w klinice Ginvet na Ochocie. :) Specjalista od rozrodu. Chyba, że szukasz dermatologa, to jeden na pewno przyjmuje w Multivecie no i doktor Dembele z SGGW. Quote
Doginka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 AngelsDream napisał(a):A znam - doktor Jurke w klinice Ginvet na Ochocie. :) Specjalista od rozrodu. Chyba, że szukasz dermatologa, to jeden na pewno przyjmuje w Multivecie no i doktor Dembele z SGGW. Szukam kogoś od guzków:placz: - to wygląda jak czerniak:placz:jest takie twardawe pod skórą i czarne na wierzchu:placz: Quote
AngelsDream Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 To może na SGGW - w psich onkologach się nie orientuję. Quote
sleepingbyday Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Doginka napisał(a): sleepingbyday: Pewnie, że musimy spacerek razem zaliczyć, bo już się stęskniłam za plamiastą:loveu:, chłopsiaki też:diabloti: za to dominika regularnie zośke spotyka. dzis mi powiedziała, że stworzyła postac zosi na simsach :loveu:. wejdź na wątki weterynaryjne, tam jest wątek onkologiczny, dermatologiczny pewnie tez, na pewno będzie dobry kontakt na speca. ale wiesz - czerniaki nie dają chyba guzków, o ile się nie mylę... spokojnie! Quote
Doginka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 AngelsDream napisał(a):To może na SGGW - w psich onkologach się nie orientuję. Czegoś poszukam;), a raczej kogoś:pNie wolno się załamywać, bo może się okazać, że to zwykły kaszak:razz:(chciałabym) Quote
AngelsDream Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dlatego podałam specjalistę od rozrodu i dermatologa :) Quote
ariss Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ja też jestem dobrej myśli:eviltong:nie ma co się martwić na zapas!!!!!! Quote
Doginka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 To zobaczcie teraz jak można s...p..ieprzyć foty:oops::oops::evil_lol: Quote
Recommended Posts