anilla Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):oo, to jedno poszło do domu? Gratulacje..Które? Koteczka pewnie? chłopaczysko pojechało do domu a biedne sierotki zostały same i czują się niepewnie - on był najodważniejszy, pierwszy do michy, pierwszy do zabawy Quote
anilla Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 właściwie to do wzięcia są jeszcze dwie szare tri - bliźniaczki, czarna jedzie do domku za tydzień Quote
zerduszko Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Bardzo dobre wiadomości :) Oby więcej takich :) Quote
anilla Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 coś dzisiaj bardzo wzrosło zainteresowanie maluchami - Wandziu czy Panie z Bytomia to Twoja sprawka?? już wiem że Twoja - dziękuję dzisiaj pierwsza z trikolorek pojechała do nowego domu - do Bytomia;) zostały dwie rozrabiaki, z których jedna prawdopodobnie pojedzie do domu w najbliższy weekend i kilka fotek - może komuś ostatnia tri wpadnie w oko:loveu: ***** ***** ***** ***** Quote
syla00 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 dziewczyny nadal sa na allegro i nawet mają 2 gapiów Quote
anilla Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='syla00']dziewczyny nadal sa na allegro i nawet mają 2 gapiów dziękuję - myślałam żeby może zmienić fotki w ogłoszeniu bo te stare nie są zbyt fajne bez domku pozostaje ta kicia: ***** ***** czyż nie jest urocza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anilla Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 zerduszko napisał(a):Co u koteczek?? wszystkie maluszki są już w nowych domach jakoś spokojnie się u mnie zrobiło :( wątek do zamknięcia Quote
zerduszko Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Oj, to cudowne informacje :multi: Zawsze możesz jeszcze wziąść jakies kotki do siebie jak Ci się nudzi :p Quote
Recommended Posts