eria Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 śniliście mi się dzisiaj !! Normalnie byliście na naszych terenach na spacerku, Ty, Miśka i jeszcze jakaś dziewczyna no i Rapcio i Gordon. Oczywiście nie został pominięty wątek sikającego Gordona którego jako pierwszego zobaczyłam i skojarzyłam że to przecież Wy :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 eria napisał(a):śniliście mi się dzisiaj !! Normalnie byliście na naszych terenach na spacerku, Ty, Miśka i jeszcze jakaś dziewczyna no i Rapcio i Gordon. Oczywiście nie został pominięty wątek sikającego Gordona którego jako pierwszego zobaczyłam i skojarzyłam że to przecież Wy :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale masz koszmary senne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Cwaniak nawet we śnie wszystko podsikuje:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ale tu fotek! :multi::multi::multi: I jakie piękne :loveu: Ach marzę o kąpieli z psami.... Tylko gdzie :hmmmm: Quote
ariss Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 jak ja lubie takie spacerki jakie widać na Twoich fotach:loveu: Moja koleżanka dostała lustro,tego Soniaka i nie jest zbytnio z niego zadowolona:roll:Pomijając fakt,że jej się coś rozpierd...i nie chce robić zdjęć to jeszcze wszystko co ustawisz po wyłączeniu aparatu wraca do ustawień fabrycznych:roll: na podglądzie nic nie widać więc i tak z niego nie korzystała itp.... Quote
Doginka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 panienkabubu napisał(a):Ale tu fotek! :multi::multi::multi: I jakie piękne :loveu: Ach marzę o kąpieli z psami.... Tylko gdzie :hmmmm: W jakimś bajorku?:niewiem::hmmmm::siara::diabloti: gassira napisał(a):jak ja lubie takie spacerki jakie widać na Twoich fotach:loveu: Moja koleżanka dostała lustro,tego Soniaka i nie jest zbytnio z niego zadowolona:roll:Pomijając fakt,że jej się coś rozpierd...i nie chce robić zdjęć to jeszcze wszystko co ustawisz po wyłączeniu aparatu wraca do ustawień fabrycznych:roll: na podglądzie nic nie widać więc i tak z niego nie korzystała itp.... Ewa dzięki za tę wiadomość - jutro mieliśmy z Jarkiem jechać go oglądać, ale po tym co napisałaś, to chyba jednak kupi mi tego exilima najszybszego na świecie;):multi: - i tak używam Jego lustro, to na moje codzienne potrzeby wystarczy mi kompakcik:diabloti: Quote
ariss Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 nie znam więcej osób posiadających ten aparat,więc tylko jedna opinia:roll:ale przynajmniej są jakieś informacje:p Quote
Doginka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 gassira napisał(a):nie znam więcej osób posiadających ten aparat,więc tylko jedna opinia:roll:ale przynajmniej są jakieś informacje:p Skoro jest chociaż jedna info na niekorzyść, to wolę uzbierać na swój własny D80, a na razie J musi mi kupić to cacuszko najszybsze na świecie - foty seryjne 60 klatek / 1s:crazyeye: i to w pełnej rozdzielczości - robi wrażenie:-o http://www.e-cyfrowe.pl/aparaty/casio-exilim-pro-ex-f1-p-6575.html?PCID=42993_42 Quote
Doginka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Już w domku - szukamy kleszczydeł:razz::mad::p Quote
panienkabubu Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 My nie mamy żadnych ciekawych w okolicy, sam muł i rybiska :watpliwy: Quote
ewka i haker Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ale raper jest pieknie ciemny:loveu::loveu: a jak szczeniaki Quote
Recommended Posts