Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Zwykły??? Najwspanialszy na świecie!!! Bo miłość jest najważniejsza, nie złoto...
A tych terenów to Wam szczerze zazdroszczę...
Szkoda, że p. Wanda nie ma dostępu do netu... Tak bym chciała by zobaczyła te zdjęcia... Spałaby spokojniej.

Gonia, spoko;), już sobie te fotki na pulpit przeniosłam, w weekend jadę do p. Wandy, to Jej fotki zawiozę.
Wiem, że była bardzo przywiązana do Laluni i zdaję sobie sprawę, jak musi być jej ciężko... Zresztą chyba każdy tutaj wie, co to znaczy, wystarczy wspomnieć, jak kończą się niektóre dogomianiackie "tymczasy":evil_lol:.

Gonia, gratuluję doprowadzenia sprawy do końca!
Nowemu domkowi także serdecznie gratuluję takiego fajnego psa:loveu:
Super!!!

Posted

:loveu::loveu::loveu:ale ona jest cudna:loveu:

Ja wiem... to Zorbulek ustapil swojego miejsca aby i ktos inny zaznal takiego szczescia i milosci jaka jej byla dana...Z pewnoscia patrzy na Was z gory i cieszy sie wraz z Wami i Lalunia...

Posted

i dzisiejszy odpoczynek po jedzonku :loveu::loveu::loveu:

Dzisiaj po raz pierwszy Lalunia widziala malego Lukaszka, obydwoje narazie mają zdrowy dystans do siebie, tzn. jeden drugiemu nie wchodzi w drogę, pomalutku się zapoznają. Relacja jest mojej mamy, bo ja niestety w pracy.

Posted

Piękne, piękne zdjęcia :loveu:
Zyziu, a gdzie Lalunia śpi?
No i jak zachowuje się w ciągu dnia? Co robi?
Jak zachowuje się w stosunku do Ciebie? Do Rodziców?

Posted

Gdzie Lalunia śpi ... dwa ulubione miejsca

w dzień

w nocy

W nocy myślalam, że wreszcie przyjdzie do mnie, bo pierwszą noc calą przespala ze mną, niestety spala sobie na miejscu taty, który poszedl do pracy na nocną zmianę. Caluteńką, nawet na chwilke nie przyszla :placz:.
W ciągu dnia sporo czasu zajmują jej zabawy z Kajem, a potem odpoczynek po nich. Na ogród wychodzą na zawolanie, cala trójka, co robią ... obszczekują wszystkich sąsiadów, szukają skarbów na ogrodzie wszystkie możliwe kąty są sprawdzane dokladnie. Po poludniu, teraz to już wieczór, wychodzimy na spacer na te nasze hektary. Dzisiejszy spacer wyglądal prawie tak samo jak wczorajszy. No i sporo czasu zajmuje jej jedzonko, uwielbia jedzonko, dostaje często w malych porcjach, a na koniec Lalunia z Kajem wymieniają się miskami.

Jak zachowuje się do mnie, wczoraj super wszędzie chodzila za mną, no oprócz tego spania. Dzisiaj natomiast ... no wlaśnie ... rodzice. Ja już dzisiaj mogę sobie być, nie przeszkadzam jej, ale moja mama musi być. Dzisiaj wszędzie są razem, teraz wlaśnie z drugiego pokoju slyszę slodkie chrapanie Laluni, która leży na kanapie przy mojej mamie!

Z tatą w dzień może być, chodzi z nimi na ogród rzucać im sznurek i pilkę. No ale w nocy to już najlepiej niech sobnie idzie, przecież lóżeczko czeka wtedy na Lalunie. Mama mówila mi, że chwilę tez spali razem przytuleni, ale tylko chwilkę.

Och Gonia jak ja lubię pisać ...

Posted

Jakie cudne te foty:loveu::loveu::loveu: wszystkie zyziowe zwierzaki sa piekne:loveu:

i jak sie super ze soba dogaduja:multi: tylko Portusia - agresora jeszcze przeszkolic trzeba :evil_lol: ale i z tym sobie dzielna Zyzia poradzi:cool3:

Posted

zyzia napisał(a):

Och Gonia jak ja lubię pisać ...
To zróbmy deal ;)
Mnie pisanie nie przeszkadza. To Ty do mnie dzwoń, a ja będę pisać. Albo ja mogę dzwonić po 20. Za darmo :)
Co Ty na to??
:eviltong:

Posted

Nie ma sprawy, gadanie (jak sama wiesz;)) też do moich mocnych stron nie należy, ale jak już się rozkręcę... nie będziesz się mogla opędzić ode mnie. :eviltong: