pani_stanislawa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Aloha :) Dnia 16.09.2007 do radomskiego schroniska trafila suczka- mix jamniczka szorstkowlosego!.Orientacyjnie wiek suczki okreslilismy jako 1 rok, aczkolwiek mozliwe ze ma niewiele mniej. Jej zachowanie jest adekwatne do jej wieku, szybka, żwawa, radosna, energiczna. Jak wyjdzie z boxu wszedzie jej pelno, czasme nawet zdaza jej sie na "intruzow" poszczekiwac. Suczka najprawdopodobniej sie zgubila, lub tez ktos ja wyrzucil z domu.Lubi przebywac wsrod ludzi,fotelami tez nie gardzi ;).Calkiem niezle chodzi na smyczy ! Jest posluszna , gdy zwraca sie jej uwage uspokaja sie, madrze spoglada na czlowieka wiedzac ze robi zle. Martwi mnie tylko, ze jak podniesie sie na nia glos, mowiac np. stanowczo "wroć!, nie wolno!" psinka jakby kuli sie. Moze to reakcja na nowa jej sytuacje, nie zna nas jeszcze i nie wie ze nic jej nie grozi, albo ktos poprostu czasem za brak posluszenstwa dalwal jej po tylku. Ogolonie psinka ufna, rozgarnieta, cieszy sie, ze choc na chwile moze opuscic box, ciekzo ja tam pozniej "wcisnac".Sprytnie sie wymyka jak ma okazje ;) Sunia nie ma imienia, takze do dziela, czekmay na propozycje :) kontakt: [email protected] kom: 501-120-766 gg: 2797591 Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Śliczności !! Ja proponuje imię FREDZIA ;) Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A moze na jakies forum jamniecze ją wstawić co ?? Ma ktoś dojścia ?? Quote
D O R K A Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Sunia jest prześliczna, szybko znajdzie domek:lol: Quote
luka1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Uwielbiam niskoprzegubowe, a jeszcze kosmate to już ekstaza - ja bym ją nazwała Szansa. Quote
pani_stanislawa Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 i co? nikomu nie podoba sie nasza Szczoteczka :> Quote
pani_stanislawa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 az mi sie wlosy na glowie jeża, przez to ze nikt tu nie zaglada! Quote
luka1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No jak nie zagląda, pomału rokręcimy interes i znajdziemy domek dla kosmacza. Quote
Hotel KADIF Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ale cudna :lol::lol::lol: ! Na pewno szybko znajdzie domek! Quote
D O R K A Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Trzeba niunię wystawić na allegro. Poproszę zaprzyjaźnionego wujka:razz: Quote
luka1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Szczoteczka sierściuch zdobywaj świat Quote
Hotel KADIF Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Oj, chwyciła mnie za serce :iloveyou::iloveyou::iloveyou:! Oj, DIF uważaj, bo pójdziesz z torbami :shake::shake::shake: A jutro masz jechać po Pinię do Radomia - pogięło Cię, Babo?! :diabloti::shake::diabloti::shake: Co za głupie masz pomysły ....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Na górę Szczoteczko Cudna :Dog_run: Quote
luka1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Szczotka piękny szczeniorko, ludziska nie wiedzą co tracą. Quote
pani_stanislawa Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Szczotlka sklacze na pierwsza strone!! Quote
Owieczka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Szczoteczko Ty jesteś cudna :loveu: Dlaczego jeszcze nie w domu ??!! Quote
gallegro Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 D O R K A napisał(a):Trzeba niunię wystawić na allegro. Poproszę zaprzyjaźnionego wujka:razz: Nie ma sprawy. Jest jednak szansa, że w Siedlcach znalazłby się domek dla suni. Muszę jednak zrobić rozeznanie, z prezentacją fotek włącznie. Obawiam się jednak, że nie będzie to możliwe wcześniej jak w weekend :shake:. A może nie czekać, tylko równolegle wystawić sunię na Allegro... Gdyby szczęśliwie znalazła domek, poszukamy innego małego mopa ;). Quote
pani_stanislawa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Suczka cos posmutniala ostatnio <wsumie coz sie dziwic>... siedzi w boxie z 7 szczeniakami, "troche" im tam ciasno, patrzy czlowiekowi w oczy niemalże blagalnym wzrokiem zbey wyciagac ja z tego boxu... jak sie dzis dowiedzialam Szczoteczka mieszkala w domu (w bloku), ładowala sie dziecku do łóżka i przez to zostala skazana na schronisko;/. żal.... wstyd za "ludzi". Quote
Hotel KADIF Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 No.. gdzie ten domek :???: Hop, do góry !! Quote
D O R K A Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 gallegro napisał(a): A może nie czekać, tylko równolegle wystawić sunię na Allegro... Gdyby szczęśliwie znalazła domek, poszukamy innego małego mopa ;). Tomku może jednak na wszelki wypadek wystaw ją na allegro:roll: Quote
luka1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 To i za spanie w łóżku można wylecieć z domu?:placz: Quote
gallegro Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Sunia na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=249154131 Quote
Owieczka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hopaj malutka !! gdzie ten twój domek !! :placz: ?? Quote
Recommended Posts