Doginka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 A to jest nasz nowy sąsiad Filipek:loveu: Quote
eria Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ale Wam zazdroszcze takich spacerków :loveu: http://images31.fotosik.pl/17/b69c4ee037a719a1.jpg filipek ma boskie uszyska!! :loveu: jest taki sporo mniejszy od Gordona:lol: Quote
Doginka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='eria']ale Wam zazdroszcze takich spacerków :loveu: http://images31.fotosik.pl/17/b69c4ee037a719a1.jpg filipek ma boskie uszyska!! :loveu: jest taki sporo mniejszy od Gordona:lol: Filipek nigdy nie będzie większy od Gordona - on jest z pseudo hodowli - bez papierów. Nie trzyma wymiarów, jego umaszczenie też nie jest chyba prawidłowe, ale to się jeszcze może zmienić, bo Filipek ma dopiero 7 miesięcy. Jest słodkim psiakiem, bardzo mądrym i grzecznym i jest poprostu sznupkiem:loveu: Idę teraz na spacer z psimi i jak wrócę to wstawię kolejne foty z półmanuala:diabloti: - robione na presekekcji czasu;) Quote
lutomskak Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 powstawialabym wiecej-ale naprawde nie wiem-jak je zmniejszac w fotosiku-moze po prostu nie wiem w jakiej wielkosci mam je zapisac?...... zapisuje -jakies np-1280....-czy cus takiego-jak mnie ktos poinstruuje-to moze mnie vectra nie wykastruje...-ale....-mozesz mnie smialo kopiowac!!!!!!!!!!:) Quote
Vectra Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='lutomskak']powstawialabym wiecej-ale naprawde nie wiem-jak je zmniejszac w fotosiku-moze po prostu nie wiem w jakiej wielkosci mam je zapisac?...... zapisuje -jakies np-1280....-czy cus takiego-jak mnie ktos poinstruuje-to moze mnie vectra nie wykastruje...-ale....-mozesz mnie smialo kopiowac!!!!!!!!!!:) tu kochana poczytaj Fotki- zmiana regulaminu , objaśnienie zmian i instukcje.Prosimy o zapoznanie się. Masz tam łopatologicznie objaśnione i narysowane jak się to robi :diabloti: Quote
ATLANTYDA Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witam Wstawiłam za duże zdjęcie czy można je jakoś usunąć? Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Doginka napisał(a): Idę teraz na spacer z psimi i jak wrócę to wstawię kolejne foty z półmanuala:diabloti: - robione na presekekcji czasu;) zaginęłaś na tym spacerze czy co???? Quote
Doginka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 lutomskak napisał(a):powstawialabym wiecej-ale naprawde nie wiem-jak je zmniejszac w fotosiku-moze po prostu nie wiem w jakiej wielkosci mam je zapisac?...... zapisuje -jakies np-1280....-czy cus takiego-jak mnie ktos poinstruuje-to moze mnie vectra nie wykastruje...-ale....-mozesz mnie smialo kopiowac!!!!!!!!!!:) Wgrywaj na fotosik i tam masz opcje rozszerzone -> powiększ i wtedy zaznaczasz 640x640 i wgrywa się już pomniejszone:diabloti: ATLANTYDA napisał(a):Witam Wstawiłam za duże zdjęcie czy można je jakoś usunąć? Przecież masz opcję "edytuj":razz: malawaszka napisał(a):zaginęłaś na tym spacerze czy co???? Wciągnęło mnie - najpierw byłam z koleżanką i jej kotem u Michała M., potem byłam z Chiarcią na spacerku, następnie odwiedziłam mamę, później Jarek do mnie przyjechał i niedawno pojechał:diabloti:, No i już jestem i zaraz wrzucam fotki:cool3: Quote
Doginka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 No dobra wstawiam fotki - a i znowu muszę się pochwalić - Jarek przywiózł mi fajną książkę "Radość fotografowania", może wreszcie nauczę się focić bez przejarania zdjęć:diabloti::diabloti::diabloti: A to dalsza część spacerku;) Quote
Doginka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 A to mój KSIĄŻĘ - tylko mi się oko coś skrzywiło i horyzont z górki na pazurki leci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 I zorganizowana banda sznaucerów miniaturowych cz-s dorwała biedną wychudzoną Majeczkę:mad::mad::mad::diabloti: Quote
Recommended Posts