Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie o to chodzi że ja byłam przy ruskim cmentarzu wojskowym o 12.30 mniej więcej i obeszłam z psiakiem dookoła pola mokotowskie w pobliżu pomnika i nie tylko. Więc ja nie wiem gdzie wy byliście póżniej ?

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, ze nastepnym razem pogoda będzie lepsza i się spotkamy (bo wczoraj to mnie Gosia po tych polach przeciągnęła i nikogo nie spotkałymy :( )

Posted

buu jak robicie go jednak 8 to ja nie moge ,szkoda a chetnie bym sie zapoznala z wami i z bullkami no nic moze kiedys uda mi sie zalapac

Ladne zdjecie ,tylko ta pogode bleee :-?

• 2 weeks later...
Posted

Jak już wspominałam w poście wyżej, umówiliśmy się na powtórzenie zlotu 8 maja o 12. Miejsce jw. Czy są chętni?

Posted

Ja teraz jak zwykle nie dam rady... buuuu...

jakbyście planowali coś w czerwcu... to może...

Tylko zatrudnijcie wróżkę, coby przewidzieć opady i inne chlapy 8) .

Posted

Ja nie byłam, bo cały czas zbierało się na deszcz. Czy spotykamy się jeszcze przed wakacjami, czy po wakacjach.Co proponujecie?

Posted

OOO - poprosze o nazwe suczki i ojca szczeniat na priva :) Trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie :)

A z Calej Reszty ktos przyjedzie?

Posted

Tufi napisz coś więcej oBulliadzie, co, gdzie i kiedy.

Ja myślę, że następny zlocik można zrobić dopiero po wakacjach. Teraz wszyscy gdzies wyjeżdżaja na weekendy. Co wy na to ,żeby zlocik zrobić we wrześniu?

Posted

My byśmy bardzo chcieli na bulliadę, ale nie wiem, czy będziemy mogli.

Mamy czas do końca tygodnia, choć w zasadzie chyba wszystko rozstrzygnie się jutro.

Jak ja bym chciała Was wszystkich poznać.