Atkaaaa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 http://i29.tinypic.com/dysyuh.jpg jaka ślicznotka:loveu: Quote
Cheritka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 ABI córka naszego Cherisia cd Na stoliku - oceniana i w ruchu ze swoim tatusiem.:razz: Cheri jest dumny :oops: Quote
Cheritka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Wystawa Psów Zakopane 2009 Cheri z dzieckiem :razz: Cheri Abi Quote
Cheritka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Znowu mam zajęte dwie ręce, i tak powinno być Quote
Oleniek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Miło na Was popatrzeć:loveu: Pozdrowionka z Łodzi;) Quote
Cheritka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Oleniek']Miło na Was popatrzeć:loveu: Pozdrowionka z Łodzi;) A dziękuję, byłam odwiedziłam. Quote
Cheritka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 A to pudle naszych sąsiadów ze Slowacji Quote
taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Nie wiem takie wygolone mi sie cos nie podobnaja.. Quote
Cheritka Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='deer_1987']Nie wiem takie wygolone mi sie cos nie podobnaja.. Dajmusiowi było fajnie w takiej fryzurce :roll: To ABI córka Cheri A to średni pudelek Agneszki z Krakowa śliczna sunia :loveu: Quote
Cheritka Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Mam jeszcze dwa portrety na dzisiejszy wieczór Średnia sunia apricot CWC i BOB Quote
Bura Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cheritka napisał(a):A to pudle naszych sąsiadów ze Slowacji A masz może katalog?? To pewnie psisko Dagmar Szotakowej... z może ona miała jechać do Nowego Targu a nie Zakopca... Możesz zerknąć do katalogu?? Quote
Doginka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ewuś, to kiedy kupujesz toważysza lub toważyszkę dla pudlisia?:razz: Ja wiem, że strata boli, ale na jedną miłość najlepsza druga miłośc:razz: Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Wygoda to jedno ale mi sie jakos nie podoba tak :D jak lysy to calkiem a nie tak :P Quote
Cheritka Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Bura napisał(a):A masz może katalog?? To pewnie psisko Dagmar Szotakowej... z może ona miała jechać do Nowego Targu a nie Zakopca... Możesz zerknąć do katalogu?? Niestety nie mam katalogu, wiem tylko że jeden był weteran a drugi chyba w młodzieży. Ale wyjechały niezadowolone z wystawy i powiedziały, że więcej nie przyjadą. My sie nie wystawialiśmy :-( uciekliśmy z domu po śmierci Mundisia. Quote
Cheritka Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 deer_1987 napisał(a):Wygoda to jedno ale mi sie jakos nie podoba tak :D jak lysy to calkiem a nie tak :P Nie tylko Tobie się nie podoba, ale takie są wymogi wystaw, :eviltong: strzyżenie według wzorca i jednemy psu pasuje taka fryzura a inneu inna Quote
Cheritka Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Mam jeszcze kilka zdjęć pudelków z wystawy ;) Średnia sunia z biłm toyem średnia sunia z miom Cherisiem biały i czarny miniaturowy Quote
Cheritka Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Białe i czarne miniaturki na ringu wystawowym BOB Quote
Oleniek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 A zatem bywasz w Łodzi:mad: i się nie kontaktujesz?:grab:No ja wiem, wiem na Belkę już patrzeć nie możesz:lol: ale ja bym Cię na budowę wywiozła:lol: Quote
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Sama nie wiem ktory kolor mi sie najbardziej podoba :D Quote
J.G Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Prześliczna rasa,rewelacyjne fotki:loveu: Quote
Cheritka Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Oleniek']A zatem bywasz w Łodzi:mad: i się nie kontaktujesz?:grab:No ja wiem, wiem na Belkę już patrzeć nie możesz:lol: ale ja bym Cię na budowę wywiozła:lol: Oj to tak z rozpędu przejechałam przez Łódź i Danusie, bo mi się tęskniło za białymi :-(, następnym razem obiecuje, że do Ciebie wdepnę, czy będziesz chciała czy nie. Nawet do Aguni nie zajrzałam, bo się rozpadał deszcz i nigdzie ni poszliśmy, tylko na lody i do domku. A Belka to sie podoba :razz: i nie tylko mnie :cool3:. deer_1987 Sama nie wiem ktory kolor mi sie najbardziej podoba :-D Wszystkie są super, ale apicot jest najjjjjj ........:multi: J.G Prześliczna rasa,rewelacyjne fotki:loveu: Witam, miło mi to słyszeć :razz: Quote
Cheritka Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 ostatki z wystawki aA tym razem zamiast pucharów były takie nagrody ;) Quote
Recommended Posts