Paula&Goofi Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Boże... Nie spodziewałam się, że wejdę i przeczytam taką straszną wiadomość! Przykro mi ... [*] [*] Quote
Klaudysiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Cheritko, wiem dobrze, co czujesz. Jedyne w tym pocieszenie, że kiedyś dołączymy do naszych psiaków. “Dokąd idą psy, gdy odchodzą? No, bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię, Panie Boże Mnie tam także iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuję z anielskich chórów Tudzież innych nagród nieboskłonu W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy” Diamond Amanda :placz: :placz: Quote
Marzena&Gusti Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ewcia jestem i ja... Codziennie myślę o białasku... Jest mi bardzo przykro. Wierzę że spogląda na Ciebie gdzieś z góry... Quote
taxelina Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ale ten czas leci.. a jak Mon Cheri sie czuje? Quote
Cheritka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='deer_1987']Ale ten czas leci.. a jak Mon Cheri sie czuje? Smutny chodzi, jak my wszyscy. Mam jeszcze kilka zdjęć Dajmusia z ostatniego okresu, chyba mogę już je wgrać, bo to tej pory było mi za ciężko :-( DIAMOND po kąpieli na spacerze w domku z wenflonem po kroplówce Quote
Cheritka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='Marzena&Gusti']Ewcia jestem i ja... Codziennie myślę o białasku... Jest mi bardzo przykro. Wierzę że spogląda na Ciebie gdzieś z góry... Dzięki, ja też myslą o NIM, i wiem, ze tam gdzie jest - jest mu dobrze. Dajmuś po kroplówce czuł się bardzo dobrze, nawet biegał z Cherisiem. Quote
Atkaaaa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 http://i28.tinypic.com/9ps1nl.jpg piękny białasek... Diamondku pamiętamy o Tobie :( (*) wierzymy, że jest Ci tam dobrze... Quote
taxelina Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 A nie ma w planach drugiego (trzeciego bo Diamond) pudelka? Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 http://i30.tinypic.com/vffbsw.jpg zawsze piekny :sad: Quote
Cheritka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='deer_1987']A nie ma w planach drugiego (trzeciego bo Diamond) pudelka? Iczywiście, że mamy takie plany, ale narazie jeszcze za wcześnie o tym mówić. A teraz się pochwalimy, że Aga córka Cherisia (w wieku rok i 10 miesięcy) zdobyła w niedzielę Championat Polski Bardzo gratulujemy p Włodkowi wytrwałości w dążeniu do celu. Quote
Atkaaaa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 :-ota mała jest niezła:lol::loveu::loveu: no i gratulacje!!!!!! Quote
Cheritka Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Bardzo nas zabolało odejście Mundisia i odrazu uciekliśmy w góry aby choć troszkę się odprężyć i aby Cheri troche lepiej się czul, bo w domku ciągle czekał na Mundisia. Jedziemy w Tatry, nic nie mamy załatwionego, więc troche przygód przed nami. W Bukowinie Tatrzańskiej już kiedyś byliśmy i było bardzo fajnie Hotel jest śliczny i przyjazny dla psów. Teraz też było miło !!! Quote
Energy Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Mam nadzieję, że odpoczeliście:p A jak Cheriś po powrocie do domu? Ładny hotelik:cool3: Quote
Cheritka Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Energy']Mam nadzieję, że odpoczeliście:p A jak Cheriś po powrocie do domu? Ładny hotelik:cool3: Witam odpoczęliśmy napewno, bo potrzeba nam było ruchu i to dużo. Nie planowaliśmy urlopu ze względu na chorobę Mundisia i wszystko było z rozpędu (może to i dobrze), a w Stasindzie jest super i korty, boiska do siatki i piłki nożnej i co dla mnie super stoły do tenisa stołowego. A Cheri po powrocie do domu był rozczarowany, że nie ma Dajmusia :placz: Izabela124. Super fotki z wycieczki :loveu: Dzięki są jeszcze fotki i filmik YouTube - Pudel w Tatrach Quote
Energy Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Cheritka napisał(a):A Cheri po powrocie do domu był rozczarowany, że nie ma Dajmusia :placz: Biedulek:-( Quote
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 http://i26.tinypic.com/1zvy1hi.jpg piekne widoki Quote
filodendron Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Piękne widoki :loveu: Jak wygląda w Tatrach sprawa wycieczek górskich z psami? Dużo jest ograniczeń? Np. w Kościeliskiej, Chochołowskiej czy na Gubałówkę Quote
Cheritka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='filodendron']Piękne widoki :loveu: Jak wygląda w Tatrach sprawa wycieczek górskich z psami? Dużo jest ograniczeń? Np. w Kościeliskiej, Chochołowskiej czy na Gubałówkę Po Słowackiej stronie jest mniej ograniczeń, ale w tym roku byliśmy w naszych Tatrach ;) Mieszkaliśmy w Dolinie Kościeliskiej, była tam wystawa psów i zostaliśmy na dłużej (będą zdjęcia) Z małymi psami można wszędzie wejść, ale z dużymi jest gożej, na wszystkich wyciagach byliśmy zawsze z psami i nie było problemu i na Gubalówce i na Kasprowym byliśmy. Do Doliny Kościeliskiej jest zakaz wprowadzania psówale tylko do samego "Parku". W zeszłym roku Cheri był tu z Mundisiem i teraz mu smutno.:-( Jeszcze kilka zdjęć z Bukowiny i niedługo jedziemy do Zakopanego Quote
Cheritka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='deer_1987']http://i26.tinypic.com/1zvy1hi.jpg piekne widoki Mam dla Ciebie nagraną burze w Tatrach i piękny słoneczny dzień ;) Ostatnie zdjęcia z okna i jedziemy dalej ku naszej przygodzie. Quote
filodendron Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Pięknie dziękuję za informację. Dopytuję o takie info o górkach, ponieważ córka zbiera odznaki GOT (jeszcze jest za młoda, żeby chodzić sama) - do tej pory kręciliśmy się po Beskidzie Żywieckim i Śląskim, ale zabraknie nam tych górek, żeby nabić potrzebną ilość punktów na złoto ;) W tym roku pocałowaliśmy klamkę Babiogórskiego Parku Narodowego - nie wolno było wejść z psem, ale rzeczywiście już mamy "doniesienia", że spokojnie można zaliczyć szczyt od strony słowackiej. Śliczne zdjęcia. Quote
Cheritka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Energy']Biedulek:-( Ale za to Cheri poznał swoją córeczką na wystawie w Zakopanym, mieszka w Krakowie i na imię ma ABI :p dostała doskonałą ocenę i zdobyła BOBa :multi: gratulujemy Quote
Cheritka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 ABI córka naszego Cherisia cd i na ringu podczas oceny i ja, bo lepiej wyszłam niż pies :eviltong: Quote
Recommended Posts