GoniaP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :-(LALUNIA.... Piękna bokserza bokserka... [B]Spędziła lata na krótkim łańcuchu przy budzie.[/B] Ktoś zauważył Jej cierpienie, ktoś zawiadomił odpowiednich ludzi... Pewnej siermiężnej zimy, ci LUDZIE uwolnili ją z łańcucha...[B] Odcięli przymarznięte bokserze ciało przymarznięte do pokrytej lodem posadzki...[/B] Zabrali do Przytuliska... Troszczyli się o Nią, trzymali w cieple, leczyli okropne odmrożenia na pupie :-( Ten bokserzy szkielet był w ciąży. Jednak [B]Jej szczeniaki nie przeżyły.[/B] Sunia cierpiała podwójne męki, jednak troska i miłość zrobiły swoje... Lalunia wydobrzała, nauczyła się współistnieć z Człowiekiem i wśród sfory podobnie pokrzywdzonych psów. Teraz Lalunia jest już innym psem. Zaufała Człowiekowi, nauczyła się rozkoszy jaką niesie ze sobą ludzki dotyk. Już nie musi cierpieć zimna i głodu. Czasami uda Jej się dotrzeć do kochającej ludzkiej ręki...Jednak najbardziej potrzebny jest Jej własny kąt, własna para rąk do tulenia, potrzebny jest jej Człowiek na wyłączność... Lalunia ma około 7-8 lat, ale zachowuje się niekiedy jak szczenię... Dopiero teraz może spożytkować energię nagromadzoną przez lata na uwięzi. Bawi się, przynosi zabawki, biega ze szczeniakami po wolnej przestrzeni... Tak bardzo łaknie miłości... Nie spisujmy Jej na straty...[B] Pomóżmy Jej znaleźć ten wymarzony przez lata dom.[/B] Ziśćmy Jej marzenia... Postarajmy się... :-([IMG]http://img413.imageshack.us/img413/3835/bokserka1malezp6.jpg[/IMG] Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 o rany :placz::placz::placz: nie wiecej nie jestem w stanie w tej chwili powiedzieć :-( Quote
Aganiok Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ja nie wiem co napisać....:shake: ręce opadają Quote
mm.templum Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='caroolcia']o rany :placz::placz::placz: nie wiecej nie jestem w stanie w tej chwili powiedzieć :-([/quote] [SIZE=3]Piękne boksiowe dziewcze, oby domek sie szybko znalazł... [/SIZE] Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 i te słodkie wyłupiaste oczaki - Małgoś wiesz jak mnie w niedzielny wieczór do łez doprowadzić ... ona jest w waszym zaprzyjaźnionym przytulisku??? Wrzuce ja w poniedziałek na forum boksery - niestety teraz mam zablokowane konto bo pomyliłam hasła.... czy zrobic allegro???? Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 na razie wstawiłam ja na inne boksiowe forum [URL]http://www.forumboksery.pl/viewtopic.php?p=1044#1044[/URL] Quote
basiaap Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Lalunia jest przemiłym, rozbrajającym bokserem:iloveyou: Jej smutną historię opowiedziała już Gonia... Nie jest już młoda - niestety - co wydatnie zmniejsza jej szansę na adopcję... Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Gdyby nie moja zadziora Bonka - juz by u mnie miała DT - tak mnie ta mordka smieszna urzekła.... juz sobie wyobrażam ten pycholek usmiechnięyu jak musi słodko wyglądać Quote
Hippies Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Malutka do góry - to ludzie zgotowali ci ten los - teraz ciotki muszą Ci pomóc - muszą szukać domku !!! Już nie musisz się bać - bo kofffany domek napewno Cię wypatrzy !!! Quote
basiaap Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Zobaczcie jaki pycholek:) [IMG]http://upload.miau.pl/3/33775.jpg[/IMG] Quote
Hippies Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Szukamy odpowiedzialnego i kofffanego domku !!! Quote
Alicja Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]Laluniu ...cioteczka wyprowadza na spacer na 1 szą [/B][/FONT][/COLOR] Quote
GoniaP Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='caroolcia']i te słodkie wyłupiaste oczaki - Małgoś wiesz jak mnie w niedzielny wieczór do łez doprowadzić ... ona jest w waszym zaprzyjaźnionym przytulisku??? Wrzuce ja w poniedziałek na forum boksery - niestety teraz mam zablokowane konto bo pomyliłam hasła.... czy zrobic allegro????[/quote] Karolinko, Allegro już za moment będzie... Ona jest pod Szamotułami... Nie wygląda na swój wiek. Jest piękna i przyjazna. Tyle, że niestety jedna z wielu :-( Quote
caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ehhh mam ogromna nadzieję że jednak ktoś zauważy że jest wyjątkowa a nie jedna z wielu...... Quote
GoniaP Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [IMG]http://img483.imageshack.us/img483/8215/bokserka10malesn0.jpg[/IMG] Quote
caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 przepiekna :loveu: ja ja juz pokochałam!!!!!!!!!!! Quote
Imbirka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ale z niej cuuuudo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Bidulko, wierzę, ze znajdziesz kochający dom... Quote
basiaap Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Sunia dziś jeszcze będzie mieć allegro i nie tylko;). Na paru innych portalach tez ją dziewczyny z fundacji wystawią. Jest takim fajnym psiakiem... czy ktoś ją pokocha? Quote
basiaap Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 allegro [URL]http://allegro.pl/item245845670_pies_lalunia_skrzywdzona_bokserka_szuka_domu_wlkp.html[/URL] na innych portalach tez będzie Quote
caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 super - tp trzymamy mocno kciuki, żeby ktoś to cudeńko wypatrzył... i .... pokochał... Quote
GoniaP Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Super ekspresowo. Dzięki Anula!! Quote
basiaap Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='GoniaP']Super ekspresowo. Dzięki Anula!![/quote] To nie ja, to dziewczyny z Animalii:Rose: Quote
Recommended Posts