Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anilla napisał(a):
dziewczyny nikogo nie interesują, wszyscy dzwonią po chłopaka :(

Szkoda, przeciez one takie cudowne.
Anilla, podasz mi swojego maila, żebym mogła do tego ogłoszenia wpisać kontakt do Ciebie??

Posted

anilla napisał(a):
dziewczyny nikogo nie interesują, wszyscy dzwonią po chłopaka :(
kurcze , a umnie same chłopaki i wszyscy po kotke dzwonią :razz::razz::razz:ale jak mówie , że w Żorach , to za daleko:razz:

Posted

[quote name='Alfa i Zuzia']Anillo dziękuję za kolegę z kablami! :loveu:

kolega przygotowany na każdą ewentualność;)Wandziu jak sensowne domki to może warto pomyśleć o dowozie bo sensowny dom to skarb;)a jak masz nadmiar kocurków to Ci kogoś podeślę;) pozdrawiam

Posted

zerduszko napisał(a):
Szkoda, przeciez one takie cudowne.
Anilla, podasz mi swojego maila, żebym mogła do tego ogłoszenia wpisać kontakt do Ciebie??

posłałam PWa tak na marginesie - działasz w króliczkowych adopcjach?? bo mam od nich Kubusia;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Odrzucono ogłoszenie, ale wstawiłam jeszcze raz. Tym razem powinno byc dobrze :)

ogromne dzięki - kocinki niestety jak na razie nie wzbudzają zbyt dużego zinteresowania :(

Posted

anilla napisał(a):
ogromne dzięki - kocinki niestety jak na razie nie wzbudzają zbyt dużego zinteresowania :(

kocinki nadal bez domków - wszystkie, dom dla kocurka nawet sobie nie zadał trudu żeby zadzwonić

Posted

anilla napisał(a):
kocinki nadal bez domków - wszystkie, dom dla kocurka nawet sobie nie zadał trudu żeby zadzwonić
to niestety typowe , własciwie na 10 telefonów , 8 jest do niczego a z pozostałych dwóch , jeden sie umawia , bierze adres i tyle :diabloti:Mam potem ich numery wpisane w dziwny sposób np/ DO NICZEGO , DO D... . itp:shake:

Posted

zerduszko napisał(a):
Kotka też wstawiłam na adopcje. Mam nadzieję, że szybko znajdą domki. Troszkę dziwne, że tyle czekają, bo są takie cudne.

dzięki trzeba maluchom zrobić kolejną sesje