Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Witam Cię bardziej niż ładnie Kasiu_ dla wszystkich niewtajemniczonych - Panienkabubu robi stronkę dla Gordonka i Raperka:multi::multi:
Ja próbuję to zrobić od 4 lat i mi nie wychodzi:oops::oops::oops:
A więc jeszcze raz - Witaj Panienkobubu, cieszę się całym sercem i całą sobą, że w gąszczu forumowiczów zechciałaś pomóc właśnie moim burkom i mnie:multi: - WIELKIE DZIĘKOWANIE

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

buahahahahaha
nie trzeba było wyskakiwać z tym SŁONIEM :evil_lol::evil_lol:
Ale i tak witam witam witam :evil_lol::evil_lol:

A strona :oops: o Boże teraz jestem zestresowana :evil_lol::evil_lol: HEEEEEELP :evil_lol::evil_lol:

Mam maile :cool3: Zacznę robić wieczorem dziś :cool3: Ale najpierw randeczka z psami :evil_lol:

Posted

[quote name='Karolina_Nett']Panienkabubu, chyba rundeczka :evil_lol:.

też :evil_lol::evil_lol:

[quote name='eria']obrzydliwie:shake:
ja się obawiam że w nocy do nas dojdzie:placz:

niestety - przyszło przed nocą :cool3:

Posted

Ale zdjęłaś futra. Teraz mu zimno będzie ...:eviltong:

A synek mojej Esty (Kami Boy) ma taki włos że podszerstek praktycznie mu nie rośnie. Niestety nie chciało im sie bawić w wystawy. Byli kilka lat temu w Koszalinie i szefowa koszalińskiej sekcji sznaucera ZK Pani Ania miała podejrzenia że jest farbowany. Czarny jak smoła.

No ale strzyże go właścielka tatusia (Domingo vel Momika) - ona jest szefem szczecińskiego ZK i ją uświadomiła że on jest naturalnie taki straaasznie czarny.

Co ciekawe często sznupki po amerykanach z wiekiem szarzeją a moje nie. :lol:

Posted

Ale śliczny Gorduś:loveu:ale Rapcia doczekać się nie mogę,ale mam nadzieję,że jednak się pojawi:bigcool:
W Warszawie jest obrzydliwie i tem lodowaty wiatr:shake: