Wiwi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Bylam dzisiaj w schronie i sunki nie ma juz od dluzszego czasu, tzn. gdy pojawila sie na stronie schroniska od razu ktos ja wypatrzyl(ok.1 mc temu). takze watek mozna chyba zamknac... udalo sie chyba!:multi: ale w schronie przebywa nieco podobna do niej sunka Alba, jeszcze dzisiaj zaloze jej watek ze zdjeciami jak tylko naucze sie je wstawiac... takze jesli ktos jest zainteresowany zapraszam. Quote
RITA & DIANA Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dostałam wiadomość na pw od Wiwi witaj Rita! Diany nie ma juz w schronisku od dluzszego czasu, tzn. jakis miesiac mniej wiecej, jak pojawila sie na stronie schroniska od razu ktos ja wypatrzyl... Ale jest podobna do niej nieco sunia, Alba cos miedzy goldenem a podhalanem, ciezko mi to okreslic, zrobilam zdjecia i jak tylko uzyskam pomoc techniczna postaram sie je wkleic i zalozyc watek, jak zaloze przesle Ci link na pr. Zamykamy watek i zakładamy nowy drugiej bidzie ....czekamy Wiwi... Quote
darunia-puma Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 jezeli jest tak faktycznie i sunia znalazla nowy dom to swietnie ciesze sie z jej szczescia i zycze samych dobrych chwil z nowymi właścicielami Quote
RITA & DIANA Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 wszystkiego najlepszego w nowym domu śnieżynko!!! Quote
Recommended Posts