Bonsai Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Odkopałam zdjęcie Ringa z Indis. Quote
Bonsai Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/670190_ringo_mix_border_collie_czeka_juz_3.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=17330 http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=918744&cid=161 Quote
bellatriks Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Bonsai']Odkopałam zdjęcie Ringa z Indis. http://images29.fotosik.pl/26/2b9873a8b2346436.jpg Oh, jej, jaka kochana mordeczka... A ten wzrok.. "przygarnij mnie, błagam!" :-( Ludzie, prześliczny borderkowaty psiuniek czeka! Quote
Ania :) Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ojj tak Ringuś jest przekochany ^^ Troszkę płochliwy, ale jest cudnym psem i będzie wspaniałym towarzyszem swojego nowego pana! :*** Quote
bellatriks Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ania :) napisał(a):Ojj tak Ringuś jest przekochany ^^ Troszkę płochliwy, ale jest cudnym psem i będzie wspaniałym towarzyszem swojego nowego pana! :*** Tylko gdzie ten nowy pan? Ludzie, gdzie Wy macie oczy? Taki pies? Co on jeszcze robi w schronisku!? Quote
Ania :) Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 bellatriks napisał(a):Tylko gdzie ten nowy pan? Ludzie, gdzie Wy macie oczy? Taki pies? Co on jeszcze robi w schronisku!? No właśnie nie wiem ! :mad: Psiak jest śliczny, ślicznie chodzi na smyczy ... jak wychodziłam z nim na spacerki .. zawsze jak byłam w shcornisku a zdarzało się, ż ebyłam codziennie albo co dwa dni ;] To kiedyś spróbowałam go spuścić i nigdzie się nie oddalał, szedł ładnie przy wolontariuszach ;] Ludzie ! Spójrzcie w te piękne oczy i .... !!! On już za długo jest w schronisku :( Tak piękny, wspaniały pies ! ;( Quote
bellatriks Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ania :) napisał(a):No właśnie nie wiem ! :mad: Psiak jest śliczny, ślicznie chodzi na smyczy ... jak wychodziłam z nim na spacerki .. zawsze jak byłam w shcornisku a zdarzało się, ż ebyłam codziennie albo co dwa dni ;] To kiedyś spróbowałam go spuścić i nigdzie się nie oddalał, szedł ładnie przy wolontariuszach ;] Ludzie ! Spójrzcie w te piękne oczy i .... !!! On już za długo jest w schronisku :( Tak piękny, wspaniały pies ! ;( Toż to ideał jest - ucieczki to wielka zmora wielu psiarzy. Ringo nie ucieka - tak bardzo tęskni za swoim człowiekiem... Odmień jego los! Quote
Bonsai Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Takim grzeczny, taki ułożony... A bez domu już tyle lat... :( Quote
bellatriks Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Bonsai napisał(a):Takim grzeczny, taki ułożony... A bez domu już tyle lat... :( To cud.. w negatywnym znaczeniu:( Quote
BooBC Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Jest cudowny! Szybciutko szukaj domciu !!! Quote
bellatriks Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Naprawdę nie ma chętnych na ślicznego, mądrego psiaczka? :shake: Jacyś dziwni ci ludzie... Quote
Bonsai Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 A może ktoś mógłby założyć psiakowi aukcję Allegro? Quote
bellatriks Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Bonsai']A może ktoś mógłby założyć psiakowi aukcję Allegro?[/quote] Ja niestety nie mogę, ale może ktoś inny jest chętny?:cool3: Quote
bellatriks Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ringo potrzebuje domku! Przecież to taki fajny pies! Quote
bellatriks Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ringo, kochanie, szukaj domku, szukaj. Marnujesz Ty się w schronisku, przystojniaku!:placz: Quote
bellatriks Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ringo, pokaż się, piękny, może się komuś spodobasz.. Quote
Colie Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Co za ślicznota! Takiego to tylko przytulać i całować =D Quote
bellatriks Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Colie napisał(a):Co za ślicznota! Takiego to tylko przytulać i całować =DAż dziw, że tak długo siedzi w schronisku... Quote
Ewusek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 hejka ! czy wiecie jak Ringo zachowuje sie w stosunku do innych psow/suk, kotow i dzieci ??? Quote
Ania :) Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jak z nim wychodziłam na spacery nigdy nie przejawiał agresji w stosunku do innych psów/suk. Zawsze szedł spokojnie z wolontariuszem i nie zwracał uwagi na innych :) A jak jest z kotami i małymi dziećmi .. tego nie wiem Quote
Ewusek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 mam pewien plan... wiem, ze pies na urodziny to glupi pomysl ale... mielismy takiego Polusia 11 lat. MOj tata bardzo go kochal... Polus odszed 5 lat temu... rodzice do tej pory nie zdecydowali sie na psa... cierpia ... Oboje sa na emeryturze, tata niestety ma kryzys wieku sredniego i czuje sie niepotrzebny :-( Pomyslalam sobie, ze mogalabym wziasc Ringo na DT do rodzicow... na 99% bylby to staly domek, ale w nazwie tymczas tylko dla mojej mamy. Tata strasznie kocha zwierzeta, jak przychodzi do nas to glaszcze wszystko co mamy (2 psy i 4 koty, jeszcze niedawno byly 3 psy). Sam miel kiedys 18 psow, bo 2 suczki, ktore przyprowadzil do domu oszczenily sie... Jezeli chodzi o dom - mieszkanie 3 pokojowe w bloku, rodzice na emeryturze, dzialka... Co myslicie o moim pomysle ??? Czy ja naprawde jestem stuknieta ??? Dodam, ze tata ma urodziny w poniedzialek... Quote
Colie Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Imo, to nie głupi pomysł =] Nawet jeśli Twoi rodzice wzięliby go tylko na tymczas to na pewno będzie to dla niego lepsze, niż pobyt w ciasnym, schroniskowym boksie. Oczywiście, musisz to najpierw z nimi skonsultować, żeby nie było niespodzianek. Quote
Ewusek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 postawie ich przed faktem dokonanym :-) jakby co zawsze moze trafic do mnie :-) ja mam sentyment do BC... jedna z moich suczek miesiac temu odeszla za TM i jakby co, to moge ja go zabrac, chociaz myslalm o kolejnym BC, ale z tamtym sie wstrzymam dopoki u rodzicow sprawa sie nie wyjasni :-) Quote
Recommended Posts