Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aagaaciaa napisał(a):
Wiem, rozumiem o co Ci chodzi.
Tylko on nie powiedział nic typu "przyjedź natychmiast", a że chciałby żebyś przyjechała jaknajszybciej.
Co do tego to po to własnie zadzwonił, żeby się spytać czy go oddać czy nie....

Aagaacia No cóż ja wiem, jak przebiegała ta rozmowa, ale nie sądzę, że jest to temat do dyskusji na tym wątku ....
A w ogóle to jak to się stało że pies znów jest u Bożeny, a nie u Was, bo coś mi się ta informacja zagubiła :oops:?

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bąbel zrobiłby mu krzywde, a wiadomo, że nikt nie moze z nimi siedziec i trzymac Bąbla za ogonek 24 h. Niby ok, ale albo to bydle nie wyhamowało i yby go przygniotlo, albo go podgryzal. A on sam jest szczeniakiem i nie ma jeszcze wyczucia...
Dlatego jak wczesniej ustalilismy z Bozena Fuksik wrocil do niej. Tak od poczatku sie umawialismy, ze jak nie wypali to do niej zadzwonimy.

Posted

Majaa napisał(a):
Aagaacia No cóż ja wiem, jak przebiegała ta rozmowa, ale nie sądzę, że jest to temat do dyskusji na tym wątku ....
A w ogóle to jak to się stało że pies znów jest u Bożeny, a nie u Was, bo coś mi się ta informacja zagubiła :oops:?

ja rozumiem dziewczyne, nie chciala zrobić nic zlego a przede wszystkim nie chciala się narazić Tobie Maju a Ty i tak swoje :shake:

Posted

kasia19 napisał(a):
ja rozumiem dziewczyne, nie chciala zrobić nic zlego a przede wszystkim nie chciala się narazić Tobie Maju a Ty i tak swoje :shake:

A czy ja piszę że nie rozumiem ?
Widzę że masz przyjemność w mieszaniu .... jak zawsze ... :shake:

Posted

Majaa napisał(a):
A czy ja piszę że nie rozumiem ?
Widzę że masz przyjemność w mieszaniu .... jak zawsze ... :shake:

po prostu jestem szczera i piszę to co mysle:cool3:

Posted

UWAGA,UWAGA FUKSIK OD DZIŚ JEST W NOWYM DOMKU.OSOBIŚCIE ZNAM DZIEWCZYNE ,KTÓRA GO WZIEŁA.SAMA GO DO NIEJ ZAWIOZŁAM I WIECIE CO TO BYŁA MIŁOŚC OD PIERWSZEGO SPOJRZENIA. FUKSIK WYCALOWAŁ NOWĄ PANIA.PANI ZRESZTĄ JEGO TEZ:lol:CO MOGĘ JESZCE NAPISAC HUURAA:laola:

Posted

Kurcze jakieś złe fatum zazcęło przesladować Fuksika:-(Dziś rano dostałam tel ,że Fuksik nie moze zostać w nowym domku.A to z powodu niespełna trzyletniej córki.Pani sie martwi ,że dziewczynka moze mu zrobić krzywdę.Myślała ,zewszystko bedzie ok ,ale niestety:shake: I TYM SPOSOBEM FUKSIK WRACA DO MNIE I CZEKA NA NOWY DOMEK.Już drugi raz zostaje adoptowany i oddany.Moze następnym razem....? do trzech razy sztuka

Posted

BożenaG napisał(a):
Kurcze jakieś złe fatum zazcęło przesladować Fuksika:-(Dziś rano dostałam tel ,że Fuksik nie moze zostać w nowym domku.A to z powodu niespełna trzyletniej córki.Pani sie martwi ,że dziewczynka moze mu zrobić krzywdę.Myślała ,zewszystko bedzie ok ,ale niestety:shake: I TYM SPOSOBEM FUKSIK WRACA DO MNIE I CZEKA NA NOWY DOMEK.Już drugi raz zostaję adoptowany i oddany.Moze następnym razem....? do trzech razy sztuka

Tak to jest jak ludzie są tak nieodpowiedzialni!!:angryy::angryy:
A Fuksik cierpi , Bożenka współczuję Ci....:roll:

Posted

Pojechałam odebrac Fuksika.Pani oddawała mi go naprawdę z ciężkim sercem.Szczerze sie popłakała.Rozumiem ją.Mała naprawde mogłaby mu zrobić krzywde.Pani sama twierdzi ,ze naprawde nie wie czemu mała tak się zachowuje.Bije ,kopie psa.I żadne tłumaczenia nie pomagają:shake:.Może jest zazdrosna.Szkoda bo byłby to wspaniały domek.Tego jestem pewna.Na odchodne pani wcisnęła mi 100zł ,które to mam przeznaczyć na Fuksika. Dzis został zaszczepiony.rachunek u weta uregulowany.

Posted

[quote name='BożenaG']Niestety nikt sie już o Fuksika już nie pyta:shake:Wczoraj bardzo zaczeło mu ropiec oczko.Dziś dostał jakieś kropelki od doktora.Zobaczymi jutro jak bedzie
Pytało się jeszcze kilka osób .. ale nie jestem w stanie informować na forum o pytaniach, które nie pociągają za sobą konkretnych choćby nadziei :-(
Na razie Ci którzy się tak interesowali psiakiem, tak milczą :placz: