Kasia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Wstawcie moze link do aukcji w pierwszym poście, ok? Quote
maciaszek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [SIZE=3][COLOR=Red][B]Fidelek[/B][/COLOR][/SIZE], usuń koniecznie jedną rzecz w opisie aukcji. [quote]Jeśli po zalicytowaniu chcesz je otrzymać - SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ MAILOWO I PODAJ ADRES.[/quote]To zdanie sugeruje, że niekoniecznie zdjęcia będziesz wysyłać, a tego Allegro nie przełknie... Ich nie interesuje, że są ludzie, którzy po prostu chcą pomóc i zdjęcia nie będą chcieli. Z ich punktu widzenia wystawiłaś na aukcję towar i musisz go wysyłać. No i może zmienić trochę tytuł? Tylko jeszcze nie wiem na jaki... :oops: Quote
Kasia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 To zdanie już usunęłam. Co do tytułu to też bym zmieniła ale nie mam pomysłu...Jest czas póki pierwsza osoba nie kupi cegiełki. Potem już nie zmienię. Quote
VitisVini Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Too late:lol: już kupiłam i znajomemu kazałam kupić, żeby był poczatek dobry.Kasę albo wyślę albo dam w niedzielę Asi w gotówce. A czemu tytuł zły? bardzo dobry-duszoszczypatielny taki. I w ogóle bardzo ładnie wystawiona aukcja- ukłony wielkie Fidelku:klacz: Trzeba ten link rozsyłać przechodnim mailem w świat. Dziewczyny moje kochane czy wy myślicie , że ja aż tak jestem inteligentna? Otóż nie, mam IQ około 70 w porywach:evil_lol: i nawet po waszych instrukcjach tego banerka nie wkleje bo to jakieś czary mary dla mnie.Musze poprosić kogoś mądrzejszego. Maciaszku moja panna nigdy nie śpi do 10, ja zresztą też nie bo stara już jestem i mniej snu potrzebuje, jednakże jak zarywan noce to potem to odczuwam bo mi się skleroza wzmaga:evil_lol: To do wieczora, uciekam bo roboty huk. Quote
Kasia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Bandi ma też 5 obserwatorów...moze to jakieś potencjalne domki? ;) Dzieki za zapoczątkowanie kupowania ;) Quote
diana79 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 takie biedactwo :placz: przelewam dla niego 100zł z pieniążków które uzbierałam dla psiaków p. Uli z Katowic :lol: jej psiaki też wyglądały okropnie (wyłysiałe, w strupach) ale na szczęście po odpowiednim leczeniu doszły do siebie :crazyeye: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75044&page=66[/URL] psiaki nie potrzebują już tylu pieniędzy i postanowiły teraz pomóc swoim kolegom ;) proszę o potwierdzenie wpłaty jak pieniążdki będą na koncie :lol: trzymam kciuki za szybkie wyleczenie Bandiego i znalezienie mu cudownego domku :multi: Quote
VitisVini Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Dzięki wielkie [B]diana79[/B]:Rose: O, ja o psach p.Uli słyszałam, moja siostra zaglądała na ten wątek i mi trochę relacjonowała. To udało się wam jednak doprowadzić je do porządku- brawo! Kurcze ja jak pewnie każdy z was mam po kilkanaście watków na które zaglądam, i czasemi trudno wszystkie obejść. Jeszcze raz dzieki wielkie!!! I dwie nowe duszyczki kupiły jeszcze cegiełki- dzięki i wam dobre ludki. Cóż, pewnie jeszcze dziś za wcześnie na jakieś wieści od Bandziocha- a powiedzcie mi ile lukocytów u psa to jest norma? Żeby on jeszcze jakiejś białaczki nie miał, a fuj, kysz.Ciekawe jak się zachowuje w tej lecznicy i czy sprawia jakieś problemy. No Fidelek ja też tak po cichutku licze, że oprócz jakiejs kasy to może ktoś z allegro zakocha się w nim tak jak ja od pierwszego wejrzenia.Jak by go ktoś chciał wziąć to i tak pomoglibyśmy w leczeniu prawda? To ide dalej pozwiedzać moje inne biedki i chociaż dobrym słowem wesprzeć. Quote
Mona4 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Z naszej aukcji wykupu SHITSHU zostalo 50 zl!!!!!!! mialam to przeznaczyc na innego psa w potrzebie!! 50 zl jest od Dogomaniaczki aniac50 Prosze podajcie,nr konta zrobie natychmiast przelew ,tak ze w poniedzialek o 8 rano beda na koncie. Quote
VitisVini Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [B]Joanna Kozłowska PKO SA[/B] [URL="http://javascript%3cb%3e%3c/b%3E:submitForm('13124010661111001011748033')"][COLOR=#0000ff][B]13 1240 1066 1111 0010 1174 8033[/B][/COLOR][/URL] Albo na AFN jak kto woli z dopiskiem "Bandi z działki" ale nie ukrywamy, że na razie wolelibyśmy na prywatne konto Asi bo płacić trzeba na już. Jak się trochę opędzimy z wydatków to AFn jak najbardziej. [B]Mona 4[/B] wiekie dzieki :loveu: Julix ale ta twoja Daisy ma przyspieszenie.Lepsze od BMW:lol: Quote
zdrojka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Asiu, poszło 100 zł na niuńka :loveu: Zobaczycie, on będzie brązowoszary w ciemniejsze łaty, jak wyzdrowieje :p Jest cudny :loveu: Quote
zdrojka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Vitis, instrukcja wstawienia banerka: Kliknij prawym przyciskiem myszki na banerku, wybierz na dole "właściwości" i zaznacz myszką na kolorowo adres [URL="http://i6.tinypic.com/52dezi1.jpg"]http: //i6.tinypic.com/52dezi1. jpg[/URL] (adres URL) (ten, który tu wkleiłam, ma w sobie dwie spacje, jak chcesz, możesz go zaznaczyć, tylko po wklejeniu musisz te spacje usunąć). Jak zaznaczysz wciśnij najpierw na klawiaturze Ctrl, przytrzymaj i jednocześnie wciśnij klawisz "C". Teraz wejdź w "panel użytkownika", potem "edytuj podpis", kliknij w to białe pole w ramce po lewej od buziek (emotikonek) i wciśnij Ctrl (przytrzymaj, nie puszczaj) i dociśnij klawisz "V", a potem na dole kliknij "zapisz podpis". Musi się udać :p Quote
zdrojka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A czy ja mogę prosić kogoś, kto robi banerki, o taki malutki, żeby mi się zmieścił? Wysokość 75 pikseli, szerokość do 100 max? Quote
Kasia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Bandi na pierwszą wskakuj :lol: Aukcja pomału sie rozwija - cegiełki schodzą a i obserwatorów przybywa! Trzymajmy kciuki aby ktos się Nim zainteresował tak na poważnie, aby to jakis domek potencjalny był!!! Asiu dawaj nam od razu znać jakby ktoś dzwonił w Jego sprawie, ok? ;) Quote
asiaf1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Pani Monika prosi o pomoc w wyprowadzaniu psiaka. Teraz sama przyjeżdża do niego nawet jak nie pracuje ale już w czwartek będzie miała cesarkę i nie będzie jej w klinice a wiadomo, że jak jest jedna lekarka to nie będzie miała możliwości wyjścia z nim na dwór. Przydałaby się tez pomoc w jego kąpaniu. Proszę także o przyniesienie jakiś zabawek dla niego bo to przecież jeszcze szczeniak i pewnie chętnie by się czymś pobawił:cool3: Ja dziś zawiozę mu kołdrę i trochę ręczników. Quote
solito Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='zdrojka']A czy ja mogę prosić kogoś, kto robi banerki, o taki malutki, żeby mi się zmieścił? Wysokość 75 pikseli, szerokość do 100 max?[/quote] Ja też się dołączam do tej prośby... Quote
Mona4 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Wplata poszla na Joanne !!! jutro rano bedzie na koncie. Quote
AśkaK Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Fidelek, kochana jesteś:loveu:, aukcja super i rzeczywiście już jest kilka osób licytujących!:multi: Diana, Mona4, Zdrojka :buzi::Rose:- wieeelka buźka dla Was!!! W imieniu naszego łysego potfforka!:loveu: A potfforek bardzo grzeczny, nie wyje i nie piszczy jak zostaje sam, podrepcze na spacerze 10 minut i wraca na posłanko spać. Jutro zawiozę mu zabawki, dziękuję Asiuf1 za posłanie i wszystkie inne rzeczy.:loveu:Wetka kupiła mu specjalistyczną karmę. Będę u Bandosia jutro. Tak jak pisze Asiaf1 jedna z wetek odchodzi na urlop macierzyński, ja będę co 2-3 dni w lecznicy, chętnie ciocie zapraszamy w odwiedziny!:cool3: Trzeba wielkopsa wyprowadzać na spacerki i kąpać w leczniczym preparacie, a Bandoś trochę boji się tych kąpieli więc potrzebna jest druga osoba do trzymania dzieciaka w brodziku. Jeszcze raz podaję dane do przelewów razem z adresem: [B]Joanna Kozłowska[/B] [B]ul.Suzina 3 m.92[/B] [B]01-586 Warszawa[/B] [B]PKO SA[/B] [URL="http://javascript%3cb%3e%3c/b%3E:submitForm('13124010661111001011748033')"][COLOR=#0000ff][B]13 1240 1066 1111 0010 1174 8033[/B][/COLOR][/URL] Quote
Mona4 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Diana, Mona4, Zdrojka :buzi::Rose:- wieeelka buźka dla Was!!! W imieniu naszego nie MONA a ANIAC50 + moje za cagielki to wplata 60 zl poszlo wszystko razem. Quote
zdrojka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Vitis, jesteś na dobrej drodze z banerkiem, tylko ja zapomniałam dopisać jedną rzecz: nie wklejasz bezpośrednio w to białe pole, tylko najpierw kliknij ciut wyżej na taki żółty malutki obrazek ze słońcem i górami, jak się pojawi linijka do wpisania tekstu skasuj wszystko, co tam jest (http...) i tu wklej to, co masz teraz w podpisie - i GOTOWE :p Quote
VitisVini Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 No , najpierw mi się sam link wyświetlał, to dodałam instrukcje maciaszka i proszę chyba wyszło- przy okazji awatar wstawiłam ale cuś go nie widze. jak na mnie to i tak -pełen sukces!;) Dzięki dziewczyny!!! To nasz Banderasek grzeczny w lecznicy, myślałam, ze może bardziej będzie się awanturował, w końcu troche posmakował wolności chociaż marna ona była.Cegiełki idą prawie jak woda:lol:, ktoś kupił nawet 20 i 10 ! ale i tak każda jedna to wielkie dzięki dla ofiarodawcy! Mona 4 to ty jesteś AniaC50?- rety już nie nadążam.Niemniej jednak każdemu ofiarodawcy jesteśmy wdzięczni i wszystkim wyrazy szacunku! To dobrze, ze już od jutra będziesz Asiu, martwię się tylko, że na razie to nie ma ci kto pomóc przy wielkoludzie, no ale może pojawi się jakaś dobra dusza.Acha, za cegiełki wysłałam, żeby ci się rachunek zgadzał. No i może będą już wyniki badań.Jak przyjadę za tydzień to jakieś zabawki przywioze jak będzie trzeba dla maleństwa i zobaczymy co mu tam jeszcze będzie potrzebne. Quote
Mona4 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 kochane:lol: ja jestem MONA4 Ja tylko przelalam kase od Aniac50, ktore ta osoba wplacla na moje konto,na wykup shitshu z pseudohodowli,ale zewzgledu ze sie nam to nieudalo,pniazki przechodza na bandzika. Quote
Recommended Posts