Cheritka Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 A teraz moja kochana róża chińska a ta róża z Ogrodu Botanicznego Quote
Cheritka Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Mam jeszcze kilka zdjęć robionych tydzień przed odejściem Mundisia . moje dwie piękne kochane mordeczki zabawa na spacerze lubiliśmy tu robić zdjęcia Quote
Cheritka Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Dajmuś zawsze będziesz z nami ....:-( Quote
Cheritka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='deer_1987']Ale slicznie kwitnie na balkonie![/quote] oj tak:multi: nareszcie nie wypala słońce :angryy: Quote
Cheritka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Niuniuś na bumeranku chciał polatać i na Arze ;) Quote
Cheritka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 deer_1987 napisał(a):Czy Niunius duzo brudzi? :shake: mniej niż królik czy świnka. tylko jest z niego pyłek, jak ktoś jest uczulony to nie może mieć ptaków,ale nam to nie przeszkadz, czasem zrobi nam na ramie :diabloti: taki mały prezencik, ale to się odrazu zdejmuje i już. Quote
Cheritka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 A to pokój moich psów :evil_lol:, mam bzika na punkcie pudli w każdej postaci, z każdego wyjazdu coś przywożę [FONT=Comic Sans MS]to nasze puchary (a między pucharami stoją pudelki)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i medale [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]to obrazy mioch psów ( na ścianie)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a tu skarbonka w którą zbieramy na następnego pieska[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i obrazek haft krzyżykowy [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Cheritka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Te pudle to nagroda z Klubu Pudla za BISa[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Obrazek a pudelkami dostałam w prezencie z Canady[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jedna ściana[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i druga przed malowaniem[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]to jest pudelek na magnez [/FONT][FONT=Comic Sans MS].[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Cheritka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Bok mojej szfy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na ławie [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]moje ściany[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Cheritka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Moje pudelki w ramce :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i reszta pokoju moich pudelków.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]z boku zdjęcie Mundisia z Kasią cerekwicką .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Cheritka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 katik napisał(a):Imponująca kolekcja. :loveu: to nie jest cała nasza kolekcja, ale, ja mam bzika na punkcie piesków :razz:, i chyba nie tylko ja :loveu: Quote
Cheritka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Cheri w kwiatach[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Cheritka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 A może ktoś chce kotka zostały do oddania jeszcze dwa kociaki Quote
Energy Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Cheritka'] [FONT=Comic Sans MS]a tu skarbonka w którą zbieramy na następnego pieska[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i obrazek haft krzyżykowy [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] http://i37.tinypic.com/2ijqaeq.jpg [/FONT] Czy ta skarbonka to nie jest juz wystarczająco pełna?:cool3: Quote
Cheritka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Cheri skończył dziś 9 lat. A na ostatniej wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim wygrał BIS Weteran Quote
Cheritka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Energy napisał(a):Czy ta skarbonka to nie jest juz wystarczająco pełna?:cool3: Jeszcze czekamy, na los szczęścia, może gdzieś jest dla nas już jakiś piesek albo suczka ;) Quote
Cheritka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 deer_1987 napisał(a):Gratulacje!! Dzięki :oops: to dla nas wielki sukces, powinniśmy już przestać i wtedy byśmy zeszli w chwale :cool3: Quote
Recommended Posts