Asiaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Brawo [B]Dorota07[/B]! Ładny wynik!!!:lol: Pzdr. Quote
.ania Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='dorota07']My wczoraj cwc Naj.Dor.Suka w Rasie... na hali ciepło drogi przejezdne pogoda jesienna,:multi: mam nadzieje, że wszyscy spokojnie dojechali i wrócą do domów szcześliwie...[/quote] Gratulacje !!! :multi: Czy może ktoś zna wyniki finałów grupy VIII ? Pozdrawiam Ania Quote
dorota07 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [B]dziękujemy bardzo[/B]...:multi::multi: Quote
osiem Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Bardzo proszę o podanie stawki [B]BEAGLE edit: NIEAKTUALNE :) [/B] Quote
jolai alf Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='dorota07']My wczoraj cwc Naj.Dor.Suka w Rasie... na hali ciepło drogi przejezdne pogoda jesienna,:multi: mam nadzieje, że wszyscy spokojnie dojechali i wrócą do domów szcześliwie...[/quote] :Cool!::Cool!::Cool!: [SIZE=5][COLOR=Red][B]WIELKIE GRATULACJE DLA EMILKI [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
k.iwona Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 W afganach BOB dla Nomina Krist Wil BOS i CWC dla MONA LISA Cinske Hedvabi ( witamy nowego CHAMPIONA POLSKI ) brawo ! w grupie afgan 3 grupe wygrał Borzoj VIKTOR Oli Szydłowskiej. Ola wygrała wczoraj Dzień a dziś dzień wygrałą ALA NOWAK. Quote
Elitesse Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 moje dziewczynki po CWC dostaly :) wystawa calkiem sympatyczna tylko te schodyyyyyy zero podjazdow wiec klatki trza bylo nosic :shake: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Elitesse']moje dziewczynki po CWC dostaly :) wystawa calkiem sympatyczna tylko te schodyyyyyy zero podjazdow wiec klatki trza bylo nosic :shake:[/quote] Tak, tak. Pamietam, że nosiłam klatki... Gratulacje!!! Pzdr. Quote
zakla Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [SIZE="7"][COLOR="Red"]BIS i BIS Junior[/COLOR][/SIZE] dla Iwonki z Sheiną - Sunnyrain THE STAR AT SAUSSUREA! Quote
Gosia & c.o. Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 SUPER!! Gratulacje dla ślicznej australijki :loveu: Wiem że to niesamowite przeżycie wygrać 2 BISy na jednej wystawie :p Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja juz Musiałkowi gratulowałam telefonicznie, a tera będzie to na piśmie! [SIZE=5][COLOR=Magenta][B]GRATULUJę!!![/B][/COLOR][/SIZE] pZDR. Quote
Agasia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='zakla'][SIZE=7][COLOR=Red]BIS i BIS Junior[/COLOR][/SIZE] dla Iwonki z Sheiną - Sunnyrain THE STAR AT SAUSSUREA![/quote] Brawo!!!! :multi::multi::multi: Quote
maga18 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 hmm dzis BIS JUNIOR wygral Shi-Tzu.... ;) a moje grzywki - jeden BOB Junior a drugi brąz :loveu: a kto zna wyniki BOG 9? Quote
Ewelina & Hera Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja również gratuluje ;)! I chce jeszcze raz podziękować [B]Teci [/B]za 'użyczenie' Luckiego na jh ;) Quote
Alusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja również gratuluje!!! I gratuluje wszystkim:loveu: Quote
REDA&MELA Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Louneliness']Ja również gratuluje ;)! I chce jeszcze raz podziękować [B]Teci [/B]za 'użyczenie' Luckiego na jh ;)[/quote] To ty byłas z Luckym? Ja byłam z Tequila (Na jh w gr. mł.) [COLOR=black][B]Teci. [/B]Ja również bardzo dziękuje [B]Teci.:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Czarne Gwiazdy Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jakby ktoś miał foto z BOG drugiej grupy, to będę zobowiązany! Quote
aga4 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ja mam ;) bo jestem na nim - oczywiście z moim psem :multi: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images23.fotosik.pl/120/c28e28f8600e7a96.jpg[/IMG][/URL] Quote
zula Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Bardzo proszę o wyniki BOG VIII i BIS Junior (sobota) :) Quote
Tecia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Agasia']Czy zna ktos wyniki VI i VII gr?[/quote] Tez poprosze jesli ktos ma wyniki VII my tak ucieszylismy sie sukcesem naszego chlopaka ze z wrazenia przegapilismy BOG-i :p A sukcesem sie chwalimy nasz Irisch Melody LUCKY LUKE - czyli Laki BIS papy II Quote
aga4 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Agasia']hihi nr 333 na 3 miejscu :D[/quote] hihihi dobrze za na 3 a nie na 33 - bo coś koło tego chyba było konkurentów:evil_lol: Quote
Recommended Posts