ludwa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Hihihi, ciotka ludwa prowadziła wszystko, tylko samochód to jakieś 20 na godzinę jechał:diabloti:. Mapeciątko do domku:loveu: Quote
Mona4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 witam was Ludwa a gdzie jechalas?:lol: tak szybko? Quote
Owieczka Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Sunieczki - czyli cola i nasze mapeciatko Grzyweczka sa już po sterylce a do zabrania będą dopiero za jakies 5 dni bo muszą dostawać antybiotyk. Chyba , że pójdą obie i ktoś będzie im robił zastrzyki :evil_lol: Pani doktor po ostrzyżeniu Grzywki ( teraz jest raczej łysa) powiedziała , że to jakiś sznaucerek jest - Ja się z tym nie zgadzam i będe sie upierała przy swoim !! Ostatecznie mogę się zgodzić na mieszankę yorka ze sznaucerkiem o ! Quote
Owieczka Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Mona4 napisał(a):witam was Ludwa a gdzie jechalas?:lol: tak szybko? Witaj :multi: Byłysmy z Ludwą po sunie Cole , Grzywke i Paróweczkę do schroniska a że lało i wialo i cienmno bylo to tak własnie jechałyśmy :evil_lol: Quote
Mona4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Achaaaaaaaa to i tak szybko jechalyscie:lol: ostatnio gdy zabieralismy Yorka do adopcji to tak lalo ze odcinek drogi 70 km przejechalismy w 2,5 godziny. Quote
karo20 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Czyli psiak za kilka dni będzie do odebrania ? Quote
Owieczka Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 karo20 napisał(a):Czyli psiak za kilka dni będzie do odebrania ? w zasadzie tak ale też pewnie trzeba będzie z nimi chodzić na zastrzyki bo musza dostawac antybiotyk aż do zdjęcia szwów w zasadzie :shake: Czyli za 5 dni będzie można Grzywcie zabrać do domku :loveu: Quote
karo20 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 To dziewczyny w razie czego piszcie na priv. Jutro mnie nie będzie bo załatwiamy z mezem sprawy spadkowe ( już od stycznia:angryy:) i mam nadzieję że wreszcie pójdziemy na swoje na wieś gdzie moje psy i koty będą miały raj na ziemi. A przy okazji będę mogła na tymczas więcej psiaków brać. Tylko tak ja nie mam samochodu więc opcja brania psinki na ręcę i do lecznicy chyba odpada :shake: Quote
malagos Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 a ja mam chętny domek! Dwoje starszych ludzi, córka wyjeżdża na studia, zostaną sami. Marza o przytulance do kochania.... Obejrzeli zdjecia, są zauroczeni suczydłem. Owieczko kochana, masz pw . Quote
malagos Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ale dlaczego o Grzywce jest tu, a nie na PwP? Quote
Owieczka Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 malagos napisał(a):a ja mam chętny domek! Dwoje starszych ludzi, córka wyjeżdża na studia, zostaną sami. Marza o przytulance do kochania.... Obejrzeli zdjecia, są zauroczeni suczydłem. Owieczko kochana, masz pw . No super , tyle że sunia ma tylu chętnych , że teraz sama nie wiem ... Do mnie też dzwoniło starsze małżeństwo w jej sprawie :-o Malagos, jeśli możesz daj mi namiary na tych państwa :lol: Quote
jayo Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dziewczyny, brac wszystkich chetnych do pamieci !! Mamy jeszcze do zabrania sporo malych suniek kudlatych !!! Quote
Mona4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 super wiesci!!!! malenka do domciu szybko:loveu: w Radomiu jest podobna sunia,mieszka na dzialkach.ma swoj watek Quote
Wilejkaros Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 OOOOOOO To może 2 pieski, 2 domki za jednym razem? Quote
jayo Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No to jak, sa te domki czy ich nie ma ???? Quote
Owieczka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Mona4 napisał(a):super wiesci!!!! malenka do domciu szybko:loveu: w Radomiu jest podobna sunia,mieszka na dzialkach.ma swoj watek Mona4 podaj linka bardzo Cie prosze !! Może dwa psiaki opchniemy :p Quote
Owieczka Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 jest domek i czeka na sygnał kiedy ma przyjechać ale nic nie powiem dopóki sunia nie będzie już na rękch swojej pani :eviltong: Quote
Mona4 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 jestem To ta sunia z tego watku:lol: moze sie spodoba http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82051 Quote
malagos Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 a popatrzcie na tę, chyba w Chorzowie Quote
Mona4 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 halo halooooooooo sa jakies nowe wieści? Quote
sahara Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Owieczko, chyba nie pomyliłaś się co do Grzywki, myślę że ona ma coś z Grzywacza chińskiego. Gdyby jej ogolić pyszczek.....:cool3:i to co pisłyście o długich łapkach..... Moją Mychę też brali za mix sznaucerka :angryy: Trzymam kciuki za domek.:lol: Quote
Owieczka Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 sahara napisał(a):Owieczko, chyba nie pomyliłaś się co do Grzywki, myślę że ona ma coś z Grzywacza chińskiego. Gdyby jej ogolić pyszczek.....:cool3:i to co pisłyście o długich łapkach..... Moją Mychę też brali za mix sznaucerka :angryy: Trzymam kciuki za domek.:lol: Widziałam !! :diabloti: ha ha ha mówiłam , że ma coś z Grzywacza to się ze mnie śmieli :eviltong: Co by to nie było , to ma już domak a nawet dwa. ( drugi awaryjnie jakby cos poszło nie tak) U Grzywki jest podejrzenie grzybicy ( dlatego jest obrzępolona na łyso prawie :shake:) i daltego nie wiadomo czy wyjdzie w czwartek ... Sunie można już zabierać w środę ale niech posiedza do czwartku to odrazu Grzywka pojedzie do domku a Cola na tymczas ( o ile wszystko będzie ok. ) Quote
sahara Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=148 Tu możesz zobaczyć jak czasami ciężko w grzywce poznać grzywkę :razz: I jak wygląda zadbana.;) Przepraszam za offa, ale dlaczego wszyscy upierają się strzyc długowłose psy na sznaucerka/terierka? Jak masz zapasowy dom dla grzywki to może ta sunia z działek od nas nadawała by się? Quote
Wilejkaros Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Też tak pomyślałam o tej suni z Radomia. Quote
Recommended Posts