Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A patrzcie na to :)

Mala swietnie dogaduje sie z rezydentem hovkiem, szaleje z zabawkami i podobno zachowuje sie jak Tygrysek z Kubusia Puchatka bo podrzuca sobie sama zabawki, skacze i lapie w locie ;)

Zdjęcia Hope;

A tu widać (trochę) jak podrzuca sobie zabawki:
[

Wlasnie niedawno skonczyla cieczke wiec sterylka i wszystkie niezbedne zabiegi prawdopodobnie po swietach.

• 1 month later...
Posted

W niedziele Hopcia pojechala do stalego domku:multi: Bedzie mieszkac u kolezanki swojej tymczasowej opiekunki:loveu::loveu::loveu:
info z malmuciego:

"
Hopka jest już w nowym domku. Jechała niechętnie, ogonek podkulony, minka zrezygnowana. Ale szybko odzyskała dobry humorek. Magda w poniedziałek była z nią kilka razy na spacerze, z ostatniego Hopka wracała już zmęczona. Wtorek miała już wolniejszy:) Kondycja słabiutka, ale to da sie naprawić. We wtorek Hopka postanowiła, że śpi jednak nie na posłaniu, tylko na łóżku. No dobra, jak nie na łóżku to w sypialni. Przeniosła swój kocyk i wszystkie zabawki Kompromis został zaakceptowany. Jedny zgrzyt to smrodliwe bąki, które Hopka puszcza wieczorami Je tą samą karmę co u mnie, ale ja myślałam że to po marchwi, którą dostawała po operacji na zlikwidowanie uczucia głodu mimo zmniejszonych racji o połowę. Wydaje mi sie że na początku po Proformance nie miała tych przypadłości, ale jadła Junior, czyli nie bardzo w jej typie. Może doradzicie jakąś karmę?
Pozdrawiam"

Posted

a tu wiesci juz z pierwszej reki czyli od nowej wlascicielki Hope vel Ledy obecnie :)

"Ledunia ma się świetnie, poza tym że wciąż jest głodna. Nauczyłyśmy się jednak siadać w oczekiwaniu na posiłek.
Poza tym ze zdrowiem jest w porządku, ożywia się na spacerach, a w domu regeneruje siły chrapiąc na moim łóżku (podczas naszej w domu nieobecności) lub pod nim
Już wkrótce pojawią się fotki, niestety na razie Leda myśli, że aparat też jest jadalny, więc musiałabym mieć zoom
Ale jak tylko opanujemy trudną sztukę pozowania - od razu chwalimy się, jak nam jest obu dobrze
Mnie nawet chyba lepiej, bo wreszcie ktoś cieszy się, jak wracam do domu A że miłość oparta jest na jedzeniu i spacerach - to jak w życiu
Pozdrawiam serdecznie "

Rybciu, temat mozna zmienic i wyslac do "Juz w nowym domu" :):):)

• 4 months later...
Posted

:loveu:Leda czuje sie swietnie . Trafila do super domku. Ze swoimi ludzmi chadza nawet do restauracji czy jezdzi metrem ( choc to ostatnie niezbyt jej sie podoba) ;) jest ogromnym zarlokiem i pancia musi pilnowac bo podkradac potrafi

odwiedzila nawet swoja tymczasowa opiekunke wiec mamy i zdjecia;)

Leda wieczorem

Uśmiech do obiektywu:

Uff jak gorąco:)

Zabawa z hovkiem (kto ma lepszą kondycję??)