Majaa Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 BożenaG ... próbowałam ..... na razie nie ma takiej opcji ! Quote
maryd Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Fuksik, co się przyfuksował do Bozenki do góry! Quote
Majaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 maryd napisał(a):Fuksik, co się przyfuksował do Bozenki do góry! Oj Przyfuksował się, przyfuksował :-( Quote
Polarna Legenda Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ojej,jaki on sliczny:-o !!! Przejrzałam cały wątek,aż trudno uwierzyć że z takiego wypłosza wyrosło takie cudo! Quote
Majaa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Polarna Legenda napisał(a):Ojej,jaki on sliczny:-o !!! Przejrzałam cały wątek,aż trudno uwierzyć że z takiego wypłosza wyrosło takie cudo! Wypłosza powiadasz .... :cool3: To jest najbardziej fotogeniczny pies jakiego znam , jakiego w życiu widziałam! Quote
mrs.ka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Majaa napisał(a):Wypłosza powiadasz .... :cool3: To jest najbardziej fotogeniczny pies jakiego znam , jakiego w życiu widziałam! DOKŁADNIE!!!! chyba ja nawet taka fotogeniczna nie jestem;) Quote
maryd Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 moze filmik by mu pomógł skoro taki fotogeniczny:cool3: Quote
BożenaG Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Fuksik jak Fuksik.Jemu dobrze tu gdzie jest .Gorzej ze mną.Ciasno się tu u mnie robi:lol: Quote
klusek04 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No tak. Bożenka ma całą ferajnę psich bied na tymczasach. Quote
BożenaG Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Fuksik pilnie potzrebuje stałego domku. Naprawde Quote
mrs.ka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 prosimy o kawełek miejsca dla Bożenki...oj,przepraszam dla FUKSIKA !!! Quote
Polarna Legenda Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Majaa napisał(a):Wypłosza powiadasz .... :cool3: To jest najbardziej fotogeniczny pies jakiego znam , jakiego w życiu widziałam! Oj przepraszam;)Chodziło mi o to że on był taki malutki,chudziutki na tych pierwszych zdjeciach a na ostatnich...po prostu boski:loveu::loveu: Quote
Majaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Polarna Legenda napisał(a):Oj przepraszam;)Chodziło mi o to że on był taki malutki,chudziutki na tych pierwszych zdjeciach a na ostatnich...po prostu boski:loveu::loveu: Bo Fuksik z tego cudaka (uwierzcie - w rzeczywistości mało co przypominał tego psa ze zdjeć) faktycznie boski się zrobił i ... dzisiaj pojechał do nowego domku :multi: Będę go mieć na oku stale, bo będzie na przeciw mojej firmy Mam nadzieję, że już nie wystąpią zadne komplikacje ! Quote
KamaG Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 no to zmienię tytuł, mam nadzieję, że już poraz ostatni! Quote
Majaa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 maryd napisał(a):Czy znalazł dom w Starachowicach? Tak, tak! Jak pisałam prawie na przeciw mojej firmy. W poniedziałek do niego zajrzę ! Quote
Recommended Posts