anilla Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 syla00 napisał(a):podnoszę kolorowe maluszki dziewczyny nikogo nie interesują, wszyscy dzwonią po chłopaka :( Quote
zerduszko Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 anilla napisał(a):dziewczyny nikogo nie interesują, wszyscy dzwonią po chłopaka :( Szkoda, przeciez one takie cudowne. Anilla, podasz mi swojego maila, żebym mogła do tego ogłoszenia wpisać kontakt do Ciebie?? Quote
wandul 66 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 anilla napisał(a):dziewczyny nikogo nie interesują, wszyscy dzwonią po chłopaka :(kurcze , a umnie same chłopaki i wszyscy po kotke dzwonią :razz::razz::razz:ale jak mówie , że w Żorach , to za daleko:razz: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Anillo dziękuję za kolegę z kablami! :loveu: (Gdyby był nadmiar chętnych na kocury to na działkach są i pod blokiem znowu chodzi ten pręgowany, niekastrowany. Wrócił po roku.) Quote
anilla Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Alfa i Zuzia']Anillo dziękuję za kolegę z kablami! :loveu: kolega przygotowany na każdą ewentualność;)Wandziu jak sensowne domki to może warto pomyśleć o dowozie bo sensowny dom to skarb;)a jak masz nadmiar kocurków to Ci kogoś podeślę;) pozdrawiam Quote
anilla Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 zerduszko napisał(a):Szkoda, przeciez one takie cudowne. Anilla, podasz mi swojego maila, żebym mogła do tego ogłoszenia wpisać kontakt do Ciebie?? posłałam PWa tak na marginesie - działasz w króliczkowych adopcjach?? bo mam od nich Kubusia;) Quote
zerduszko Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wstawiłam kotki na adopcje. Ogłoszenie oczekuje na akceptacje. Jak już będzie, to podeślę Ci linka. Ps. W adopcjach nie działam, choć nie ukrywam, że się zastanawiam :cool3: Quote
zerduszko Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Odrzucono ogłoszenie, ale wstawiłam jeszcze raz. Tym razem powinno byc dobrze :) Quote
anilla Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 zerduszko napisał(a):Odrzucono ogłoszenie, ale wstawiłam jeszcze raz. Tym razem powinno byc dobrze :) ogromne dzięki - kocinki niestety jak na razie nie wzbudzają zbyt dużego zinteresowania :( Quote
anilla Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 anilla napisał(a):ogromne dzięki - kocinki niestety jak na razie nie wzbudzają zbyt dużego zinteresowania :( kocinki nadal bez domków - wszystkie, dom dla kocurka nawet sobie nie zadał trudu żeby zadzwonić Quote
wandul 66 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 anilla napisał(a):kocinki nadal bez domków - wszystkie, dom dla kocurka nawet sobie nie zadał trudu żeby zadzwonićto niestety typowe , własciwie na 10 telefonów , 8 jest do niczego a z pozostałych dwóch , jeden sie umawia , bierze adres i tyle :diabloti:Mam potem ich numery wpisane w dziwny sposób np/ DO NICZEGO , DO D... . itp:shake: Quote
zerduszko Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jest jakiś domek dla kotków na horyzoncie?? Quote
wandul 66 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 anillko , czy ten domek co Ci z Katowic podesłałam , bierze kicie? Quote
anilla Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 wandul 66 napisał(a):anillko , czy ten domek co Ci z Katowic podesłałam , bierze kicie? Pani z córą i sunią?? Quote
zerduszko Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Kotka też wstawiłam na adopcje. Mam nadzieję, że szybko znajdą domki. Troszkę dziwne, że tyle czekają, bo są takie cudne. Quote
anilla Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 zerduszko napisał(a):Kotka też wstawiłam na adopcje. Mam nadzieję, że szybko znajdą domki. Troszkę dziwne, że tyle czekają, bo są takie cudne. dzięki trzeba maluchom zrobić kolejną sesje Quote
zerduszko Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Myśle teraz kto jeszcze ze znajomych chciałby kotka... a czy są jakies specjalne wymagania co do domku, czyli np. sterylka, kot ma byc trzymany w domu?? Quote
anilla Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 kociaki nadal czekają na domki: ***** ***** Quote
anilla Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 i jeszcze trochę: ***** ***** Quote
anilla Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 ***** ***** ten maluch właśnie pojechał do nowego domu! Quote
irysek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 czyli ile zostalo tych slicznotek bo sie juz pogubilam, sa takie podobne ze nie moge sie polapac... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 oo, to jedno poszło do domu? Gratulacje..Które? Koteczka pewnie? Quote
Recommended Posts