Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=orange]U mnie ostatnio Feniks przerzucił się na suchą karmę :) Nie myslałam, że do tego dojdziemy. Ale niestety znając mojego niezdecydowanego psa, to zaraz znów tylko : Dajcie mi jeść kotlet, ja chce kotlleeet. A tak teraz zbliżają się świeta, to coś tam mu świątecznego przygotuję:D[/COLOR][/B]

Posted

Przpisów nie znam jakichś specjalnych, ale są przepisy na psie ciasteczka i z nich torcik (w sumie tort czy ciastka to nieduża różnica ;)). Ja bym upiekła coś z rybą, bo moja sunia bardzo lubi. Ale każdy psiak ma inny gust.

Posted

[quote name='Ariedale'][B][COLOR=orange]U mnie ostatnio Feniks przerzucił się na suchą karmę :) Nie myslałam, że do tego dojdziemy. Ale niestety znając mojego niezdecydowanego psa, to zaraz znów tylko : Dajcie mi jeść kotlet, ja chce kotlleeet. A tak teraz zbliżają się świeta, to coś tam mu świątecznego przygotuję:D[/COLOR][/B][/quote]

Moje psy to tylko na BARF :cool3: Karma jedynie jako dodatek ;)

Posted

Hm... wiecie co a ja mam pytanie takiesmakolyki tylko tu podkreslam [U]bardzo wybrednego [/U]psa
u NAS W ZOOLOGU WSZYSTKIE TESTOWANE I DO NICZEGO :mad:
Dlatego szukamy moze cos w necie... hm... co ma wsrod psich wybred najwieksze uznanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola164']Dla yorka? To musi być DUŻY ! :D[/quote]

Duży nie zmieści się do pyszczka ;]

[B]DuDziaczek -[/B] psie KABANOSY! Dla wybrednych ludzi również.
kupisz na animalii ([url]http://www.animalia.pl[/url])

Posted

A mowa konkretnie o jakich kabanoskach bo amy takei jedne w zoologu i ich nie tykamy :mad:
O przypomialo mi sie co jednye moj peis jada Pedigree rodeo i te snacks chyba...
Ale ze ja do pedigree przekonana nie jestem :diabloti:
Moze macie cos lepszego na mysli :roll:

Posted

O przekupywac nie musze on jest zachlanny za pileczke tenisowa :razz:
wiec tak....
NI ejje zadnych ciasteczek dost. w zoologach nie jada rowniez tych dropsow czekoladowych itp...
mamy takie za ktore u sa dalismy 15 zl!! tez nic....

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042&page=587[/url]

Tutaj widze tansze hehe