Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Witam ;] . Jakie sliczne te maluchy .. :loveu: Gdzie one przebywaja . ? Quote
Cheritka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Witam ;] . Jakie sliczne te maluchy .. :loveu: Gdzie one przebywaja . ? Szczeniaczki z mamusią są w Warszawie, to moi klienci :loveu::loveu:, juz je strzygłam 2 razy i są piękne, już kiedyś wstawiałam ich zdjęcia po strzyżeniu :eviltong: Quote
Cheritka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Atkaaaa']http://images32.fotosik.pl/129/7152b7565676e5damed.jpg alee boskieee z jakiej hodowli ta sunia? Sunia jest z Łodzi z hodowli od pana.......(do wiadomości na priv) miała byc toy paricotką, a jest toy białą sunią, miała miec rodowód, ale jakos nie dosłał :angryy: Quote
Cheritka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Zdjęcia wkleję może jutro . bo :shake: fotosik nie działa :-( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f2a0839fabbce12.html Quote
Czarna_Owieczka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 To może przez: Tinypic lub imageshack :grins: Quote
Atkaaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Cheritka']Sunia jest z Łodzi z hodowli od pana.......(do wiadomości na priv) miała byc toy paricotką, a jest toy białą sunią, miała miec rodowód, ale jakos nie dosłał :angryy: To po jakiego ... te szczeniaki?!:roll: Mało "pudelków" bezrod. w schronach? Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://images32.fotosik.pl/129/7152b7565676e5damed.jpg jaaaakie słodziachne :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Atkaaaa napisał(a):To po jakiego ... te szczeniaki?!:roll: Mało "pudelków" bezrod. w schronach? popieram...debilizmem dla mnie jest rozmnażanie nie rodowodowych psów!!!!poza tym jak można nie zgarnąć rodowodu,a właściwie metryczki przy odbiorze psa...przecież hodowca musi już ją mieć:mad::crazyeye:ja od mojego hodowcy dostałam ksera rodowodu rodziców nawet!!! Quote
joanika Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 A kto jest ojcem tych maleństw? Może dostała metrykę a rodowodu już nie? Quote
ariss Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 joanika napisał(a):A kto jest ojcem tych maleństw? Może dostała metrykę a rodowodu już nie? rodowód odbiera się samemu na podstawie metryki w związku:roll: Quote
joanika Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 gassira napisał(a):rodowód odbiera się samemu na podstawie metryki w związku:roll: Chodziło mi o to że niekażda suka która ma metrykę może mieć szczeniaki, bo nie ma rodowodu. Myle się? i czy związek każdemu psu który ma metrykę może wystawić rodowód? Quote
Cheritka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='gassira']popieram...debilizmem dla mnie jest rozmnażanie nie rodowodowych psów!!!!poza tym jak można nie zgarnąć rodowodu,a właściwie metryczki przy odbiorze psa...przecież hodowca musi już ją mieć:mad::crazyeye:ja od mojego hodowcy dostałam ksera rodowodu rodziców nawet!!! Ja też , ale co ja mam do tego, to moi klienci, a klientom sie uwagi nie zwraca :roll:, bo więcej nie przyjdą :lol:. Ale dzieciaki są słodkie i zdrowe (zostawili je sobie, nie handlują nimi) Zaraz zobacze czy działa fotosik, jak nie to zarejestruje sie Czarna_Owieczka To może przez: Tinypic lub imageshack :grins: tutaj :roll: Quote
ariss Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='joanika']Chodziło mi o to że niekażda suka która ma metrykę może mieć szczeniaki, bo nie ma rodowodu. Myle się? i czy związek każdemu psu który ma metrykę może wystawić rodowód? jak widać to zależy od właściciela a nie rodowodu:angryy:ale ja uważam,że suka musi mieć rodowód i do tego powinna być suką hodowlaną,czyli zaliczyć wystawy..nie twierdze,że nie wiadomo jakie tytuły ma robić...ale przynajmniej tyle. [quote name='Cheritka']Ja też , ale co ja mam do tego, to moi klienci, a klientom sie uwagi nie zwraca :roll:, bo więcej nie przyjdą :lol:. Ale dzieciaki są słodkie i zdrowe (zostawili je sobie, nie handlują nimi) Zaraz zobacze czy działa fotosik, jak nie to zarejestruje sie tutaj :roll: ja wiem,nie złoszcze się na Ciebie tylko tak ogólnie mówie co o tym myślę;)przynajmniej szczenikami nie handlowali;) Quote
Cheritka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='joanika']Chodziło mi o to że niekażda suka która ma metrykę może mieć szczeniaki, bo nie ma rodowodu. Myle się? i czy związek każdemu psu który ma metrykę może wystawić rodowód? Każdy pies który ma metrykę dostaje rodowód, potem suczka musi iść ma 3 wystawy i dostaje wtedy wpis, że jest suką hodowlaną i moze wtedy mieć szczeniaki z rodowodem. A to masze spacerowe zdjęcia Quote
Cheritka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Ja niestety widze codziennie psy z rozmnażalni , co nazywają się - yorkami- a nie przypominają niczego, a napewno nie yorka. Ale pudelków to u w Wawie :roll: nas na lekarstwo :angryy: Quote
Cheritka Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 No to idziemy na spacerek Diamond czeka na sunie :loveu: No gdzie ona poszła Nie ma jej to sie poganiam z Cherisiem. Cheri goń mnie :eviltong: :multi::multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dwa aktywne pieski w domu......bosko :loveu: U mnie w ciągu paru lat Blaki przy Cezarze coraz mniej się rusza :shake: Quote
Tepes Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Witam:) Ale szaleją:loveu: No no co za koleżanka nie przyszła Quote
Atkaaaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 http://images32.fotosik.pl/232/b3e88e04036e36a1med.jpg Super :D A co do "Yorków po rod. rodzicach" nie wypowiem się Quote
Izabela124. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Hejka Jakie slodkie kluseczki malutkie Ale te twoje pudelki maja energi w sobie Quote
Rahl Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Widziałam śliczne foty :) Zapraszamy do nas na foty ;) Quote
PATIszon Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Cheritka napisał(a): Ale pudelków to u w Wawie :roll: nas na lekarstwo :angryy: My niedlugo wracamy na Goclaw, wiec podreperujemy statystyki;) Quote
Recommended Posts