Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AngelsDream: Bardzo bym chciała, żeby z tymi jąderkami były tylko jaja, ale w poniedziałek idę do veta to sprawdzić - może znasz jakiegoś dobrego veterynarza?:razz:

osobek: W tym miejscu nie da się przytrzymać ręką, ani zasłaniać palcem:shake: - zresztą ja nie muszę podtrzymywać Gordonowi głowy, bo on się sam wystawia;)

sleepingbyday: Pewnie, że musimy spacerek razem zaliczyć, bo już się stęskniłam za plamiastą:loveu:, chłopsiaki też:diabloti:

Posted

AngelsDream napisał(a):
A znam - doktor Jurke w klinice Ginvet na Ochocie. :) Specjalista od rozrodu. Chyba, że szukasz dermatologa, to jeden na pewno przyjmuje w Multivecie no i doktor Dembele z SGGW.

Szukam kogoś od guzków:placz: - to wygląda jak czerniak:placz:jest takie twardawe pod skórą i czarne na wierzchu:placz:

Posted

Doginka napisał(a):

sleepingbyday: Pewnie, że musimy spacerek razem zaliczyć, bo już się stęskniłam za plamiastą:loveu:, chłopsiaki też:diabloti:

za to dominika regularnie zośke spotyka. dzis mi powiedziała, że stworzyła postac zosi na simsach :loveu:.

wejdź na wątki weterynaryjne, tam jest wątek onkologiczny, dermatologiczny pewnie tez, na pewno będzie dobry kontakt na speca. ale wiesz - czerniaki nie dają chyba guzków, o ile się nie mylę... spokojnie!

Posted

AngelsDream napisał(a):
To może na SGGW - w psich onkologach się nie orientuję.

Czegoś poszukam;), a raczej kogoś:pNie wolno się załamywać, bo może się okazać, że to zwykły kaszak:razz:(chciałabym)