Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dickuś ma swój wątek i mnie oczywiście nikt nie raczył o tym poinformować?! :angryy: Oj cioteczki, cioteczki chyba sie wam dostanie po uszach przy okazji mojej najbliższej wizyty w CK :mad: :eviltong:

A tak swoją drogą ale mu tu kity pociskacie na tym wątku...macie Dicka promować, żeby szybko domek znalazł a nie takie pierdoły gadać... ;) :evil_lol:

Posted

[LEFT]Ciociu Bosiu,odzywaj się,odzywaj! A my naprawdę musimy pogadać sobie na wątkach, bo rzadko się ostatnio widujemy i nie mamy kiedy się powygłupiać;) A myślę, że to faktycznie się trochę lepiej czyta niż ciągle tylko hop i hop. Dick się przecież nie obrazi:lol: Zresztą czy ktoś poza nami w ogóle czyta ten wątek...?
[/LEFT]

Posted

Dick ma teraz zakraplane oczka 2x dziennie... tyle, ze jemu zakroplic oczka graniczy z cudem....on jest okropny ;) moze ktos chetny do przychodzenia w soboty i zakraplania oczu ? ;) bo u nas nawet ci, ktorzy sa w tym najbardziej wprawieni nie daja rady ;)