ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :pjak dobrze,że maly coraz lepiej się czuje:p Quote
Czarna_Owieczka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Cześć :multi: Super że mu się polepszyło :multi: Quote
szamanga Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Cheritka']Na szczęście WET nie był potrzebny, sama go wyleczyłam :oops::oops: A gdzie możemy zobaczyć foteczki Twojego ślicznego pudelka ???? Niestety nie mam czasu na prowadzenie swojej galerii :p , ale jak znajduję chwileczkę to zawsze was odwiedzam i oglądam zdjęcia, często też bywam na pudlach i tam w galeri pudlowej zawsze coś wstawię. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i twoje pudelki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cheriego. Alina i Chanel Specjalnie dla Ciebie zrobiłam zdjęcie Chanelki, a że ciemno to i latarnie świecą:razz: A i jeszcze jedno, jak bym mieszkała bliżej, napewno bym was odwiedziła i posmerała twoje psiutki.:evil_lol: Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Witam, witam, Cheri dziś już w pełni zdrowia :lol: Chciałam wstwic zdjęcia :angryy::angryy::angryy:, ale znowu nie działa fotosik :mad::mad: :-(:-(:-( Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='joanika']:multi: :Dog_run: super Dzięki wam za dobre słowa :lol::lol::lol: I wstawiam dla Was zdjęcia :cool3::cool3: Tu cheri jeszcze smutny :-( Idziemy na spacer wieczorny :cool3: Jak spotkalismy sąsiadów to odrazu mu lepiej sie zrobiło Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='szamanga']Niestety nie mam czasu na prowadzenie swojej galerii :p , ale jak znajduję chwileczkę to zawsze was odwiedzam i oglądam zdjęcia, często też bywam na pudlach i tam w galeri pudlowej zawsze coś wstawię. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i twoje pudelki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cheriego. Alina i Chanel Specjalnie dla Ciebie zrobiłam zdjęcie Chanelki, a że ciemno to i latarnie świecą:razz: http://img174.imageshack.us/img174/9020/11fx8.jpg A i jeszcze jedno, jak bym mieszkała bliżej, napewno bym was odwiedziła i posmerała twoje psiutki.:evil_lol: Szkoda, że nie masz galerii, ale Chanelka jest fajna, posmeraj ją od nas i zapraszamy w odwiedzinki :cool3::cool3: A to następne zdjęcia dla Was, Uśmiechnięte pudelki :evil_lol::evil_lol: Dajmus wieczorową porą A taki był zachód słońca tego dnia Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć :multi: Super że mu się polepszyło :multi: :multi:Dziękujemy :multi::multi: Dajmond bawi się piłeczką Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Acctiually']No to git że lepiej się czuje:) Asia&gordonisko Jak dobrze, że już lepiej :smile: Też sie cieszę :multi::multi::multi: A dziś Cheri i Dajmuś dostali nowe zabaweczki :eviltong::eviltong: i teraz sobie graja w kosci :multi::multi: Ciekawe kto wygrał ;) :roll::evil_lol: ?????? Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='gassira']:pjak dobrze,że maly coraz lepiej się czuje:p Dzięki :lol::lol: Dużo lepiej :evil_lol: jak widać :eviltong: Jak Wam sie podoba zabawa ???? Quote
Śnieżynka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ewcia a co one takie maja pozarastane mordki ?? ktos mi tu mówił ze woli ogolone :D Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Doginka']Ewa nie strasz - aż mnie coś w serducho ukłóło:crazyeye: Cheriś nie rób takich numerów:mad::loveu: Wiesz jak ja się przestraszylam, już mu chciałam badania na babeszie robic, ale nie miał kleszcza (tylko raz 3 albo 4 lata temu) Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Śnieżynka napisał(a):Ewcia a co one takie maja pozarastane mordki ?? ktos mi tu mówił ze woli ogolone :D :oops::oops::oops: Oj wiesz, że szewc bez butów chodzi :oops::oops::oops: Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 :eviltong:[quote name='joanika']:multi: jak dobrze że Cheri zdrowy. Zmartwiłam się jak napisałaś że coś mu jest że bawić się nie chce. Ale na szczęście wszystko dobrze... kamień z serca. Jaki ojciec takie ... dzieci :loveu: Śliczności. Cheri jest zdrowy i może znowu robic takie śliczne dzieci :eviltong: W poniedziałek kąpie i strzygę Cherisia, musi byc piekny jaak pojedziemu do Łodzi :lol::lol: i Mundiś też będzie znowu biały :eviltong: Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Cheri i Dajmuś już poszli spać , chyba i my już pójdziemy Moje rybki też juz śpią Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Zdrówka dla Cherisia!! http://images3.fotosik.pl/87/c35195e2a401d9f9med.jpg śliczne to dziecko ;) :loveu: Już jest dobrze, na szczęscie :loveu: Wczorajszy zachód słoneczka, prawda że piękny i zarośnięty Cheri :evil_lol::evil_lol: DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM ;) Quote
agaciaaa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 http://images33.fotosik.pl/229/daed32e779a04325med.jpg jaki piękny uśmiech :loveu: Quote
joanika Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jaką wymiankę zrobili :lol: Najpierw Dajmond niebieską kostke a Cheri czerwoną i na odwrót. Quote
Czarna_Owieczka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 http://images32.fotosik.pl/222/91f6a74d5eab730dmed.jpg To chyba typowa pudlowa pozycja do spania, bo Blaki jak śpi to też zawsze musi mieć coś pod głową :cool3: Zawsze pchał mi się do łóżka na poduszke, ale zrobiłam mu dwie małe poduszeczki to już mi się nie pcha do wyrka :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 http://images29.fotosik.pl/200/b55a87349998cfb7med.jpg Śliczne mordki :D A zachód przepiękny Quote
Recommended Posts