AnkaG Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Baaja może dużo ale który to ??? Dogionka zobaczysz ktoś cię wreszcie na tronie przyłapie, foto zrobi i na dogo da ... Za karę za podglądanie biednych skupionych psiurów. :diabloti: Quote
AnkaG Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A ten pudelkowaty sznup pieprz i sól to wogóle mi się nie podoba. :shake: Quote
AnkaG Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Sznaucery to niedługo jak shi-tzu będą wyglądać. Blee Quote
AngelsDream Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Baaj - wilczak z czarną obrożą z nieśmiertelnikiem :) Quote
Ka-Vanga Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 O jeżuuuuuuu ile tu nowych fot - kilka dni mnie nie bylo i mialam chyba ze 20 stron do nadrobienia ;) :diabloti: ale super spacerek mieliscie :multi: Quote
AnkaG Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Angels ten? http://images6.fotosik.pl/231/4f283dcb823f9ccc.jpg Quote
Doginka Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='AnkaG']Dogionka zobaczysz ktoś cię wreszcie na tronie przyłapie, foto zrobi i na dogo da ... Za karę za podglądanie biednych skupionych psiurów. :diabloti: :evil_lol::eviltong::diabloti: [quote name='AnkaG']A ten pudelkowaty sznup pieprz i sól to wogóle mi się nie podoba. :shake: [quote name='AnkaG']Sznaucery to niedługo jak shi-tzu będą wyglądać. Blee Mamy podobne zdanie:p [quote name='Ka-Vanga']O jeżuuuuuuu ile tu nowych fot - kilka dni mnie nie bylo i mialam chyba ze 20 stron do nadrobienia ;) :diabloti: ale super spacerek mieliscie :multi: No to musisz kiedyś do nas dobić;) Quote
Doginka Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Wszystkie te foty robione Canonem S5IS i nie były poprawiane w PSie, były tylko wykadrowane;) Quote
ariss Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 jak wróce z działeczki to kolejne spotkanko trzeba zorganizować:razz: Quote
Doginka Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='gassira']jak wróce z działeczki to kolejne spotkanko trzeba zorganizować:razz: Pewnie że tak - i musismy namówić Olę;) Quote
Recommended Posts