Ulaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 A jak wyglądają utwardzone poduszeczki? Jak się to robi i po co? :-o Quote
andzia69 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ulaa napisał(a):A jak wyglądają utwardzone poduszeczki? Jak się to robi i po co? :-o pewnie o to chodzilo, że jak pies jest na podworku - kojec, lancuch i buda - to ma twardsze poduszki od chodzenia po podlożu, a jak pies domowy to ma "miękkie" - łóżka, kanapy, dywany itd - tak to zrozumiałam!;) I ja dziękuję wszystkim bardzo, bardzo, bardzo za pomoc dla Jacusia!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Szkoda tylko,że pies w typie bull może dopiero doczekać się konkretnej pomocy w skrajnych wypadkach....dopiero wtedy większość zauważa, ze to też pies w potrzebie...:shake: - ale to taki moj offik Quote
Ulaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 andzia69 napisał(a):pewnie o to chodzilo, że jak pies jest na podworku - kojec, lancuch i buda - to ma twardsze poduszki od chodzenia po podlożu, a jak pies domowy to ma "miękkie" - łóżka, kanapy, dywany itd - tak to zrozumiałam!;) Aha, myślałam, że jakoś specjalnie np do walk :roll: Moje w takim razie mają "utwardzone" :razz: Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ulaa napisał(a): Aha, myślałam, że jakoś specjalnie np do walk :roll: Moje w takim razie mają "utwardzone" :razz: goopia właśnie o to pytałam:roll: Twoje mają normalne:evil_lol: Tengusia obłędne są te zdjęcia po przeróbkach Jacusia:eek2::mdleje:piękne:loveu:! Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 i dla przypomnienia konto gdzie można oprócz bzarków wpłacac dobrowolnie pieniążki: AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463 ul. Żwirki i Wigury 1b/37 02 – 143 Warszawa KONTO DLA PRZELEWÓW Z ZAGRANICY: BIGBPLPWXXX Bank Millennium S.A. Branch Millennium 79 11602202 0000 0000 8061 3463 Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 desdemona napisał(a): moze sie biedak komus zgubil? :icon_roc::icon_roc:czytałaś kilka linijek na pierwszej stronie wątku?:-? Quote
desdemona Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 czytalam, ale mialam jeszcze cos innego na mysli. przyszlo mi na nysl, ze byc moze ludzie, ktorym osa odebrano, ukradli komus psa... Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 andzia69 napisał(a): Szkoda tylko,że pies w typie bull może dopiero doczekać się konkretnej pomocy w skrajnych wypadkach....dopiero wtedy większość zauważa, ze to też pies w potrzebie...:shake: - ale to taki moj offik umknął mi ten post-a Tobie teraz o co chodzi-jakaś aluzja do mnie? Quote
andzia69 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 oktawia6 napisał(a):umknął mi ten post-a Tobie teraz o co chodzi-jakaś aluzja do mnie? No co ty oktawia:lol: - żadnych żaluzjii nie robię! Mnie tylko przykro,że...tyle bulowatych gnije w schronach i malo jest chętnych do pomocy tym psom... dopiero drastyczne przypadki(Beniu, Jacus, Mamba) sprawiają,że inni zaczynają inaczej patrzeć na te psy...:-( a szkoda,że tylko wtedy... Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 aaa. ok:pmnie najbardzie deprymuje i to maxymalnie, że są w posiadaniu ludzi nizin-dresy, pozerzy itd., tak to ujmę-moja koleżanka ma Asta-championa i podchodzi taki gośc i pyta:b"eeeee, to ten no...Budweiser? eeee, ładny, no" tak...... po prostu:flaming: oczywiście są kradzieże i to różnymi sposobami i idą na walki na stracenie a potem............ Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 on jest na SGGW czy w innej klinice? Quote
desdemona Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 wielka szkoda, ze psy tej rasy najczesciej trafiaja w rece nieodpowiedzialnych ludzi:( Quote
andzia69 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jacuś - do gory!!!!! Pokaż się światu!!! a co do tych "nizin - dresow" - to wlasnie przez tych debili te psy mają zszarganą opinię i tak trudno znaleźć im dobry - normalny!!!! - dom!:shake: Kiedyś szlam z moją Torą i podeszlo do mnie 3 chlopaczkow - mniej więcej 12-15 letnich i pytają:"czy ona już walczyla???" Zbaranialam:angryy: Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 andzia69 napisał(a): Kiedyś szlam z moją Torą i podeszlo do mnie 3 chlopaczkow - mniej więcej 12-15 letnich i pytają:"czy ona już walczyla???" Zbaranialam:angryy: :-?:mdleje:rodzice w dupę powinni dac-gównażeria respektu nie ma to tak potem się kończy. i do tego wciągnęli dres-drech też jest zszargany:mad:a kiedyś było inaczej:roll: Quote
pati Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 mieszkam obecnie w angli i powiem wam ze tu jest duzo bullowatych i jest inne traktowanie tych psow nikt tu ich nie ma za mordercow sa normalnymi pieszczochami jak powiino to byc takze i w zacofanej Polsce Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 pati napisał(a): mieszkam obecnie w angli i powiem wam ze tu jest duzo bullowatych i jest inne traktowanie tych psow nikt tu ich nie ma za mordercow sa normalnymi pieszczochami jak powiino to byc takze i w zacofanej Polsce no proszę to są jednak normalni właścicele:roll: Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 aukcje powolutku, ale powolutku się rozkręcają-ale żadna z Was nawet nie hopnęła-tylko ja sama zachwalam:roll::-( Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jacuś się przypomina-chętnie stanie się obrońcą pańci, która go adoptuje:loveu: Quote
oktawia6 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 w poniedziałek powinno byc na koncie Ast 296 zł ta kasa co wcześniej pisałam-Dodddy potwierdź jak będzie. Quote
doddy Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [FONT=Verdana]Dziękujemy Oktawi6, wszystkim wpłacającym, wystawiającym bazarki, tym którzy o Jacusiu pamiętają. [/FONT] [FONT=Verdana]Poprosiłam Beatę Dorobczyńską, by w wolnym czasie wstawiła listę wpłacających (z góry przepraszamy za zwłokę, ale Beti ma mało czasu bo cierpi na totalny pracoholizm). [/FONT] [FONT=Verdana]My szukamy dla Jacusia domku tymczasowego – raz z większym raz z mniejszym skutkiem, ale jak już kogoś wynajdziemy to oczywiście damy znać. [/FONT] [FONT=Verdana]W środę jadę do Halinowa rozwiesić ogłoszenia o znalezieniu Jacusia. [/FONT] [FONT=Verdana]Ponadto szukamy także docelowego domu, ideałem byłoby gdyby od razu Jacuś trafił do kochającego Pana i nie musiał już się tułać po świecie. [/FONT] Quote
Recommended Posts