Jump to content
Dogomania

Mix Chińskiego Grywacza- malutka "GRZYWKA" już w domku ;)))))

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunieczki - czyli cola i nasze mapeciatko Grzyweczka sa już po sterylce a do zabrania będą dopiero za jakies 5 dni bo muszą dostawać antybiotyk.
Chyba , że pójdą obie i ktoś będzie im robił zastrzyki :evil_lol:

Pani doktor po ostrzyżeniu Grzywki ( teraz jest raczej łysa) powiedziała , że to jakiś sznaucerek jest - Ja się z tym nie zgadzam i będe sie upierała przy swoim !!
Ostatecznie mogę się zgodzić na mieszankę yorka ze sznaucerkiem o !

Posted

Mona4 napisał(a):
witam was

Ludwa a gdzie jechalas?:lol: tak szybko?

Witaj :multi:

Byłysmy z Ludwą po sunie Cole , Grzywke i Paróweczkę do schroniska a że lało i wialo i cienmno bylo to tak własnie jechałyśmy :evil_lol:

Posted

karo20 napisał(a):
Czyli psiak za kilka dni będzie do odebrania ?

w zasadzie tak ale też pewnie trzeba będzie z nimi chodzić na zastrzyki bo musza dostawac antybiotyk aż do zdjęcia szwów w zasadzie :shake:
Czyli za 5 dni będzie można Grzywcie zabrać do domku :loveu:

Posted

To dziewczyny w razie czego piszcie na priv. Jutro mnie nie będzie bo załatwiamy z mezem sprawy spadkowe ( już od stycznia:angryy:) i mam nadzieję że wreszcie pójdziemy na swoje na wieś gdzie moje psy i koty będą miały raj na ziemi. A przy okazji będę mogła na tymczas więcej psiaków brać.
Tylko tak ja nie mam samochodu więc opcja brania psinki na ręcę i do lecznicy chyba odpada :shake:

Posted

a ja mam chętny domek!
Dwoje starszych ludzi, córka wyjeżdża na studia, zostaną sami. Marza o przytulance do kochania....
Obejrzeli zdjecia, są zauroczeni suczydłem.
Owieczko kochana, masz pw .

Posted

malagos napisał(a):
a ja mam chętny domek!
Dwoje starszych ludzi, córka wyjeżdża na studia, zostaną sami. Marza o przytulance do kochania....
Obejrzeli zdjecia, są zauroczeni suczydłem.
Owieczko kochana, masz pw .

No super , tyle że sunia ma tylu chętnych , że teraz sama nie wiem ...
Do mnie też dzwoniło starsze małżeństwo w jej sprawie :-o

Malagos, jeśli możesz daj mi namiary na tych państwa :lol:

Posted

Mona4 napisał(a):
super wiesci!!!! malenka do domciu szybko:loveu:

w Radomiu jest podobna sunia,mieszka na dzialkach.ma swoj watek

Mona4 podaj linka bardzo Cie prosze !! Może dwa psiaki opchniemy :p

Posted

Owieczko, chyba nie pomyliłaś się co do Grzywki, myślę że ona ma coś z Grzywacza chińskiego. Gdyby jej ogolić pyszczek.....:cool3:i to co pisłyście o długich łapkach..... Moją Mychę też brali za mix sznaucerka :angryy:
Trzymam kciuki za domek.:lol:

Posted

sahara napisał(a):
Owieczko, chyba nie pomyliłaś się co do Grzywki, myślę że ona ma coś z Grzywacza chińskiego. Gdyby jej ogolić pyszczek.....:cool3:i to co pisłyście o długich łapkach..... Moją Mychę też brali za mix sznaucerka :angryy:
Trzymam kciuki za domek.:lol:

Widziałam !! :diabloti:
ha ha ha mówiłam , że ma coś z Grzywacza to się ze mnie śmieli :eviltong:

Co by to nie było , to ma już domak a nawet dwa. ( drugi awaryjnie jakby cos poszło nie tak)

U Grzywki jest podejrzenie grzybicy ( dlatego jest obrzępolona na łyso prawie :shake:) i daltego nie wiadomo czy wyjdzie w czwartek ...

Sunie można już zabierać w środę ale niech posiedza do czwartku to odrazu Grzywka pojedzie do domku a Cola na tymczas ( o ile wszystko będzie ok. )