ariss Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 uwielbiam Twoich chłopaków:loveu:-chyba na jakiś spacer to muszę się z Gassulą wybrać w Twoje rejony:eviltong: Quote
eria Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 http://images26.fotosik.pl/119/4851b6b99d05a9f2.jpg ojejuuuu jakie cudownościiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Doginka Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Cześć dziewczyny - bez powiadomień nie umiem się poruszać po dogo:placz::angryy: gassira napisał(a):uwielbiam Twoich chłopaków:loveu:-chyba na jakiś spacer to muszę się z Gassulą wybrać w Twoje rejony:eviltong: Zapraszamy - będzie miło:razz::loveu: eria napisał(a):http://images26.fotosik.pl/119/4851b6b99d05a9f2.jpg ojejuuuu jakie cudownościiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi też się podoba, ale jego właściciele wcale go nie puszczają luzem. Ten piesek chodzi tylko na krótkiej smyczy i nie widziałam go jeszcze luzem bawiącego się z innymi pieskami. To chyba cud, że właściciele pozwolili aby przywitał się z moimi burkami:cool3: Quote
Doginka Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Waleczne gupisie:diabloti::mad::diabloti: Niestety lustro jest u Jarka i muszę kaleczyć sztukę takimi doopnymi fotami:diabloti::razz::cool3: Quote
Doginka Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 A tu spotkanie z goopeckiem Chiarą:diabloti::loveu::multi: Quote
eria Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Doginka napisał(a):Nie mogłam zasnąć:angryy: Tylko że Gordon specjalnie polazł oblać Rapera, bo w ten sposób przypomniał Rapciowi kto rządzi w tym stadzie:diabloti::diabloti::diabloti: Eria nie stać mnie już na cegiełki, bo wczoraj w Dominiki szkole była zbiórka na schronisko i ja oczywiście dałam wszystkie moje zaskórniaki, które chowałam do skarpetki, a Miśka oddała wszystkie drobniaki ze swojej skarbonki:razz: - tak robimy co rok;) i teraz od nowa muszę zbierać na pieski, a żyć trzeba i opłaty porobić trzeba i święta za pasem:multi:, a pracy brak:placz: ok ;) to pisz pw jak ma ta kartka wyglądac i jaki ma być napis, kolorystyka Quote
AnkaG Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Doginka to ty tak jak i ja - bez pracy? :crazyeye: Chłopaki towarzyskie widać są. :loveu: Chiara ma piękny sweterek. :lol: Quote
Doginka Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 eria napisał(a):ok ;) to pisz pw jak ma ta kartka wyglądac i jaki ma być napis, kolorystyka Zdaję się całkowicie na Ciebie, a napis niech będzie uniwersalny, żeby pasował i dla dogomaniaków i dla rodzinki i na inne forum( np. e-psy):calus::multi:( może być jakiś *ch*jaczek lub mikołajski Gorduś ze śnieżynką Rapciem:diabloti: AnkaG napisał(a):Doginka to ty tak jak i ja - bez pracy? :crazyeye: Chłopaki towarzyskie widać są. :loveu: Chiara ma piękny sweterek. :lol: Niestety tak - od 7 lat:diabloti:, ale już mi się znudziło siedzenie w domciu i chcę pracować:razz: eria napisał(a):jeeee ale ma boski sweterek !!!!!!!! I piękne kołtuny od pięknego sweterka:angryy::diabloti: Quote
Doginka Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Zaraz Wam pokażę jak Gordon poluje na rybki:diabloti::diabloti::diabloti: - tylko wrzucę na fotosik:razz: Quote
furciaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Doginka napisał(a):Zaraz Wam pokażę jak Gordon poluje na rybki:diabloti::diabloti::diabloti: - tylko wrzucę na fotosik:razz: Czekam:loveu: Quote
Doginka Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 furciaczek napisał(a):Swietny sweterek:loveu: Cześć Gosiu:loveu: Sorki, że Cię nie odwiedziłam, ale bez powiadomień jak bez ręki i sama rozumiesz...:diabloti::oops: A sweterek robi śliczne kołtunki pod paszkami i na brzuniu:angryy: Quote
Recommended Posts