Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']ale Wam zazdroszcze takich spacerków :loveu:
http://images31.fotosik.pl/17/b69c4ee037a719a1.jpg
filipek ma boskie uszyska!! :loveu: jest taki sporo mniejszy od Gordona:lol:
Filipek nigdy nie będzie większy od Gordona - on jest z pseudo hodowli - bez papierów. Nie trzyma wymiarów, jego umaszczenie też nie jest chyba prawidłowe, ale to się jeszcze może zmienić, bo Filipek ma dopiero 7 miesięcy. Jest słodkim psiakiem, bardzo mądrym i grzecznym i jest poprostu sznupkiem:loveu:

Idę teraz na spacer z psimi i jak wrócę to wstawię kolejne foty z półmanuala:diabloti: - robione na presekekcji czasu;)

Posted

powstawialabym wiecej-ale naprawde nie wiem-jak je zmniejszac w fotosiku-moze po prostu nie wiem w jakiej wielkosci mam je zapisac?......
zapisuje -jakies np-1280....-czy cus takiego-jak mnie ktos poinstruuje-to moze mnie vectra nie wykastruje...-ale....-mozesz mnie smialo kopiowac!!!!!!!!!!:)

Posted

[quote name='lutomskak']powstawialabym wiecej-ale naprawde nie wiem-jak je zmniejszac w fotosiku-moze po prostu nie wiem w jakiej wielkosci mam je zapisac?......
zapisuje -jakies np-1280....-czy cus takiego-jak mnie ktos poinstruuje-to moze mnie vectra nie wykastruje...-ale....-mozesz mnie smialo kopiowac!!!!!!!!!!:)
tu kochana poczytaj Fotki- zmiana regulaminu , objaśnienie zmian i instukcje.Prosimy o zapoznanie się. Masz tam łopatologicznie objaśnione i narysowane jak się to robi :diabloti:

Posted

lutomskak napisał(a):
powstawialabym wiecej-ale naprawde nie wiem-jak je zmniejszac w fotosiku-moze po prostu nie wiem w jakiej wielkosci mam je zapisac?......

Wgrywaj na fotosik i tam masz opcje rozszerzone -> powiększ
i wtedy zaznaczasz 640x640 i wgrywa się już pomniejszone:diabloti:

ATLANTYDA napisał(a):
Witam
Wstawiłam za duże zdjęcie czy można je jakoś usunąć?

Przecież masz opcję "edytuj":razz:

malawaszka napisał(a):
zaginęłaś na tym spacerze czy co????

Wciągnęło mnie - najpierw byłam z koleżanką i jej kotem u Michała M., potem byłam z Chiarcią na spacerku, następnie odwiedziłam mamę, później Jarek do mnie przyjechał i niedawno pojechał:diabloti:, No i już jestem i zaraz wrzucam fotki:cool3:

Posted

No dobra wstawiam fotki - a i znowu muszę się pochwalić - Jarek przywiózł mi fajną książkę "Radość fotografowania", może wreszcie nauczę się focić bez przejarania zdjęć:diabloti::diabloti::diabloti:

A to dalsza część spacerku;)