Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza ma się dobrze, z fotkami mam kłopot, bo Yoda jest straszliwie zazdrosna o aparat, ale spróbuję. Panna Z już nauczyła się całego domu, teraz powoli uczy się ogrodu.
Zdaniem psa bezczelność tej koty nie zna granic, ona nic sobie nie robi z praw własności, wyjada z psiej miski, śpi w psim legowisku i bawi się psimi zabawkami ;)

Posted

ha! Przez dwa lata kotka mieszkała pod nosem psów,pewnie sie nauczyła,ze to otumanione zwierzaki,które tylko szczekają.
Ja po Pipi (zwanej w domu BRAZOWĄ) mam uraz do szylkretek.

Posted

[quote name='brazowa1']Ja po Pipi (zwanej w domu BRAZOWĄ) mam uraz do szylkretek.[/QUOTE]

A co takiego owa Pipi uczyniła Tobie koleżanko? Skąd uraz?

Posted

A co uważasz, że powinnam zaprzyjaźnianie się z kotem zacząć od zajrzenia jej we wszystkie możliwe otwory?

Kły posiada i nieźle nimi gryzie po rękach.

Posted

może nie wnikajmy w to jak ja zawieram znajomości...:D

Ale sadziłam, że gdyby calkiem nie miała to byś zauważyła, bo... no...np nie mogłaby gryźć jedzenia?:D:D:D

Posted

kaerjot napisał(a):

Chwila....ktoś pisał,ze kot felerny,bo nie ma zębów.
to w końcu jak-ma czy nie ma? ma kły,kły to zęby,a to znaczy ,ze MA! Poza tym takie rzeczy to sie przed zakupem sprawdza.mogłas jej tej zeby powyrywać na przykład i co? Teraz wmawiać,ze nie miała?

Posted

kaerjot napisał(a):

O ja pierdziuuuuuuuuuuu, ja tak się boję kotów, że bym sobie płatne dt szybciutko sprawiła.

• 3 weeks later...