Jump to content
Dogomania

8-letnia husky z błękitnymi oczami. Miała być uśpiona. Ma dom u Hali w Poznaniu :)))

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']Noa le dlaczego nikt mi nie powiedział, że to o Greven!! No dlaczego????????[/quote]
Myślałam , że wiesz :cool1: Jest wątek na "różnych " już od tygodnia chyba .

Posted

nie podawałam publicznie nr konta. Mogę na pw podesłać. Dziewczyny obliczyły że jakieś 250 zł musżę mieć. Jesli by Greven podwiozła sunię do Gorzowa, to należną część na paliwo dam jej.

Posted

własnie chciałam wystawić bazarek na Sonię.......ale mi bzdury powychodziły, kompletne. Zdjecia się zlały w jeden blok, tekts tak samo....nie moogłam wystawić. Dlaczego tak mi się stało? Szlag mnie trafi.

Posted

Hala , ja robię bazarek na dwóch stronach .
Raz otwieram temat , piszę i nie zatwierdzam . Drugi raz otwieran net , imegic. przeglądam zdjęcia , kopiuję . Potem wklejam w pierwszą stronę , znowu nie zamykam i tak do końca . Nie robię " edit" tylko pracuję na dwóch odrębnych stronach . Jak mam całość to podglądam jak wyszło . Jeśli jest dobrze to zatwierdzam . Jak żle , to poprawiam .

Posted

Ale fajnie idzie zbiórka kasy, ludzie jesteś po prostu super!
Tyle lat jestem na dogo, a wciąż mnie zaskakuje Wasza bezinteresowność i umiejętność konsolidacji w obliczu naglącej potrzeby :multi:

Sobota NIE! nie, nie proszę każdy inny dzień - najlepiej niedziela, jeśli to ma być weekend. W sobotę koło południa przyjeżdżają budy, potencjalny sponsor na rekonesans i być może jeszcze jeden darczyńca. Nie mogę tego ani odwołać, ani przenieść. Muszę być na miejscu.

[COLOR=olive]Tak może nie w temacie, ale mamy tu krytyczną sytuację, gość chce pchnąć do handlarza 8 koni, wszystko ogiery [B]podobno[/B] w typie araba, kasztany i kasztany w siwiźnie, młode i półdzikie. Tanio, myślę że za 1.5 - 1.6 tys. sprzeda. PROSZĘ ZAPYTAJCIE ZNAJOMYCH, MOŻE KTOŚ CHCE KONIA! Jutro będę mieć zdjęcia.[/COLOR]

Posted

Marta, bardzo wam dziękuję. Z tego wynika, że jak wszystkie wpłaty wpłyną, to będzie na transport Soni. Sandra, rzeczywiscie mogłabyś podwieźć Sonię do Gorzowa? Wtedy przesłałabym Ci kasę na paliwko w tego co uzbieram. :) (jak to szło...? Nie dziel skóry na niedźwiedziu?) ;)

Posted

Tu widziałam dzis Greven
[URL]http://www.tvn24.pl/2076523,0,0,1,1,wideo.html[/URL]

Kurcze koniki koniki
Głębokie pokłony za to co robi :laola: i hurra, ze jest.

Posted

Pytajcie wszędzie, gdzie się da o te konie, one mają mało czasu!
Może jakaś zbiórka wśród dogomaniaków, kurrrde jak myślicie? 1.5 tys. to realna suma do dobycia. Gdyby chociaż jednego udało się wyciągnąć...

aaa, Hala! Już dawno miałam Cię o to poprosić:
WYMYŚL DLA SONI JAKIEŚ IMIĘ PASUJĄCE DO HASZCZY :evil_lol:

Posted

Ona zupełnie nie reaguje na Sonia. Szczerze mówiąc nie mam pewności, że tak właśnie zmarły właściciel do niej mówił. Wymyśl dla Soni coś ładnego, coś co będzie pasowało do srebrzystego umaszczenia i lodowatych oczu :razz:

Posted

Sandra, ale to cena za jednego konia? No chyba tak. To jak zbierzesz tą kwotę, to pójdziesz losować? Entliczek pentliczek.. czerwony stoliczek...na kogo wypadnie...ten będzie żył a reszta do rzeźni? Jaki masz pomysł? Co proponujesz?