Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć dziewczyny - bez powiadomień nie umiem się poruszać po dogo:placz::angryy:

gassira napisał(a):
uwielbiam Twoich chłopaków:loveu:-chyba na jakiś spacer to muszę się z Gassulą wybrać w Twoje rejony:eviltong:

Zapraszamy - będzie miło:razz::loveu:
eria napisał(a):
http://images26.fotosik.pl/119/4851b6b99d05a9f2.jpg
ojejuuuu jakie cudownościiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi też się podoba, ale jego właściciele wcale go nie puszczają luzem. Ten piesek chodzi tylko na krótkiej smyczy i nie widziałam go jeszcze luzem bawiącego się z innymi pieskami. To chyba cud, że właściciele pozwolili aby przywitał się z moimi burkami:cool3:

Posted

Doginka napisał(a):
Nie mogłam zasnąć:angryy:

Tylko że Gordon specjalnie polazł oblać Rapera, bo w ten sposób przypomniał Rapciowi kto rządzi w tym stadzie:diabloti::diabloti::diabloti:
Eria nie stać mnie już na cegiełki, bo wczoraj w Dominiki szkole była zbiórka na schronisko i ja oczywiście dałam wszystkie moje zaskórniaki, które chowałam do skarpetki, a Miśka oddała wszystkie drobniaki ze swojej skarbonki:razz: - tak robimy co rok;) i teraz od nowa muszę zbierać na pieski, a żyć trzeba i opłaty porobić trzeba i święta za pasem:multi:, a pracy brak:placz:

ok ;) to pisz pw jak ma ta kartka wyglądac i jaki ma być napis, kolorystyka

Posted

eria napisał(a):
ok ;) to pisz pw jak ma ta kartka wyglądac i jaki ma być napis, kolorystyka

Zdaję się całkowicie na Ciebie, a napis niech będzie uniwersalny, żeby pasował i dla dogomaniaków i dla rodzinki i na inne forum( np. e-psy):calus::multi:( może być jakiś *ch*jaczek lub mikołajski Gorduś ze śnieżynką Rapciem:diabloti:

AnkaG napisał(a):
Doginka to ty tak jak i ja - bez pracy? :crazyeye:
Chłopaki towarzyskie widać są. :loveu:

Chiara ma piękny sweterek. :lol:

Niestety tak - od 7 lat:diabloti:, ale już mi się znudziło siedzenie w domciu i chcę pracować:razz:

eria napisał(a):
jeeee ale ma boski sweterek !!!!!!!!

I piękne kołtuny od pięknego sweterka:angryy::diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
Swietny sweterek:loveu:

Cześć Gosiu:loveu: Sorki, że Cię nie odwiedziłam, ale bez powiadomień jak bez ręki i sama rozumiesz...:diabloti::oops:
A sweterek robi śliczne kołtunki pod paszkami i na brzuniu:angryy: