Aganiok Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 i to jest właśnie właściwe miejsce dla boksera - kanapa :p Quote
caroolcia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 cudowne zdjęcia :loveu: morka taka roześmiana :multi: Quote
Akadna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 hihi:loveu: ona wyraźnie chce żeby ją pomiziać po brzusiu! :bigcool: Quote
xxxx52 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Moja radosc nie zna granic:loveu::loveu::loveu:bardzo sie wzruszylam ogladajac zdjecia .Jestescie coteczki wspaniale:Rose::Rose::Rose: Quote
caroolcia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 wreszcie kanapa i wreszcie miłość na wyłączność, aż się łezka kręci Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jaka ona teraz jest szczęśliwa... Lalunia nareszcie ma swoją rodzinę:loveu::loveu::loveu: Quote
polciuaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Rodzinke najlepsza na swiecie.!:loveu: Quote
basiaap Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 GoniaP napisał(a):Zwykły??? Najwspanialszy na świecie!!! Bo miłość jest najważniejsza, nie złoto... A tych terenów to Wam szczerze zazdroszczę... Szkoda, że p. Wanda nie ma dostępu do netu... Tak bym chciała by zobaczyła te zdjęcia... Spałaby spokojniej. Gonia, spoko;), już sobie te fotki na pulpit przeniosłam, w weekend jadę do p. Wandy, to Jej fotki zawiozę. Wiem, że była bardzo przywiązana do Laluni i zdaję sobie sprawę, jak musi być jej ciężko... Zresztą chyba każdy tutaj wie, co to znaczy, wystarczy wspomnieć, jak kończą się niektóre dogomianiackie "tymczasy":evil_lol:. Gonia, gratuluję doprowadzenia sprawy do końca! Nowemu domkowi także serdecznie gratuluję takiego fajnego psa:loveu: Super!!! Quote
masienka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale ona jest cudna:loveu: Ja wiem... to Zorbulek ustapil swojego miejsca aby i ktos inny zaznal takiego szczescia i milosci jaka jej byla dana...Z pewnoscia patrzy na Was z gory i cieszy sie wraz z Wami i Lalunia... Quote
credita Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 przesyłamy buziaki ślicznej bokserzycy :loveu: Quote
zyzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 jeszcze kilka fotek z wczorajszego spaceru Quote
zyzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 i dzisiejszy odpoczynek po jedzonku :loveu::loveu::loveu: Dzisiaj po raz pierwszy Lalunia widziala malego Lukaszka, obydwoje narazie mają zdrowy dystans do siebie, tzn. jeden drugiemu nie wchodzi w drogę, pomalutku się zapoznają. Relacja jest mojej mamy, bo ja niestety w pracy. Quote
GoniaP Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Piękne, piękne zdjęcia :loveu: Zyziu, a gdzie Lalunia śpi? No i jak zachowuje się w ciągu dnia? Co robi? Jak zachowuje się w stosunku do Ciebie? Do Rodziców? Quote
zyzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Gdzie Lalunia śpi ... dwa ulubione miejsca w dzień w nocy W nocy myślalam, że wreszcie przyjdzie do mnie, bo pierwszą noc calą przespala ze mną, niestety spala sobie na miejscu taty, który poszedl do pracy na nocną zmianę. Caluteńką, nawet na chwilke nie przyszla :placz:. W ciągu dnia sporo czasu zajmują jej zabawy z Kajem, a potem odpoczynek po nich. Na ogród wychodzą na zawolanie, cala trójka, co robią ... obszczekują wszystkich sąsiadów, szukają skarbów na ogrodzie wszystkie możliwe kąty są sprawdzane dokladnie. Po poludniu, teraz to już wieczór, wychodzimy na spacer na te nasze hektary. Dzisiejszy spacer wyglądal prawie tak samo jak wczorajszy. No i sporo czasu zajmuje jej jedzonko, uwielbia jedzonko, dostaje często w malych porcjach, a na koniec Lalunia z Kajem wymieniają się miskami. Jak zachowuje się do mnie, wczoraj super wszędzie chodzila za mną, no oprócz tego spania. Dzisiaj natomiast ... no wlaśnie ... rodzice. Ja już dzisiaj mogę sobie być, nie przeszkadzam jej, ale moja mama musi być. Dzisiaj wszędzie są razem, teraz wlaśnie z drugiego pokoju slyszę slodkie chrapanie Laluni, która leży na kanapie przy mojej mamie! Z tatą w dzień może być, chodzi z nimi na ogród rzucać im sznurek i pilkę. No ale w nocy to już najlepiej niech sobnie idzie, przecież lóżeczko czeka wtedy na Lalunie. Mama mówila mi, że chwilę tez spali razem przytuleni, ale tylko chwilkę. Och Gonia jak ja lubię pisać ... Quote
masienka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Jakie cudne te foty:loveu::loveu::loveu: wszystkie zyziowe zwierzaki sa piekne:loveu: i jak sie super ze soba dogaduja:multi: tylko Portusia - agresora jeszcze przeszkolic trzeba :evil_lol: ale i z tym sobie dzielna Zyzia poradzi:cool3: Quote
polciuaa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Cudne te fotki.!:loveu: Dosyc szybko sie nasza Lalunia zaklimatyzowala...:p Quote
GoniaP Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 zyzia napisał(a): Och Gonia jak ja lubię pisać ... To zróbmy deal ;) Mnie pisanie nie przeszkadza. To Ty do mnie dzwoń, a ja będę pisać. Albo ja mogę dzwonić po 20. Za darmo :) Co Ty na to?? :eviltong: Quote
zyzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Nie ma sprawy, gadanie (jak sama wiesz;)) też do moich mocnych stron nie należy, ale jak już się rozkręcę... nie będziesz się mogla opędzić ode mnie. :eviltong: Quote
GoniaP Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Ach, ach :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zyzia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :placz::placz::placz: NIE MNIE!!! I bezczelnie obydwie cieszą się z moich lez. :mad: Quote
GoniaP Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 :lol::loveu::multi: Rozwaliła mnie ta ostatnia fotka Zyziu!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zyzia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 To dzięki cudownym osobom - Gonii i Pani Wandzie mamy Cudowną Lalunie :multi::bigcool::iloveyou: Gonia i Ty brutusie też ... Quote
masienka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 w koncu trzeba podlizywac sie karmicielce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale madre bestyje:loveu: Quote
Recommended Posts