Owieczka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Malutka sunia ok 2 lat ( może mniej) , super przytulaśna i kochana psina wygląda trochę jak małe mapeciątko :lol:. Jest bardzo drobnej i kruchej budowy - taki mały, chudy, przerośniety mix Yorka albo Chińskiego Grzywacza ... Dlaczego akurat Yorka ?? Bo jej sierść prawie wogóle nie ma podszerstka a jej włoski sie nie kołtunią tylko zlepiają ( jak u Yorka) z reszta może jakby ją ciut wystrzygł to by bardziej przypominała psa niż potarganą kupkę sierści... :-( W schronisku nie miałaby szans na przetrwanie zimy :shake: potrzebuje domu na JUŻ!!! :placz: Nazwałam ją GRZYWKA bo ma ją taką super potarganą :eviltong: A oto pełne smutku i strachu spojżenie...:-( Bardzo bała się wyjść z boksu jak otworzyliśmy , żeby zrobić pare fotek suńkom... Na rękach przytuliła się jak przylepka :-( Zobaczcie jak ma ogonek wcisnięty pod siebie ... Grzywka siega głową do połowy łydki - to mały i lekki piesek na chudych i dlugich nóżkach patyczkach :loveu: Komu !!! Komu!!! bo idę do domu!!!! Prosze wszystkich o pomoc w szukaniu domku dla tej śliczności :modla: Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Szukamy chociaż tymczasu !! :placz: Grzywka lubi jeździć samochodem , cały czas wpychała sie tylnie siedzenie a jak została sama z Colą w samochodzie to przelazał na przednie siedzenie i rozkokosiła jakby tam siadała zawsze Do innych psiaków nie ma nic , pod warunkiem , że nie są zbyt namolne :evil_lol: potrafi warknąć lub odszczeknąć się ale ogólnie jest bardzo ugodowa. Z Colą w bagażniku na zmiane lizały mi rękę i próbowały przedostać sie jak najbliżej mnie :loveu: kochane dziewczyny Bardzo ciekawska psinka z tej Grzywki No i jest baaaardzo całuśna dziewczyna Quote
Wilejkaros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Offieczka, ale Ty jednocześnie nie całowałaś psiuchów, nie siedziałaś w bagażniku i nie prowadziłaś, prawda? Quote
malagos Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Owieczko, dostałas pw? może to jest ten domek? :cool3: Gdzie jest teraz suczka? W lecznicy? Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Wilejkaros napisał(a):Offieczka, ale Ty jednocześnie nie całowałaś psiuchów, nie siedziałaś w bagażniku i nie prowadziłaś, prawda? Nie , nie hi hi hi oczywiście że nie :evil_lol: Ja tylko pieszczochałam się psinami a całą trasą , prowadzeniem samochodu i telefonowaniem zajęła się ciotka Ludwa :razz: Naprawdę jestem pełna podziwu dla niej , że ani razu sie nie zgubiła , jechała dzielnie w ulewę i wichurę odbierając telefon i powadząc żywa konwersację z kupą w bagażniku :diabloti: Quote
Wilejkaros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Oczywiście, zapomniałaś dodać, że rozmawiała przez SPECJALNY ZESTAW DO TELEFONU, bo inaczej to nielegalne ;) A co kombinujecie z ciotką Malagos? Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 malagos napisał(a):Owieczko, dostałas pw? może to jest ten domek? :cool3: Gdzie jest teraz suczka? W lecznicy? Tak , potencjalny domek się pojawił ale z tego co wiem pani nawet dobrze nie przyjżała się zdjęciom i jeszcze nie uzgodniła z mężem ...:shake: tak naprawdę wolałabym , żeby trafiła do zupełnie innego domku :roll: ona powinna spać na kanapie , mieć porcelanowa miseczkę a na spacerki wychodzić w kubraczku :eviltong: dzierganym brylantami ( no dobra - przesadziłam ;) ) ALE PRZYNAJMNIEJ MOŻE KTOŚ BY POKRYŁ KOSZTY STERYLKI O !! Quote
Guest Agata_B Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Gdzie sunia obecnie przebywa? Chyba sie domek dla niej szykuje Quote
Mona4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Nastepny efekt mody na Yorki:placz: Boziu kochany ile ich jest!!!!! Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Agata_B']Gdzie sunia obecnie przebywa? Chyba sie domek dla niej szykuje Sunia jest w klinice na Tatarkiewicza czeka na sterylkę. W sprawie adopcji prosze o kontakt ze mną Aneta 511-233-970 lub [email protected] Quote
Mona4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Anetko oglosze ja pomiedzy ludzi ,czekajacych na adopcje Yorkow lub Yorkopodobnych. podaj Miasto?:lol: Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Mona4 napisał(a):Anetko oglosze ja pomiedzy ludzi ,czekajacych na adopcje Yorkow lub Yorkopodobnych. podaj Miasto?:lol: Sunia jest w Warszawie Dziekuję :kiss_2: Quote
Mona4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A moze wstawic ja na ALEGRO????? napiszcie jakis lapiacy za serce opis fotki i zakladam jej Alegro Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Mona4 napisał(a):A moze wstawic ja na ALEGRO????? napiszcie jakis lapiacy za serce opis fotki i zakladam jej Alegro Aukcje na allegro ma zrobić Magdarynka ale może co dwie aukcjie to nie jedna :cool3: ?? Quote
Mona4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Niemoga byc 2 aukcje tego smego psa:-( Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Mona4 napisał(a):Niemoga byc 2 aukcje tego smego psa:-( :shake: no tak , racja . Może poczekajmy do jutra i jak Magdarynka jej nie wystawi to ją wyręczysz ok?? :razz: Quote
karo20 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jeśli psince potrzebny jest tymczas to u mnie znajdzie się jeszcze miejsce :) Co prawda TZ mnie prawdopodobnie zabije ale nie ma nic do powiedzenia ;) Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='karo20']Jeśli psince potrzebny jest tymczas to u mnie znajdzie się jeszcze miejsce :) Co prawda TZ mnie prawdopodobnie zabije ale nie ma nic do powiedzenia ;) Karo20 to cudownie!! Jeśli byłabyś tak miła zająć sie sunią ... ona będzie po sterylce i trzeba będzie jeszcze przez jakiś czas na nią uważać :roll: Chociaz żywię gorącą nadzieję , że sunia prosto z lecznicy pójdzie do domku docelowego ;) Domku gdzie jesteś !! :placz: Quote
karo20 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Kiedy ona będzie miała zabieg ? Ja póki co nie pracuję więc mogę się zająć do momentu aż znajdzie dom stały. Po co suńkę wozić daleko po zabiegu jak ja mogę się nią zając. Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 karo20 napisał(a):Kiedy ona będzie miała zabieg ? Ja póki co nie pracuję więc mogę się zająć do momentu aż znajdzie dom stały. Po co suńkę wozić daleko po zabiegu jak ja mogę się nią zając. Dziewczyny są właśnie cięte , jutro będe wszystko wiedziała , kiedy będzie można sunie zabrać ;) Quote
karo20 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ok to w razie czego dajcie znać na priv ;) Quote
Mona4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 karo20 napisał(a):Jeśli psince potrzebny jest tymczas to u mnie znajdzie się jeszcze miejsce :) Co prawda TZ mnie prawdopodobnie zabije ale nie ma nic do powiedzenia ;) Niemartw sie staniemy w twojej obronie:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Magdarynka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Grzywka na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=247387738 Quote
Recommended Posts