madzia828 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 tak jak obiecałam allegro ślicznotki http://www.allegro.pl/item263835483_mix_malamuta_sliczna_sunia_pilnie_potrzebuje_domu.html Quote
Rybc!a Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Wznowiłam dzisiaj ogłoszenie na kupsprzedaj, ale czy to coś da? Czy ktoś przygarnie niemłodego, chorego psa ? Quote
madzia828 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://www.ogloszenia24.com/index.php?symbol=ogloszenia.htm&id=9638 Quote
Rybc!a Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Kurczę, a ja dzisiaj malamutki nie widziałam. Quote
masienka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 to znaczy? Nie bylas kolo jej boksu czy jej nie bylo? Quote
madzia828 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ania nie strasz ze jej nie ma:shake: gandzi tez nie ma moze się schowała albo ją przenieśli:roll: na allegro ma 1 obserwatora Quote
Rybc!a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 masienka napisał(a):to znaczy? Nie bylas kolo jej boksu czy jej nie bylo? Byłam koło jej boksu. madzia828 napisał(a):Ania nie strasz ze jej nie ma:shake: gandzi tez nie ma moze się schowała albo ją przenieśli:roll: na allegro ma 1 obserwatora Mój tato stwierdził, że ona tam na pewno była, więc może jej nie zauważyłam, przepraszam, ale tyle tych bid, że nie jestem w stanie każdego spamiętać. Quote
Rybc!a Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 madzia828 napisał(a):może jednak ją ktoś adoptował:p Mój tato mówi, że ona tam była. A adopcja ? Chyba w cuda wierzysz... Quote
Rybc!a Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 madzia828 napisał(a):sunia ma 2 obserwatorów na allegro Szkoda, że żaden się nie odzywa. Quote
masienka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kochani! Sunieczka dostanie od wspanialych ludzi z malamuciego forum swoja szanse:loveu::loveu::loveu: Pojedzie do hotelu do Met z Naszej Szkapy http://www.nasza-szkapa.idl.pl/ i tam bedzie w koncu zdiagnozowana i zaczniemy jakies leczenie bo w schronisku nie ma na to szans. Przytulisko Met znajduje sie w Wojslawicach w gminie Kazimierza Wielka ale bylaby mozliwosc odebrania jej przez ludzi z fundacji w Krakowie lub Katowicach. Panienka mieszkalaby w pokoju w domu lub (w przypadku bardzo niszczycielskich zapedow) w kojcu. Wszystko juz z Met ugadane i mozemy przywozic suczydelko w kazdej chwili :loveu: Szukamy wiec transportu Elblag - Katowice badz Krakow Rybciu kochana:razz: moglabys zmienic tytul? Quote
madzia828 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 no to wspaniałą wiadomość :multi::multi: kurcze akurat dzisiaj Rybcia jechała z 2 psami do Chrzanowa i Dąbrowy Górniczej:roll: no to teraz zbierajmy kasę na transport ;) Quote
masienka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kurcze! to strasznie szkoda, ze sprawa nie wyszla dzien wczesniej bo malutka moze moglaby juz dzis pojechac z Rybcia... no nic.... trudno szukamy dalej! Quote
madzia828 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 no szkoda "ale co się odwlecze to nie uciecze":p transport musi się znaleźć Ania na pewno coś wykombinuje:razz: Quote
masienka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 w gore malenka! nie jedzie ktos niedlugo na tej trasie? :) Quote
Recommended Posts