Rybc!a Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Masieńko, a twój avek przypadkiem nie wygrał w konkursie na najładniejsze zdjęcie w czasopiśmie Mój Pies ? Quote
masienka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 masz racje, rzeczywiscie :) wygral w grudniu :) Quote
madzia828 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 no to gratulacje masienka:loveu::loveu: Quote
Rybc!a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 No obiecuję, obiecuję że już dzisiaj będą zdjęcia Quote
madzia828 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 no mam nadzieje bo czekam i czekam:mad: Quote
masienka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 heh :) dentysta juz nam chyba nie potrzebny ;) kontrola zrobiona dzieki Rybciu! Madziu, Tobie tez dzieki ;) Quote
Rybc!a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Hala napisał(a):a te zęby to na kogo były? :diabloti: Nuuda w tym samochodzie, to na ziewanko wzięło psisko :) Quote
madzia828 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 no i doczekałam się fotek:multi: ona jest boska podobna do mojego Aronka [*] no to teraz ślicznotko trzeba bedzie szukać domku:razz: Quote
masienka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A patrzcie na to :) Mala swietnie dogaduje sie z rezydentem hovkiem, szaleje z zabawkami i podobno zachowuje sie jak Tygrysek z Kubusia Puchatka bo podrzuca sobie sama zabawki, skacze i lapie w locie ;) Zdjęcia Hope; A tu widać (trochę) jak podrzuca sobie zabawki: [ Wlasnie niedawno skonczyla cieczke wiec sterylka i wszystkie niezbedne zabiegi prawdopodobnie po swietach. Quote
Gonitwa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Maleńka na pewno szybko znajdzie teraz dom;) Quote
masienka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 W niedziele Hopcia pojechala do stalego domku:multi: Bedzie mieszkac u kolezanki swojej tymczasowej opiekunki:loveu::loveu::loveu: info z malmuciego: " Hopka jest już w nowym domku. Jechała niechętnie, ogonek podkulony, minka zrezygnowana. Ale szybko odzyskała dobry humorek. Magda w poniedziałek była z nią kilka razy na spacerze, z ostatniego Hopka wracała już zmęczona. Wtorek miała już wolniejszy:) Kondycja słabiutka, ale to da sie naprawić. We wtorek Hopka postanowiła, że śpi jednak nie na posłaniu, tylko na łóżku. No dobra, jak nie na łóżku to w sypialni. Przeniosła swój kocyk i wszystkie zabawki Kompromis został zaakceptowany. Jedny zgrzyt to smrodliwe bąki, które Hopka puszcza wieczorami Je tą samą karmę co u mnie, ale ja myślałam że to po marchwi, którą dostawała po operacji na zlikwidowanie uczucia głodu mimo zmniejszonych racji o połowę. Wydaje mi sie że na początku po Proformance nie miała tych przypadłości, ale jadła Junior, czyli nie bardzo w jej typie. Może doradzicie jakąś karmę? Pozdrawiam" Quote
madzia828 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 no to super wieści:multi::multi: sunia już w nowym domku:p:p Quote
Rybc!a Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Baardzo się cieszę, taka wspaniała sunia zasługuje do końca swoich dni na życie w obłędnie cudownych warunkach :) Quote
masienka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 a tu wiesci juz z pierwszej reki czyli od nowej wlascicielki Hope vel Ledy obecnie :) "Ledunia ma się świetnie, poza tym że wciąż jest głodna. Nauczyłyśmy się jednak siadać w oczekiwaniu na posiłek. Poza tym ze zdrowiem jest w porządku, ożywia się na spacerach, a w domu regeneruje siły chrapiąc na moim łóżku (podczas naszej w domu nieobecności) lub pod nim Już wkrótce pojawią się fotki, niestety na razie Leda myśli, że aparat też jest jadalny, więc musiałabym mieć zoom Ale jak tylko opanujemy trudną sztukę pozowania - od razu chwalimy się, jak nam jest obu dobrze Mnie nawet chyba lepiej, bo wreszcie ktoś cieszy się, jak wracam do domu A że miłość oparta jest na jedzeniu i spacerach - to jak w życiu Pozdrawiam serdecznie " Rybciu, temat mozna zmienic i wyslac do "Juz w nowym domu" :):):) Quote
madzia828 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 to teraz czekamy na fotki Ledy z nowego domku:cool3::cool3: Quote
Rybc!a Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Zmieniam tytuł wątku i dziękuję WSZYSTKIM, dzięki którym Malamucia/Hope/Leda jest teraz w nowym, wspaniałym domu! Quote
Polarna Legenda Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Oby wszystkie psy tak "konczyły",w nowym domu u boku wspaniałego Pana/Pani:multi::multi::multi: Quote
masienka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :loveu:Leda czuje sie swietnie . Trafila do super domku. Ze swoimi ludzmi chadza nawet do restauracji czy jezdzi metrem ( choc to ostatnie niezbyt jej sie podoba) ;) jest ogromnym zarlokiem i pancia musi pilnowac bo podkradac potrafi odwiedzila nawet swoja tymczasowa opiekunke wiec mamy i zdjecia;) Leda wieczorem Uśmiech do obiektywu: Uff jak gorąco:) Zabawa z hovkiem (kto ma lepszą kondycję??) Quote
Gonitwa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jeju jak dobrze ją znowu zpobaczyć taką szczęśliwą i zadbaną... Hala ona miała coś z łapami i była chyba niezbyt zdrowa z tego co pamiętam... Quote
Recommended Posts