Ariedale Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [B][COLOR=orange]U mnie ostatnio Feniks przerzucił się na suchą karmę :) Nie myslałam, że do tego dojdziemy. Ale niestety znając mojego niezdecydowanego psa, to zaraz znów tylko : Dajcie mi jeść kotlet, ja chce kotlleeet. A tak teraz zbliżają się świeta, to coś tam mu świątecznego przygotuję:D[/COLOR][/B] Quote
chemicalo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A ja się pochwalę, że mój pies ma w piątek pierwsze urodziny. I co ja mam z tej okazji zrobić?:niewiem: Quote
chemicalo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Są jakieś psie przepisy? Bo jeśli tak to ja bardzo chętnie :cool3: Quote
*Monia* Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Przpisów nie znam jakichś specjalnych, ale są przepisy na psie ciasteczka i z nich torcik (w sumie tort czy ciastka to nieduża różnica ;)). Ja bym upiekła coś z rybą, bo moja sunia bardzo lubi. Ale każdy psiak ma inny gust. Quote
chemicalo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mój odda wszystko za tuńczyka i marchewkę, więc może z tego coś wykombinuje ;] Quote
Ola164 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Ariedale'][B][COLOR=orange]U mnie ostatnio Feniks przerzucił się na suchą karmę :) Nie myslałam, że do tego dojdziemy. Ale niestety znając mojego niezdecydowanego psa, to zaraz znów tylko : Dajcie mi jeść kotlet, ja chce kotlleeet. A tak teraz zbliżają się świeta, to coś tam mu świątecznego przygotuję:D[/COLOR][/B][/quote] Moje psy to tylko na BARF :cool3: Karma jedynie jako dodatek ;) Quote
*Monia* Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No pewnie ;). Zawsze coś z tego wyjdzie :lol:. Quote
Ola164 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Na urodzinki.... Hmmm.... Dla moich wariatów największy prezent to MLEKO :D Quote
chemicalo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='*Monia*']No pewnie ;). Zawsze coś z tego wyjdzie :lol:.[/quote] Tak, mini torcik dla yorka :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Hm... wiecie co a ja mam pytanie takiesmakolyki tylko tu podkreslam [U]bardzo wybrednego [/U]psa u NAS W ZOOLOGU WSZYSTKIE TESTOWANE I DO NICZEGO :mad: Dlatego szukamy moze cos w necie... hm... co ma wsrod psich wybred najwieksze uznanie :evil_lol: Quote
chemicalo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Ola164']Dla yorka? To musi być DUŻY ! :D[/quote] Duży nie zmieści się do pyszczka ;] [B]DuDziaczek -[/B] psie KABANOSY! Dla wybrednych ludzi również. kupisz na animalii ([url]http://www.animalia.pl[/url]) Quote
Ola164 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 A te... hmmm.... "krokieciki" albo suszone uszy? Quote
DuDziaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A mowa konkretnie o jakich kabanoskach bo amy takei jedne w zoologu i ich nie tykamy :mad: O przypomialo mi sie co jednye moj peis jada Pedigree rodeo i te snacks chyba... Ale ze ja do pedigree przekonana nie jestem :diabloti: Moze macie cos lepszego na mysli :roll: Quote
DuDziaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Ola164']A te... hmmm.... "krokieciki" albo suszone uszy?[/quote] Krokieciki blee uszy kiedys jadl teraz nie... Musimy z penisem sprobowqac moze chwyci :cool3: Quote
DuDziaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Ola164']A parówki?[/quote] Taki zwykle :roll: Myslalam o bardziej psich przysmakach z tymi witaminkami itp :eviltong: Quote
Ola164 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Chyba że tak, myślałam że chcesz na coś psa przekupić ;) A z takich może dropsy? Quote
DuDziaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 O przekupywac nie musze on jest zachlanny za pileczke tenisowa :razz: wiec tak.... NI ejje zadnych ciasteczek dost. w zoologach nie jada rowniez tych dropsow czekoladowych itp... mamy takie za ktore u sa dalismy 15 zl!! tez nic.... [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042&page=587[/url] Tutaj widze tansze hehe Quote
Ola164 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 A takie mięsne, suszone dropsy z Hiltona? Quote
DuDziaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :hmmmm: [url]http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/hilton_dropsy_mleczne_dla_kota_100g_56751_13341.html[/url] Tzlko takie znalazlam.... A te miesna sa gdzies w necie. :roll: Quote
Ola164 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Nie wiem dokładnie, ja w zoologicznym kupuje ;) Quote
DuDziaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ale jakei ja musze z wygladu zobaczyc i w tedy moge powiedziec czy probowalismy czy nie :cool3: Quote
Recommended Posts