Macho Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Na www nic nie pisze... Jutro sie pewnie dowiemy :) Quote
marillka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 BARI potrzebuje pomocy - szczególnie finansowej oraz DOMKU [quote name='Ana_Zbyska']Bari byl dzisiaj na kolejnej rehabilitacji:) Plywanie szlo Mu juz dzis lepiej, mniej probowal ucieczki:lol: Poza tym, poczynil dzisiaj nie lada postep-wszedl sam po schodach do lecznicy:multi: W ogole zaczyna ruszac brwiami, oraz co raz wiecej ma psich odruchow:) wierze, ze wszystko jest na dobrej drodze;) Bari zaczal teraz rehabilitacje, jezdzimy z Nim, az do Rudy Ślaskiej. Rehabilitacja jest nietstey dosc kosztowna, przekraczajaca mozliwosci schroniska:(Ale aby Bari mogl wrocic do zdrowia, jest niestety niezbedna.. Dlatego bardzo prosimy kazdego, kto moze wspomoc finansowo, powrot Bariego do zdrowia. Kazda chociaz mala kwota, jest wielka. Podam adres u nr konta: [COLOR=black]Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt "Cichy Kąt"[/COLOR] [COLOR=black]ul.Korczaka 9/6[/COLOR] [COLOR=black]42-600 Tarnowskie Góry[/COLOR] [B][COLOR=black]PKO BP 73 1020 2368 0000 2402 0161 3033[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Z dopiskiem "Na rehabilitacje Bariego".[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Napisze cos o tej rehabilitacji.[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]po przyjezdzie do lecznicy, Bari jest poddawany kilkunastominutowemu masazu wszytskich miesni.Od razu po wymasowaniu poprawia sie koloryt skory, poprawia sie krazenie.[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Nastepnie Bari przechodzi do innego pomieszczenia, w ktorym znjaduje sie basen.Zakladane sa Mu specjalne szelki, na ktorych jest podnoszony i wsadzany do basenu.Serii jest kilka, ktore trwaja po 2-3 min.Bari w tym czasie solidnie pracuje lapkami:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ffcc00][COLOR=black]Wklejam dwa zdjecia z dzisiejszego masazu, zobaczcie jak Mu sie podoba[/COLOR]:lol:[/COLOR][/B] [URL="http://img227.imageshack.us/my.php?image=1010218dz9.jpg"][IMG]http://img227.imageshack.us/img227/8900/1010218dz9.th.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [CENTER]Alarm faktycznie funkcjonuje prawidłowo. Wszystkie czujniki były kilkukrotnie wytestowane w różnych warunkach, wszystko działa bez zarzutów. Nadal czekamy jednak na montaż kamer i ostateczne rozliczenie kosztów. Po całkowitym podsumowaniu przedstawimy wszystkie wydatki i poniesione koszty tak, by każdy mógł się przekonać, iż pieniądze zostały wykorzystane na zwiększenie bezpieczeństwa zwierząt. :) [/CENTER] Quote
zdrojka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Na pewno dobrze zostały czy zostaną wykorzystane :p Biedny Bari :shake: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [CENTER]Tak... jeśli chodzi o Bariego to w tej chwili i tak już wygląda o niebo lepiej, niż w momencie, gdy go przyjęliśmy. Widać postępy i to jest pocieszające. Niestety jego leczenie jest bardzo kosztowne, poczynając od jeżdżenia z nim aż do Rudy Śląskiej, poprzez stosowanie specjalnej karmy. Oczywiście nie można pominąć kosztu leków oraz rehabilitacji w wodzie oraz masaży. Będziemy wdzięczni za każdy grosz przekazany na leczenie Bariego. [/CENTER] Quote
zdrojka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Moją Małą wzięłam z Miedar (czy Miedarów, nie wiem, jak to się odmienia) a to dwa kroki od Was, nie chcieli, to przesyłam dla Bariego 50 zł, które chciałam tam zostawić :p Quote
Ana_Zbyska Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Dziekujemy bardzo za wpsarcie:) BAri tez dziekuje:) Quote
marillka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 a co u Homera - na jmnikowym forum napisałam że w domu a on w schronie .... ogłaszać go dalej czy nie? Quote
Ana_Zbyska Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Homer ma juz dom, wczesniej byl to tymczas, od niedizeli DS Quote
Ana_Zbyska Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 No i znowu nowy psiak w ck.. Dzisiaj trafila do nas piekna, mloda dobermanka, zadbana, wiec calkiem prawdopodbne, ze komus sie zgubila.. Quote
Tina:) Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kolejna bida:( Ale trzymam kciuki aby znalezli sie jej opiekunowie jezeli sie zgubila... no tak, swieta. moze za slabo pilnowana byla... Zobaczymy co czas pokaze. ale trzymam kciuki;) Quote
Macho Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Tylko czy jesli komus uciekla, ma sens ja oddawac tym ludziom ? Wszystko sie jakos wyjasni... Quote
zdrojka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Musi się wyjaśnić, nie skreślajmy tych ludzi, mogą się czasem zdarzyć różne sytuacje... Quote
Recommended Posts