Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki Podnosze Sunieczke Przeczytalam Caly Watek I Przykro Mi Ze Ta Pani Nie Zadzwonila Ale Moze Ten Telefon Co Mialas Jak Bylas Na Koncercie To Ona ? Napewno Zapisal Sie W Polaczeniach Na Telefonie Moze Sprobuj I Zadzwon Do Niej A Jak Ona Sie Wczesniej Z Toba Skontaktowała? Musial Sie Tez Wyswietlic Jej Numer No Chyba Ze Miala Zastrzezony

Posted

darunia-puma napisał(a):
Dziewczynki Podnosze Sunieczke Przeczytalam Caly Watek I Przykro Mi Ze Ta Pani Nie Zadzwonila Ale Moze Ten Telefon Co Mialas Jak Bylas Na Koncercie To Ona ? Napewno Zapisal Sie W Polaczeniach Na Telefonie Moze Sprobuj I Zadzwon Do Niej A Jak Ona Sie Wczesniej Z Toba Skontaktowała? Musial Sie Tez Wyswietlic Jej Numer No Chyba Ze Miala Zastrzezony

Daria, ja nigdy nie narzucam się ludziom. Gdyby jej zależało, zadzwoniłaby znowu. Teraz i tak za późno, nie mam jej numeru.

Posted

darunia-puma napisał(a):
po raz kolejny podnosze naszego aniołka skoro ona sie wiecej nie odezwala to nie warto widocznie nie ten domek naszemu aniolkowi był pisany...

Dokładnie. Ja nie lubię się narzucać, to nie w moim stylu.

Posted

[quote name='masienka']"Od kilku dni ponownie patrze na świat zza krat… Szare niebo w kratkę, przychodzący ludzie też w kratkę, skrawek zielonej trawy w kratkę… Nic już nie jest takie, jak było przedtem.

Zupełnie nie rozumiem, co się stało… Dlaczego nagle nie ma w moim życiu mojego pana?... Przecież jeszcze nie tak dawno był… Pamiętam tylko strach, samotność, z którą nic nie można zrobić, zimno, przed którym nie można się ukryć… i ból... ból... ból...
Chciałabym uciec z tego szarego świata w kratkę. Pomożesz mi?"

W schronisku w (nie wiem czy podawac gdzie?) od ... przebywa okolo piecioletnia suczka, mieszaniec alaskan malamute. Zostala adoptowana a nastepnie trafila do schroniska po raz drugi. Znaleziona w bardzo zlym stanie: wychudzona i pobita lub pogryziona. Byc moze nie spelnila oczekiwan "wlascicieli"? A moze po prostu nie mogla urodzic wiecej uroczych szczniaczkow?

Jest pieknym, absolutnie nieagresywnym w stosunku do ludzi zwierzeciem. Do innych psow przejawia zachowania dominacyjne choc niewykluczone, ze pod czujnym okiem odpowiedzialnego wlasciciela moglaby zamieszkac pod jednym dachem z innym przedstawicielem swego gatunku.
Sunia, byc moze wskutek pobicia, ma problemy ze stawami. Niestety w warunkach schroniskowych odpowiednia diagnostyka i opieka nad chorym psem jest niemozliwa i dlatego szukamy dla suczki ludzi o goracym sercu, ktorzy pokochaja ja taka jak jest.

moze byc cos takiego? do dowolnej modyfikacji rzecz jasna
Zaznaczam, ze tekst w cudzyslowiu jest autorstwa Amanity (niestety nie moj bo jak tak pieknie nie potrafie:oops: ) ze zgoda na wykorzystanie do ogloszen. Tylko trzeba by poprawic polskie znaki bo ja takowych nie mam

zacytuje sama siebie a co:eviltong: