Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Junka, Miga cała jest cudna:loveu:
Ariss, najgorsze dziś o 2 w nocy skończyłam - wytrymowałam Rapcia (I samodzielne trymowanko Rapera - bez niczyjej pomocy:multi:)
Poczekam do poniedziałku kochana;)
AnkaG, wiem;):p
Kamila, z tego co pamiętam, to Miga ma 6 lat:p
Weszka, najgorsza robota wykonana:multi:
AngelsDream, Dobrywieczór:diabloti:
Olusia, my też Cię witamy:p, dzięki za pochwały:p:oops:

A teraz strasznista rzecz - moja Misiuletka poparzyła się wrzątkiem:placz:. Dziś już jest lepiej - goi się na niej jak na psie i nawet Jej nie boli:razz:
Tak wygląda Jej nóżka (udo):placz:

Posted

A tu moje pierwsze samodzielne trymowanie Rapcia

Klik na miniaturkę fotki, a potem można ustawić prędkość wyświetlania fot;)
I czekam na krytykę lub pochwały:razz::p:diabloti:

Posted

Dziś w nocy GORDON został tatusiem 5-u ślicznych krecików. Urodziły się 3 dziewczynki i 2 chłopaczki:loveu::multi::multi::multi:
Poród odbył się bez komplikacji od 1 w nocy do 5 rano:p
Szczeniaczki są równiutkie, a mama doskonale się nimi zajęła od samego początku.:multi::multi::multi:
Później wstawię kilka foteczek;)

Posted

Biedna Miska:cool1:, mi ostatnio Hebe wylala na uda swiezo zalana herbate, na szczescie nic mi nie wyszlo, ale przez kilka dni pieklo jak zaraza i ciezko bylo sie ubierac:roll:.

Rapcio swietnie oskubany:loveu:, chyba Ci moja podrzuce. Jak spojrzalam na te bable to najpierw myslama, ze po trymowanku Ci wywalily:diabloti:.

Jakie klusie:loveu:, juz maja na lapkach siwe :razz:, szybciutko widac, myslalam, ze troche dluzej zanim bedzie widac pierwsze biale znaczenia, bo jak widzialam zdjecia mojej Hebe to przez pierwszy tydzien cala czarna byla, zadnych cieni, ani znaczen:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']... Kurcze a z Rapcia została taka sama kupa futra jak z Kreona:crazyeye: :evil_lol:[/quote]
Na fotce to tylko resztki futra, bo część już była w koszu:diabloti: - o dziwo kudły łatwo dały się rwać:crazyeye:, a myślałam, ze będzie gorzej:razz:

Posted

myslałam, ze ta noga gorzej będzie wyglądać, wyo braxnia podsuwała mi straszne wizje... to dobrze, że rzeczywistość jest lepsza.... :p dobrze, ze leki działaja i jej nie boli, oparzenia sa kurcze bolesen.

sywlia, ale ten czas leci - ledwo gordon miał randkę, a juz tata został!!!
gratulcje!!!

Posted

To KAZARKA - samczyk;), ale ma zranioną łapkę:-(
Kazarki występują na Morzu Śródziemnym.
Na nasz bulwarek przybyło dwóch ornitologów, bo to rzadka kaczuszka u nas:razz: Kaczuszek- bo to on - cieszył się wielkim zainteresowaniem:loveu:

Posted

Rapcio jak zwykle piękny:loveu::loveu::loveu:.
GRATULACJE SZCZONKÓW SA SŁODKIE I TAKIE ŚLICZNE:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dobrze że Miskę to chociaż nie boli bo oparzenia to paskudna sprawa szczerze jej współczuje.

Posted

[quote name='Doginka']Zobaczcie jaki cudowny ptak do nas przybył:crazyeye::loveu:
Aqrat miałam aparat przy sobie:multi::multi::multi:
http://i42.tinypic.com/wtaxya.jpg

cudo!!! a skąd ci ornitolodzy wiedzieli, że mamy goscia?