Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monita']Dawajcie jabłaka, czyszczą zęby ;)[/quote]
Mój Tolek uwielbia jabłka i winogrona,ale podobno winogrona są beee dla oiesków.
A co do innych smakołyków uwielbia puszeczki sheba tak to te dla kotów:roll:

Posted

[quote name='Jofka']Mój Tolek uwielbia jabłka i winogrona,ale podobno winogrona są beee dla oiesków.
A co do innych smakołyków uwielbia puszeczki sheba tak to te dla kotów:roll:[/quote]

Mój też lubi kocie jedzenie. Za każdym razem, kiedy jestem u mojej cioci, która ma kota zjada mu całą karme z miski.

Posted

Moja sunia uwielbia kocie jedzenie, ale ona uwielbia wszystko co nadaje sie do jedzenia, a i co niejadalne też lubi zjeść.
A żeby było śmieszniej kot zawsze pilnuje jej miski i jak mu się uda to tez podjada. :)

Posted

Moja suńka też uwielbia kocie jedzenie.:lol: Kocie puszeczki, kocie przysmaczki itd. :evil_lol:
Puszek dla psów nie lubi, suche tylko konkretnych firm i też trzeba jej zmieniać, bo się "księżniczce" nudzi...:roll: :)
A poztym, jak jest zazdrosna, to zje nawet karmę dla chomika....:crazyeye: :evil_lol:

Posted

Na razie tylko w teorii, bo ceny zaporowe :eviltong:
Ale da się zabić za masło fistaszkowe, jak mu naładuję konga ciachami i masłem fistaszkowym to mogę sobie iść do roboty, a boorek nawet się nie obejrzy :mad:

Posted

No ba, ja i Spyker konkurujemy o ten sam słoik :razz: Kupuję takie z mniejszą ilością tłuszczu, bo oboje staramy się (z rożnym skutkiem) dbać o linię :cool3:
Na początku byłam sceptyczna co to tego smakołyku, ale wszyscy znajomi psiarze mnie przekonywali, i voila!

Posted

A to chodzi o takie zwykle maslo orzechowe?
Takie jak w hameryce jedza na kanapkach z galaretka? ;)

My dopiero odkrywamy tajemniczy swiat psich przysmakow.

Dzis pierwsze podejscie do ucha skonczylo sie panika, suka podchodzila do lezacego ucha trzesac sie ze strachu ale drugie podejscie skonczylo sie gryzieniem z wielka radoscia.
Oprocz tego lubimy suszony chlebek.
A parowki dzialaja jako system motywacyjny nawet na dworzu i w windzie gdzie nie dziala nic innego :)