Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobry wieczór mówimy :)
Doginko ma do Ciebie pytanie - jak robisz takie puchate wystawowe łapy? Możesz zdradzić? Bo bym się chciała naumiać ;) Możesz mi odpisać albo tutaj albo u mnie albo na PW :)

Posted

[quote name='ariss']http://images6.fotosik.pl/310/e2211210840a342b.jpg

ale się uśmiałam:evil_lol:
Wielki zając:evil_lol:

[quote name='weszka'] Dobry wieczór mówimy :smile:
Doginko ma do Ciebie pytanie - jak robisz takie puchate wystawowe łapy? Możesz zdradzić? Bo bym się chciała naumiać ;-) Możesz mi odpisać albo tutaj albo u mnie albo na PW :smile: Ja je tylko myję, , nakładam odżywkę i suszę w górę suszarą VIVOG - tym odkużaczem;),ale nie nakładam odżywki przed wystawą, bo wtedy włos robi się cięższy;)
Sczesuję wszystko w górę i podcinam zeby były takie kolumienki:p - nie zawsze mi wychodzi, ale cały czas się uczę i za każdym razem jest coraz lepiej:multi:

A u Rapera, to nawet bez mycia wychodzą takie puchate, bo on ma taki włos;):loveu:

Posted

eria napisał(a):
Byłam , fotki w dużej ilości widziałam :loveu::multi:

Cieszę się bardzo z odwiedzinek:loveu:
ariss napisał(a):
...a jak tam Froduś po fryzjerze????:razz:

Nie wiem, raczej na spacery chodziła Dominika, bo ja byłam chora:razz:

Posted

AnkaG napisał(a):
Byłam - foty obejrzałam tylko ostatnie bo komp mi chodzi jak muł ...

Drapanko dla chłopaków. :lol:

Już drapię:p

weszka napisał(a):
Dzięki za wyjawienie sekretu puchatych kolumienek ;-) Ale tylko tyle??? Byłam pewna że to więcej zachodu kosztuje ale to chyba kwestia sierści.

Olga, wcale się nie mylisz - takie puchate łapki to kwestia sierści:razz: Raper ma zarąbiste kolumienki bez większych zabiegów, nad Gordonem muszę się trochę nameczyć, bo Gorduś ma "łapy w wacie" - nakładam dużo pianki zwiększajacej obiętość i suszę zczesując do góry;)Ale to również kwestia strzyzenia - trzeba wiedzieć, gdzie zostawić więcej włosa, a gdzie podciąć krócej - ja jeszcze nieraz coś sknocę:evil_lol:

Cheritka napisał(a):
Jesienne zdjęcia obejrzałam, ale mało tam Raperków,
jakies inne pieseczki są
a
mój ulubiony Raperek gdzie :mad:

Może jutro coś Rapciowi cyknę, dzisiaj byłam pierwszy raz od kilku dni na spacerku i wykorzystałam go na trymowanie Rapera z podszerstka:cool3: - nawyciągałam sierściuchowi pół bulwarkowego kosza na śmieci:crazyeye:, a przecież niedawno go trymowałam:razz:

Ariss, dzisiaj widziałam Frodo po fryzjerze, ale nie miałam aparatu ze sobą:shake::angryy:

Posted

ufffffff po trochu po trochu i nadrobiłam :mdleje:

widziałam szczeniaka niufka, który wcale niufkiem nie jest - chyba kupiony na stadionie jako niuf bo za smukły i lekki jak na niufa ;) ale i tak śliczny i dobrze, że szczęśliwy:loveu: