Fortuna Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witam wszystkich i caluje Muszke. Poprosilam wszystkie sily wszechswiata i cale tlumy aniolkow o domek dla Muszki i juz widze ten naglowek "Muszka ma.................." sami wiecie co tam bedzie napisane. Pozdrawiam Quote
GoniaP Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Fortuna napisał(a):Witam wszystkich i caluje Muszke. Poprosilam wszystkie sily wszechswiata i cale tlumy aniolkow o domek dla Muszki i juz widze ten naglowek "Muszka ma.................." sami wiecie co tam bedzie napisane. Pozdrawiam Ojej, to ja się przyłaczam do Twoich zaklęć... Quote
Fortuna Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GoniaP napisał(a):Ojej, to ja się przyłaczam do Twoich zaklęć... Czesc Goniu, my sie troche znamy. Kasia z tej strony z Holandii. Jak tam Pirat ? Doszly pieniazki ? Quote
GoniaP Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Fortuna napisał(a):Czesc Goniu, my sie troche znamy. Kasia z tej strony z Holandii. Jak tam Pirat ? Doszly pieniazki ? Wiem, że się znamy ;) Pieniązki doszły, a Piracik w domu :) Czas na Muszeńkę... Quote
danka1234 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Fortuna napisał(a):Witam wszystkich i caluje Muszke. Poprosilam wszystkie sily wszechswiata i cale tlumy aniolkow o domek dla Muszki i juz widze ten naglowek "Muszka ma.................." sami wiecie co tam bedzie napisane. Pozdrawiam I ja też sie przyłączam. Quote
Fortuna Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 GoniaP napisał(a):Wiem, że się znamy ;) Pieniązki doszły, a Piracik w domu :) Czas na Muszeńkę... To super wiesci. Quote
Fortuna Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 danka1234 napisał(a):I ja też sie przyłączam. Dobranoc Danusiu i dobranoc wszystkim Quote
Fortuna Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Czesc wszystkim, czesc Muszko, a moze to juz dzisiaj ten domek dla ciebie sie znajdzie. Ja tutaj czaruje, to kto wie co sie zdarzy. A do pomocy mam kilku aniolow. I tak sobie razem czarujemy. Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Muszeńko zrobiłam ci jeszcze inne banerki i user-bara. Podlinkowałam Quote
Helga&Ares Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 psia piękność szuka odpowiedzialnego domku Quote
Fortuna Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Gdzies napewno Muszko jest ten jedyny pancio lub jedyna pancia dla ciebie. Napewno jestes odbiciem jego lub jej duszy. Tylko oni jeszcze nie wiedza , ze ty czekasz. Musimy zrobic wszystko, zeby sie dowiedzieli. A napewno od razu wezma cie do domu. Quote
Ola164 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Zoniu co z plakatem...? Muszeńko biegnij kochanie moje po dom... Quote
GoniaP Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Nowe zdjęcia Muszeńki: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Muszka1 Quote
Recommended Posts