Cheritka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Doginka napisał(a):Nie wypowiem tego słowa, jakie powinnam powiedzieć:eviltong: - bo zapeszę:razz: Będę również w Wawce - w końcu to nasze miasto :p Trzymajcie kciuki - właśnie wyjeżdżamy:hand: Ok trzymamy i czekamy :lol: Quote
Doginka Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 weszka napisał(a):Powodzenia!!! Czekamy na relacje i fotki! furciaczek napisał(a):Trzymamy i czekamy:p łapeczek napisał(a):hey Doginko co tam ??? Cheritka napisał(a):Ok trzymamy i czekamy :lol: łapeczek napisał(a):witamy sie dzis Dzięki za trzymanie kciuków :loveu: Raper doskonała, medal srebrny:razz: Gordon doskonała, złoto, CWC:cool3: Właśnie wróciliśmy i kładę się szybciutko do łóżeczka, bo jestem padnięta:razz: Mam dużo fotek:p Poznałam Olivkę i Panienkębubu:multi::multi::multi: Quote
ariss Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 jestem kochana!!!!ale uciekam lulu;)jutro zgram foteczki z wystawy to wam coś tu powstawiam:cool3: Quote
Doginka Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 gassira napisał(a):jestem kochana!!!!ale uciekam lulu;)jutro zgram foteczki z wystawy to wam coś tu powstawiam:cool3: No nareszcie wróciłaś - już tęskniliśmy:loveu: furciaczek napisał(a):Gratuluje :multi::multi::multi: Wielkie dzięki:loveu: panienkabubu napisał(a):Miło było Was poznać :loveu::loveu: Was też:loveu: Idę teraz na sacerek, a później biorę się za foty;) Quote
Doginka Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Ewa - proszę na emilka te foty w dużym rozmiarze, tylko pojedynczo wysyłaj, bo będą się długo ściągać - super są!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Doginka napisał(a):Ewa - proszę na emilka te foty w dużym rozmiarze, tylko pojedynczo wysyłaj, bo będą się długo ściągać - super są!!!!!:loveu::loveu::loveu: się robi:cool3: Quote
Helga&Ares Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Doginko, jak siem robi takie puchowe łapki?:P;) http://images32.fotosik.pl/311/330d12ccfe4bae37.jpg Quote
Doginka Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 basia bonnie napisał(a):http://i30.tinypic.com/258m3j7.jpg To Twoje psiaki? :loveu: :crazyeye:Tak:multi: - poproszę w dużym rozmiarze na adres:sweetCyb::modla:: [email protected] Helga&Ares napisał(a):Doginko, jak siem robi takie puchowe łapki?:P;) http://images32.fotosik.pl/311/330d12ccfe4bae37.jpg Trzeba kupić takiego puchowego sznupka z Hodowli Sasquehanna:p A tak poważnie to dużo pracy przy takich łapkach - trzeba porządnie umyć łapki, nałożyć odżywkę powiększającą obiętość włosa,wysuszyć zczesując do góry, potem przyciąć na odp. długość i uformować szczotką pudlówką słupki i poprawić grzebieniem o rzadkich zębach:razz:;) Quote
eria Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 oo tak rozpoczęcio od mojego idola było bardzo dobrym pomysłem :loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ok, tamto foto zaraz Ci wyślę w dużym rozmiarze :) tak właśnie patrzyłam i skądś Was kojarzyłam i zajarzyłam,że to Wy, ale już zniknęliście mi między tłumem :( No ale i tak miło było zobaczyć Gordona i Rapera na żywo hihi ;) :loveu: :loveu: Quote
Doginka Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Teraz troszkę powklejam innych ras, a jutro miniki sznupiaste:diabloti: Quote
Recommended Posts