Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BARI potrzebuje pomocy - szczególnie finansowej oraz DOMKU

[quote name='Ana_Zbyska']Bari byl dzisiaj na kolejnej rehabilitacji:)
Plywanie szlo Mu juz dzis lepiej, mniej probowal ucieczki:lol:
Poza tym, poczynil dzisiaj nie lada postep-wszedl sam po schodach do lecznicy:multi:
W ogole zaczyna ruszac brwiami, oraz co raz wiecej ma psich odruchow:)
wierze, ze wszystko jest na dobrej drodze;)

Bari zaczal teraz rehabilitacje, jezdzimy z Nim, az do Rudy Ślaskiej.
Rehabilitacja jest nietstey dosc kosztowna, przekraczajaca mozliwosci schroniska:(Ale aby Bari mogl wrocic do zdrowia, jest niestety niezbedna..
Dlatego bardzo prosimy kazdego, kto moze wspomoc finansowo, powrot Bariego do zdrowia.
Kazda chociaz mala kwota, jest wielka.

Podam adres u nr konta:
[COLOR=black]Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt "Cichy Kąt"[/COLOR]
[COLOR=black]ul.Korczaka 9/6[/COLOR]
[COLOR=black]42-600 Tarnowskie Góry[/COLOR]
[B][COLOR=black]PKO BP 73 1020 2368 0000 2402 0161 3033[/COLOR][/B]

[B][COLOR=black]Z dopiskiem "Na rehabilitacje Bariego".[/COLOR][/B]

[B][COLOR=black]Napisze cos o tej rehabilitacji.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]po przyjezdzie do lecznicy, Bari jest poddawany kilkunastominutowemu masazu wszytskich miesni.Od razu po wymasowaniu poprawia sie koloryt skory, poprawia sie krazenie.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Nastepnie Bari przechodzi do innego pomieszczenia, w ktorym znjaduje sie basen.Zakladane sa Mu specjalne szelki, na ktorych jest podnoszony i wsadzany do basenu.Serii jest kilka, ktore trwaja po 2-3 min.Bari w tym czasie solidnie pracuje lapkami:)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#ffcc00][COLOR=black]Wklejam dwa zdjecia z dzisiejszego masazu, zobaczcie jak Mu sie podoba[/COLOR]:lol:[/COLOR][/B]

[URL="http://img227.imageshack.us/my.php?image=1010218dz9.jpg"][IMG]http://img227.imageshack.us/img227/8900/1010218dz9.th.jpg[/IMG][/URL]

[/quote]

Posted

[CENTER]Alarm faktycznie funkcjonuje prawidłowo. Wszystkie czujniki były kilkukrotnie wytestowane w różnych warunkach, wszystko działa bez zarzutów.
Nadal czekamy jednak na montaż kamer i ostateczne rozliczenie kosztów. Po całkowitym podsumowaniu przedstawimy wszystkie wydatki i poniesione koszty tak, by każdy mógł się przekonać, iż pieniądze zostały wykorzystane na zwiększenie bezpieczeństwa zwierząt. :)
[/CENTER]

Posted

[CENTER]Tak... jeśli chodzi o Bariego to w tej chwili i tak już wygląda o niebo lepiej, niż w momencie, gdy go przyjęliśmy. Widać postępy i to jest pocieszające. Niestety jego leczenie jest bardzo kosztowne, poczynając od jeżdżenia z nim aż do Rudy Śląskiej, poprzez stosowanie specjalnej karmy. Oczywiście nie można pominąć kosztu leków oraz rehabilitacji w wodzie oraz masaży.

Będziemy wdzięczni za każdy grosz przekazany na leczenie Bariego.
[/CENTER]

Posted

Moją Małą wzięłam z Miedar (czy Miedarów, nie wiem, jak to się odmienia) a to dwa kroki od Was, nie chcieli, to przesyłam dla Bariego 50 zł, które chciałam tam zostawić :p

Posted

Kolejna bida:(

Ale trzymam kciuki aby znalezli sie jej opiekunowie jezeli sie zgubila... no tak, swieta. moze za slabo pilnowana byla...

Zobaczymy co czas pokaze. ale trzymam kciuki;)