Majawrc Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ok 3 letnia goldenka, przez 2 lata mieszkała u sióstr zakonnych. Wróciła do schroniska gdyż przechodzi jak "pająk" po 1,5 metrowej siatce. Dosyć agresywna do ludzi więc trzeba jej poświęcić sporo czasu. Nadaje się do domu lub ogrodu ale tylko z murowanym ogrodzeniem. Przy 2 i 3 podejściu agresja zaczęła zanikać i w ruch idzie praca ogonem -więc nie taki diabeł straszny....Jest prześliczna i spragniona miłośći. Quote
GoniaP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Fajne te Siostry zakonne :-(:-(:-(:angryy::angryy::angryy: Quote
Majawrc Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Z tego co mówiła pracownica to wcale nie chciały jej oddać tylko musiały, właśnie dlatego że przechodziła przez płot i straszyła okolicznych sąsiadów którzy grozili że ją otrują. Quote
Majawrc Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 ......i tutaj tez nikt nie zagląda???????:placz: Quote
paros Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Zaraz zaproszę tu kogoś, może spodoba się :roll: Quote
Agata_Emi Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 dałam info o suni na "Szansie". A czy możecie określić dokładnie co znaczy "dosyć agresywna do ludzi" i "straszyła okolicznych sąsiadów"? Jak wygląda ta agresja, w takich sytuacjach się pojawia? Quote
Majawrc Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Już wyjaśniam, pani w schronisku powiedziała że jej agresja objawia się w ten sposób iż wychodząc z nią na spacer kazdemu obcemu człowiekowi trudno będzie podejść gdyż tak obszczekuje i warczy! Podejrzewam iż właśnie dlatego okoliczni mieszkańcy byli tak sceptycznie nastawieni. Wyjaśnila jednak iż jest to tylko kwestja czasu i sunia o tym zapomni. Quote
Majawrc Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Proszę, zaglądajcie do biednej suni, ona całkowicie straci wiarę w ludzi.....:placz: Quote
graszka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No hopaj dziewczynko, taka piękność :shake: Quote
Agata_Emi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 narazie mogę tylko podbić sunieczkę, ale myślę intensywnie co można dla niej zrobić Quote
Majawrc Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 :-( no nie możliwe aby nikt sie nie interesował taką piękną sunią:placz:, ona jest przecież do ułożenia, potrzeba tylko odpowiedniego i kochającego pana:loveu:. Quote
Majawrc Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 :crazyeye:nikt suni nie podbija?:placz: Quote
Majawrc Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Przypomina się piękna biała sunia....:-( Quote
Guest monia3a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Śliczna, szkoda, że jest agresywna ludzie wolą łagodne psy takie odrazu do kochania z nią trzeba pracować a wielu ludziom się poprostu nie chce smutne ale prawdziwe Quote
Majawrc Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 nie jest tak żle!!! wydaje mi sie że gdy zobaczy i wyczuje miłość to całkowicie zmieni swoją postawę. Przebywała przecież przez 2 lata w towarzystwie sióstr, więc cały czas miała kontakt z ludzmi a jej agresja to moze pilnowanie swojego terytorium....:evil_lol: Quote
Majawrc Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 :-( nikt nie zagląda do pięknej białaski:placz: Quote
RITA & DIANA Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Czy ktos był moze ostatnio w schronisku i widział te sierotkę? jezeli tak to dajcie znac to ja zabierzemy na tymczas...ale wiadomoąci muszą byc pewne, ja jeszcze na pw poprosze dziewczyny z Wrocławia aby tam zajrzały w wolnej chwili Prosze to pilne!!! Quote
darunia-puma Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 rita jak zwykle jestes nieoceniona i o cudownym serduchu PODNOSZE DZIEWCZYNKE NASZEGO ŁOBUZA Quote
RITA & DIANA Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 czy ktos był w schronie i sie dowiadywał? Quote
darunia-puma Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 RITA & DIANA napisał(a):czy ktos był w schronie i sie dowiadywał? podnosze posta bo sytuacja jest powazna:-( Quote
Recommended Posts