Onomato-Peja Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ile ja bym dała za taki mega las :roll: mój da się przejśc cały ( wszystkie ścieżki)bez pośpiechu w nie więcej nić 1 h Quote
SZPiLKA23 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Mało siegu macie :P chcecie troche od nas ? Quote
AMIŚKA Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Fajna ta lesna zima:lol::lol: http://www.rwpb.pl/atos/atos3499.jpg a nam dopiero teraz po dobie, udało się dostac na dogo:shake: szkoda bo tak przyjemnie pooglądać zdjęcia śnieżnego Atosiaka:lol: a my tez mamy zimowe zdjecia ;) tylko niestety takie fajne nie są... zaraz wstawię:lol::lol: zapraszamy Quote
e.v.a Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 fjuu fjuuu a skad wy śnieg macie????????:diabloti: Quote
rotek_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 u nas też biało chyba w sylwestra mielismy mniej sniegu niz teraz.... Quote
rwpb Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Witamy U nas same nieszczęścia. Najpierw dogo nie chciało w ogóle się otworzyć, potem napadało tyle śniegu, że zasypało nam dojście do internetu, a teraz na 1/3 strony jest reklama i nie widać całości postu. Chyba za dużo piszemy i dlatego takie ograniczenie. Chyba naprawdę trzeba będzie poszukać jakiegoś innego forum. Quote
rwpb Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Piękna zima była tylko tydzień temu w poniedziałek. Od wtorku jest ciemno i ciągle pada. deer, psiaki.pl jest dość fajne, pomyślę. okiempsa . fora . pl mi się zupełnie nie podoba. Bez zalogowania nigdzie nie chcą wpuścić, a to oznacza, że zależy im tylko na ilości zarejestrowanych użytkowników. Quote
maciaszek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Piękną zimę macie. U nas też tak biało i fajnie :). Atoska to przynajmniej świetnie widać na tym śniegu, a Bazyl... ;). Quote
Onomato-Peja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Piękny Tosik u nas też sporo śniegu :shake: Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Arial]U nas tego białego nieszczęścia napadało więcej :shake: nie opuszczajcie Nas .... na dogo już tyle razem przeszlismy że szkoda tak to zostawiać ... kij w oko tym na górze ...ważne jest chyba TO COŚ co tworzy klimat ;)[/FONT] Quote
Marta_Ares Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ale sliczne fotki, piekna zima:loveu: :loveu: :loveu: dla mnie tez na dogo jest ten charakterystyczny klimat, ciezko byloby to zmienic:-( Chociaz faktycznie strasznie jest uciazliwe to co sie tu ostatnio dzieje:shake: Quote
rwpb Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Nie chcę odchodzić całkiem, ale jak pisałem wcześniej tylko się ograniczyć. To, co się dzieje ostatnio prowadzi do siedzenia przed kompem parę godzin dziennie, a to zniechęca. Dzisiaj tylko dwa razy mnie wylogowało. Sukces!!! Quote
halbina Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 dogo tak okresowo miesza... to minie, mam nadzieję... Quote
rwpb Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak wygląda teraz strona główna dogomanii: Fajnie, nie? Quote
taxelina Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Wow, ale fane.. same jakies chinskie znaki.. Quote
jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='rwpb']Tak wygląda teraz strona główna dogomanii: http://www.rwpb.pl/atos/dogo1.jpg Fajnie, nie? Też tak miałam dziś rano, już się wystraszyłam, że nie dam rady wejść, na szczęście się udało :)) http://www.rwpb.pl/atos/atos3562.jpg - latawiec :) Quote
ewelinabuck Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 prawie caly czas swietnie mi chodzi dogomania ale chyba jestem wyjatkiem:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Bo na dogo jest tak działa w miare, po jakims czasie zaczyna sie psuc, potem po kilkomiesięcznych narzekaniach użytkowników udajac ze cos robia blokują serwer, zeby sie wszystkim wydawało ze tyyyyle rzeczy naprawiają, kazdy jest wkurzony ze dogo nie działa, a wiec jak znowu po kilku dniach/tygodniach znowu zaczyna działac (tak jak przed niedziałaniem, a wiec bez rewelki) to i tak wszyscy sie ciesza i daja sobie spokój z narzekaniami bo lepsze dogo średnio działające, niz nie działające w ogole Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pączek dla Ciebie - AlicjaeR przesyła Ci pysznego pączka. :p Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Bo na dogo jest tak działa w miare, po jakims czasie zaczyna sie psuc, potem po kilkomiesięcznych narzekaniach użytkowników udajac ze cos robia blokują serwer, zeby sie wszystkim wydawało ze tyyyyle rzeczy naprawiają, kazdy jest wkurzony ze dogo nie działa, a wiec jak znowu po kilku dniach/tygodniach znowu zaczyna działac (tak jak przed niedziałaniem, a wiec bez rewelki) to i tak wszyscy sie ciesza i daja sobie spokój z narzekaniami bo lepsze dogo średnio działające, niz nie działające w ogole Dobrze poznać zasadę działania ;) Zanim ze złości coś rozbiję ;) Quote
Recommended Posts